Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Стефан Наповнювач бентонітовий для туалету котів з ароматом лаванди жовтий дрібний 0,4-1,5 мм 15 кг(упаковка)

Оцінка користувачів 4.24/5
  • Інна М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 пакування: 6

Самий класний наповнювач. Коти у захваті)))

Представник бренду

Добрий день, шановна Інна ! Дякуємо за відгук. Ми раді, що Ви користуєтесь наповнювачем STEFAN і оцінили його переваги.

• Оксана

Ви прикалуєтеся?

• Світлана К***

Замовляю вже другий раз.Хороший економний наповнювач.Мені підходить.Грудкується і вбирає запах.Не прилипає до лапок.

Переваги:
    Ціна.Якість.
    Недоліки:

Добрий день, шановна Світлана! Дякуємо за відгук. Ми раді, що Ви користуєтесь наповнювачем STEFAN і оцінили його переваги.

• Татьяна Д***

Коту сподобався!

Переваги:
    Грудкується, цапаху не має
    Недоліки:
    Не побачила
      Представник бренду

Добрий день, шановна Тетяна! Дякуємо за відгук. Ми раді, що Ви користуєтесь наповнювачем STEFAN і оцінили його переваги.

• Анастасія Л***

Стабільна якість

Представник бренду

Добрий день, шановна Анастасія! Дякуємо за відгук. Ми раді, що Ви користуєтесь наповнювачем STEFAN і оцінили його переваги.

• Наталія М***

Звичайний наповнювач, не дуже комкується як і більшість інших.

Переваги:
    Недоліки:
    Погано комкується
      Представник бренду

Добрий день, шановна Наталія! Дякуємо за відгук. Бентонітовий наповнювач STEFAN виготовлений виключно з натуральної сировини – мінералів бентонітових глин. Бентоніт- це природний матеріал, одним із основних показником якого є його високі гідрофільні властивості, тобто здатність вбирати значну кількість вологи. Даний процес, враховуючи повністю натуральний склад наповнювача, може займати певний час, і залежить від кількості рідини і індивідуальних, фізіологічних особливостей тварини.
      Якщо ви маєте зауваження по якості продукції, зверніться, будь ласка, за безкоштовним номером виробника наповнювача, який вказаний на упаковці.

• Екатерина С***

Не залишає на підлозі від лапок кішки слідів, гарний і приємний запах

Представник бренду

Добрий день, шановна Катерина! Дякуємо за відгук. Ми раді, що Ви користуєтесь наповнювачем STEFAN і оцінили його переваги

• Лера С***

хороший наповнювач

Переваги:
    ціна

Добрий день, шановна Лера! Дякуємо за відгук. Ми раді, що Ви користуєтесь наповнювачем STEFAN і оцінили його переваги.

• Олена Л***

Ціна якість нормальна. Грудки формуються, але не бетонуються як в інших дорожчих наповнювачах, мене це влаштовує.

Переваги:
    Кращій за інші подібні.
    Недоліки:
    Не знайшла.

Добрий день, шановна Олена! Дякуємо за відгук. Ми раді, що Ви користуєтесь наповнювачем STEFAN і оцінили його переваги.

• Світлана К***

Дуже хороший наповнювач.Моїм котикам подобається.

Переваги:
    Вміру добре грудкується,вбирає запах.Приємна ціна
    Недоліки:

Добрий день, шановна Світлана ! Дякуємо за відгук. Ми раді, що Ви користуєтесь наповнювачем STEFAN і оцінили його переваги.

• Андрій К***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 пакування: 6

Вже кілька разів купляю цей наповнювач. Він працює як звичайний бентоніт, не більше не менше. Є питання по насиченості аромату лаванди, але це справа смаку кожної окремої людини. Загалом не можу сказати нічого поганого.

Переваги:
    Доступна ціна та хороша якість
    Недоліки:
    Слабкі ручки, які інколи рвуться

Добрий день, шановний Андрій! Дякуємо за відгук. Ми раді, що Ви користуєтесь наповнювачем STEFAN і оцінили його переваги.

• Олександра С***

Купила на пробу, але моїй "красуні" сподобався. Дякую.

Недоліки:
    Відсутні

Щиро дякуємо за ваш відгук! Дуже раді, що ваша красуня схвалила наповнювач — це для нас найкраща оцінка. Бажаємо, щоб користування ним і надалі було комфортним, а вашій улюблениці — затишку та гарного настрою!

• Игорь Я***

Нормальный товар.

Переваги:
    Цена .
    Недоліки:
    Нужен слой 10 см.

