- МаксимВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий з блакитним
Пустышки фирмы AVENT покупаем часто, очень нравятся, но конеретно эти пришли со сладким запахом какой-то бытовой химии, которого вообще не должно быть в пустышках, при этом, запах не исчез даже после нескольких стерилизаций. К сожалению, ребёнок так и не смог ими пользоваться.
- Недоліки:
- Запах
Представник брендуДобрий день, Максиме!
Нас занепокоїв Ваш коментар. Для уточнення деталей та більш розгорнутої консультації, будь ласка, зверніться до команди підтримки споживачів компанії Philips: 0 800 50-06-97 (понеділок-п’ятниця з 9:00 до 17:00), або напишіть нам у приватні повідомлення через сторінку Philips Ukraine у Facebook або Instagram у години роботи з 9:00 до 23:20, у будні та 10:00 до 22:00 у вихідні.
Будемо раді допомогти!
- Ульяна Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий з блакитним
Клас
Представник брендуВітаємо, Ульяно!
Дякуємо за вибір пустушки Philips AVENT та відгук!
- Світлана С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий з блакитним
Якість відмінна
Представник брендуВітаємо, Світлано!
Щиро дякуємо за вибір продукції Philips AVENT та відгук.
Бажаємо приємного користування пустушкою!
- Наталія Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий з блакитним
Якісна пустушка
Представник брендуВітаємо, Наталіє!
Щиро дякуємо за теплий відгук. Бажаємо приємного користування пустушкою Philips AVENT.
- Валерія В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий з блакитним
Супер, як завжди
Представник брендуВітаємо, Валеріє! Щиро дякуємо за вибір пустушок Philips AVENT та за Вашу високу оцінку. Бажаємо приємного користування!
- Татьяна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий з блакитним
Все отлично и быстро
- Переваги:
- Качественные пустышки
- Недоліки:
- Не дешево
- Ковтунович Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий з блакитним
- Инга Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий з блакитним
Отличные пустышки, ребенок оценил...
- Переваги:
- Идеальны во всем
- Недоліки:
- Недостатков нет
Представник брендуВітаємо, Інго! Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми раді, що Вашому малюку сподобалися пустушки Philips AVENT. Бажаємо Вам приємного користування.
- Владислава К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий з блакитним
З народження користуємся тільки Авент і пустушки і пляшечки. Гарні пустушки, міцні, для малюка с зубками саме те що треба.
- Виктория Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий з блакитним
Дуже хороша соска, міцна,вартує кожної гривні. Я цю фірму купую вже для другої дитини
- Переваги:
- Міцна, гарна
- Ирина Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий з блакитним
Супер супер
- Переваги:
- Все
- Ирина Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий з блакитним
Супер супер! Сыну 1,6 зубки у нас сколько денег на ветер выкидывала на пустышки он их моментально прогрызал . А ети крепкие хорошие я довольна покупкой. Спасибо Розетке за качественные пустышки
- Переваги:
- Не прогрызаются
- Юлия П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий з блакитним
Отличные соски для малыша с зубками
- Переваги:
- Прочные
- Анна В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий з блакитним
Очень качественные пустышки. Покупаю второй раз. Ребенок в возрасте 18 мес. может сильно грызть пустышку при прорезывании зубов, но при этом силикон не откусывается
- Переваги:
- Качество, дизайн, удобно мыть
- Татьяна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий з блакитним
Перепробовали почти все пустышки на рынке, разных фирм, авентовские оказались самые надежные. Стерилизовали каждый день, ничего не лопнуло, ни треснуло, форму не поменяли. Очень рекомендую
- Переваги:
- Качество
- Недоліки:
- пономаренко в***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий з блакитним
Разница между моими детками 11 лет, а пустышки выбираю одного и того же брэнда
- Переваги:
- Качество, расцветка, дизайн
- Недоліки:
Качество- супер. Только они. Уже второй ребёнок на них вырос.
- Переваги:
- Качество
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий з блакитним
Чудові якісні пустушки які не викликають подразнень. Легкі. Користуємося з народження. Рекомендуємо!
- Переваги:
- Чудова якість
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий з блакитним
После перепробывания всего со старшим сыном, младшему покупали пустышки и бутылочки только Philips AVENT
- Переваги:
- +++
- Недоліки:
- Екатерина Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий з блакитним
Покупаю Авент пустышки с первых месяцев. Качество отличное, с удобным контейнером. Да и сама форма пустышки ребенку подходит!
- Антон С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий з блакитним
Соски нам підійшли, так як ми вже користувалися сосками цієї фірми.
Але діти швидко їх прогризли, навіть старі соски протримались довше.
Мають запах якогось миючого засобу, який не зник від миття та стерилізації.- Переваги:
- Нам підійшли
- Недоліки:
- Дуже швидко порвались. Мають неприємний запах миючого засобу.
- рижа я***
Такі так. 2 тижні не минуло дири на сонці.
- Иван К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий з блакитним
Прикольные пустышки, пользуемся Авент уже давно, сменили 3 пары с взрослением. По размеру одинаковые с ночными пустышками 6-18 мес.
