Відгуки покупців про Сухий гіпоалергенний корм для собак Julius-K9 LAMB and RICE Senior Menu з ягням і рисом 3 кг

Оцінка користувачів 3.67/5
  • Natalia V***
    Відгук від покупця. Продавець: КотоПес. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 12 кг

Найкраще поєднання ціна/якість

Переваги:
    Гарний корм для літніх собак. Купуємо не вперше, для мініатюрного бультер'єру. Їсть з апетитом, не гладшає. алергії немає. Вовна у відмінному стані.
    Недоліки:
    Раніше на мішку була застібка - зиппер, було дуже зручно закривати. Упаковку здешевили, застібку прибрали
  • Олег Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 3 кг

Всем доволен

• Покупець

На цей гіпоалергенний корм в мого пса француза шалена алергія. Кілька шматочків корму і він тікає в куток починає трястись і притуляє вуха до голови. Я вже думав сконає. Лише за 5 днів йому стало краще.

Переваги:
    Недоліки:
    Не є гіпоалергенним
  • FenikM

З упаковкою виробник вводить в оману покупця. Не вказано на ній розмір гранул які саме в цій упаковці. Лише з тильного боку упаковки знаходяться розміри гранул які бувають в даному товарі. Але я не знайшов на упаковці корму який типорозмір гранус саме в цій упаковці.
    Буду повертати

Переваги:
    Все ж таки прийшло
    Недоліки:
    На упаковці не казано розмір гранул корму які знаходяться саме в ЦІЙ упаковці. Вказано що для всіх типів собак. Прийшла упаковка для догів та сембернарів . А мені необхідно для малих порід

Дякуємо, що повідомили.
      Ваші зауваження ми обов’язково передамо виробнику товару.
      Приносимо наші вибачення!

• Оксана С***

Хороший корм (рис- ягненок) , француз есть с удовольствием, хотя очень переборчива в еде, рекомендую.

• Елена О***

Взяла на пробу кокеру,эти и с курицей и рисом. Так вот,они очень твердые,в первый день грыз а потом отказался. Дала вторые,они не такие твердые и он их ел нормально,ну думаю перемешаю,так он просто выплёвывал их в сторону))). Попробовала ломать их,но не тут то было)))помог только молоток)))битые ест с удовольствием)))

Переваги:
    У нас аллергии на них нет))) и я кисти рук подкачала))
    Недоліки:
    Очень твердые,надо дробить
  • НАТАЛЬЯ

Очень крупный и твердый корм, приходится измельчать, т.к. собака не может разгрысть.

Переваги:
    Цена, гиппоалергенный
    Недоліки:
    Очень крупный, собаке тяжело есть
  • Ганна

Французу очень понравился. Гранулы не мелкие, круглые. Срок до августа

Переваги:
    Вкус, состав и цена
    Недоліки:

Дякуємо вам за покупку та залишений відгук!

• Анна Ш***

Хорошая цена и состав. Пахнет хорошо, не химический запах. Мои мопсы едят с удовольствием. Шерсть стала намного мягче. Аллергии не было. Единственное, что слишком большие грану, но на упаковке указано, что бывают разные размеры, но в описании тавара ничего не нашла по этому поводу.

Переваги:
    состав, цена, запах, отсутствие аллергической реакции

Дуже дякуємо за чудовий відгук! Дуже раді, що корм добре смакує Вашим мопсам! Бажаємо мирного неба!