Дуже вдячні вам за покупку та високу оцінку!

• Олена Г***

Хороший

• Марина
    Відгук від покупця. Продавець: Phoenix Zoo. Вага 1 пакування: 6
  • Олександр К***

Добре комкується

Представник бренду

Добрий день, шановний Олександр ! Дякуємо за відгук. Ми раді, що Ви користуєтесь наповнювачем STEFAN і оцінили його переваги.

• Мухамеджанова Л***

Гарно комкується

Представник бренду

Добрий день, шановна Люба ! Дякуємо за відгук. Ми раді, що Ви користуєтесь наповнювачем STEFAN і оцінили його переваги.

• Лена Р***

Сподобалось наповнення. Кіт одразу пішов в туалет.

Переваги:
    Запах вбирає добре, не залишається на лапах.

• Вячеслав Д***

Отлично

• Олександр Р***

Супер! Та й аромат те що треба!

• Оксана Г***

Чудовий за свою ціну. Поглинає неприємний запах

Переваги:
    Всі

• Маргарита В***

Чудово.

Переваги:
    Цена
    Недоліки:
    Швидко закінчується,як і усе в житті
      Представник бренду

Добрий день, шановна Маргарита ! Дякуємо за відгук. Ми раді, що Ви користуєтесь наповнювачем STEFAN і оцінили його переваги.

• Маргарита В***

Кошка в захваті!

Переваги:
    Дуже полюбляє закапивати.

• Олена

Нормальний наповнювач. Саме у дрібній фракції нормально комкується. Вперше взяли випадково. Після використання беру тільки таку фракцію

Переваги:
    Недоліки:
    Не виявила

• Иван Ч***

Дякую

Хороший наповнювач.Поглинає запах.

• Наталія М***

Нормальний наповнювач, котики користуються

• Світлана К***

Дуже хороший наповнювач.Постійно беру тільки його!

Переваги:
    Ціна-якість

• Ірина П***

Наповнювач просто чудовий!! Натуральний та ще чудово комкуєтся!

Переваги:
    Натуральний, комкуєтся
      Представник бренду

Добрий день, шановна Ірина! Дякуємо за відгук. Ми раді, що Ви користуєтесь наповнювачем STEFAN і оцінили його переваги.

• Кисіль О***

За свою ціну гарний наповнювач. Комкується

Представник бренду

Добрий день, шановна Ольга! Дякуємо за відгук. Ми раді, що Ви користуєтесь наповнювачем STEFAN і оцінили його переваги.

• Наталія Л***

Комкується добре, вибираю совком для золи. Вбирає запахи, Лоток знаходиться у кухні-студіо, приватний будинок, використовується на нічь, для кішки 8 місяців. Для мене це найефективний зі всіх наповнювачів. Рештки ідуть в компост, бо це глина.

Переваги:
    натуральний, береться грудочками, вбирає запах
      Представник бренду

Добрий день, шановна Наталія! Дякуємо за відгук. Ми раді, що Ви користуєтесь наповнювачем STEFAN і оцінили його переваги.

• Наталія Л***

Добре комкується, вбирає запахи, натуральний.

Переваги:
    комкується, натуральний

• Олег Ч***

Кішка задоволена)

Представник бренду

Добрий день, шановний Олег! Дякуємо за відгук. Ми раді, що Ви користуєтесь наповнювачем STEFAN і оцінили його переваги.

• Ульяна С***

Добре поглинає вологу.
    Лавандою не пахне)

Представник бренду

Добрий день, шановна Ульяна! Дякуємо за відгук. Ми раді, що Ви користуєтесь наповнювачем STEFAN і оцінили його переваги.

• Тамара Д***

Хороший наповнювач, добре комкується не розпадається.

Переваги:
    ціна

Дякуємо вам за відгук та поради потенційним покупцям.

Представник бренду

Добрий день, шановна Тамара! Дякуємо за відгук. Ми раді, що Ви користуєтесь наповнювачем STEFAN і оцінили його переваги.

• Адриана З***

Виконує свої функції краще ніж преміум сегмент, дуже задоволена якістю

Переваги:
    Дрібний, зручно прибирати. Ціна
      Представник бренду

Добрий день, шановна Адріана! Дякуємо за відгук. Ми раді, що Ви користуєтесь наповнювачем STEFAN і оцінили його переваги.

• Кисіль О***

За свої гроші гарний наповнювач. Беру другий раз. Комкує непогано. Лаванди запаха взагалі немає.

Переваги:
    Ціна-якість
    Недоліки:
    Липнева трохи до лап