- Переваги:
- Хорошее качество материалов
- Недоліки:
- Попадает жидкость внутрь пустышки
- Виктор С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий з блакитним
Подскажите, в чем отличие для мальчиков или для девочек?
- Юлия
В расцветке
- Плис А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий з блакитним
любимые соски,качество супер
- Переваги:
- не оставляют следов.
- Недоліки:
- нкт
- Екатерина О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий з блакитним
Качественные пустышки. Раньше пользовались другой фирмы. Эти немного тяжелее. Ребёнок сначала брать не хотел, всё смотрел на неё, а потом понравилась. Ещё огромный плюс в том, что есть футляр для них, собиралась покупать отдельно. Спасибо большое)
- Переваги:
- Качество, расцветки,
- Антоніна К***
набирается ли вода внутрь соски при мытье??
- Иван К***
Да, при мытье во внутрь попадает вода, через кольцо.
- Ананко Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий з блакитним
Качественные пустышки, пользуемся ими с рождения, пробовали много разных , взял только эту форму.Сначала 0-2мес. была, потом 6-18.Малыш подрос и купила эти пустышки 18+. Форма и величина такая же как и 6-18мес.,(слева 6-18мес., справа 18+, для сравнения) только кончик пустышки из матового шершавого силикона, из-за чего мой малыш отказался их брать. Возможно здесь силикон толще,но мы и 6-18 не прогрызали. У этих пустышек нет индивидуального колпачка, что очень неудобно, а только коробочка на две соски сразу.Колпачок с старых пустышек действительно подходит, что есть+., на фото видно, чуть скосить нужно только.
Нам не подошли эти соски, буду покупать 6-18мес., как и раньше.
Я думала они другие, отличаются чем-то, больше что-ли, а они такие самые, только без колпачка и шершавые.- Переваги:
- Качество
- Недоліки:
- Нет индивидуального колпачка
- Ирина С***
Вы предлагайте, и потом возьмет, мой тоже из-за шершавости не хотел долго их брать, а через месяца 4 взял
- Наталія
Дякую за Ваш відгук, нам вже 18 міс і думала купляти ці, але не буду, малий соску такого типу прогризає на ура, класік довше в нас витримують, там силікон міцніший, бо в софт аж дуже мякий, малому не подобається і за день чи два він соску софт прогриз. Серія класік краща!
- Оксана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий з блакитним
Пустышки классные.
- Переваги:
- Качество. Цена.
- Адріен Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий з блакитним
Один із найкращих!
Ми вибираємо тільки AVENT! - Татьяна Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий з блакитним
Пользуемся пустушками Avent с рождения. Очень классные, что по форме что по дизайну. Без запаха.
- Переваги:
- Качество
- ЮляВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий з блакитним
Користуємось пустушками Avent майже з народження. Звичайну пустушку дитина не хотіла брати, а цю нам порадили і дитині вона підійшла. Пустушки 18+ мають міцний силікон, за декілька місяців ще не погриз жодної.
- Переваги:
- Міцний силікон
- Недоліки:
- Нестропа В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий з блакитним
Классные пустышки!!! С рождения пользуемся именно этой моделью! Нам отличное подходит их форма и качество. Достаточно упругий и крепкий силикон, но при этом гладкий. Не прокусили ни одной! Даже при очень интенсивном сосании у малыша не остается ни следа на кожен от трения или надавливания вокруг рта!
- Переваги:
- Не натирает и не раздражает кожу вокруг рта.
- Недоліки:
- За полтора года использования именно этой модели не нашла нелостатков!
- Андрій Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий з блакитним
- рижа я***Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий з блакитним
Розлізлась через 2 тижні. Завжди купували і не було такого. А тут і 2 тижні не минуло потріскала і розлізлась. Дитині 2 роки
- Переваги:
- Бренд
- Недоліки:
- Мабуть силікон довго лежав.
- Евгения М***Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий з блакитним
Скажите, пожалуйста, они неоновые? В темноте светятся?
Представитель бренда PhilipsЗдравствуйте, Евгения! Данная модель пустышки не светится в темноте.
- Сергей К***Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий з блакитним
Добрый вечер, подскажите пожалуйста есть ли у этих сосок колпачки для защиты сосок от загрязнения как в серии 6-18 мес ??
Представитель компании PhilipsДобрый день, Сергей! Благодарим Вас за вопрос. Данная модель пустышек идёт с дорожным футляром ultra air, который также выполняет функцию стерилизатора — Вам просто нужно добавить воды и положить его в микроволновую печь. Пустышка вновь будет чистой перед следующим использованием. Отдельные колпачки не предусмотрены.
- Tetiana T***
Здравствуйте. В серии air и soft нет защитных колпачков. Они идут в контейнере для стерилизации, но можно использовать как коробку для хранения 2 пустышек.
- Оксана К***Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий з блакитним
Скажіть, чи світиться всю ніч? Чи яскраво світиться?
Представитель компании PhilipsДоброго дня, Оксана! Дякуємо за Ваше питання. Обрані Вами пустушки не світяться в темряві. Рекомендуємо звернути Вашу увагу на модель SCF376/21.