- Алена К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
З поставленими задачами справляється відмінно. Звичайно, "валити ліс" нею не вдасться, а от позпилювали зайві гілки саме те
- Переваги:
- Акамуляторна, легенька
- Представник бренду
Дякуємо за відгук! Раді, що ви обрали саме нас. Бажаємо легкої та продуктивної роботи з інструментом.
- Игорь Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Всё отлично
- Сергей Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Оптимальное соотношение цены и качества
- Ольга С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Товар получила.Все хорошо пока.В роботе не пробовала.
- Виктор М***Відгук від покупця. Продавець: TOOLPARK
Пришла быстро качество соответствует цене
- Переваги:
- Дешовая,
- Недоліки:
- Не нашел пока
- Рябенко В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Трошки шумнуватий
- михайло к***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Маленька.
- Володимир Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Поки що норм ,а як себе покаже побачимо.
- Переваги:
- Компактна практична
- Недоліки:
- Нема зарядки і акумулятора
- Володимир Н***
Дана міні пилка не працює з подовжувачами прокрафт
- Представник бренду
Доброго дня. Дякуємо за відгук.
- Максим К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
за таку ціну дуже чудовий апарат, нажаль прийшла після обрізки високої черешні, але тестував вже на обрізаній половині гілок, розрізав на 30см шматки трохи більше за пів години, акумулятор 4 аг розрядився на половину, навіть стовбурові гілки більше 10 см порізало по периметру потроху і норм, чудовий портативний інструмент, якби ще б кнопку зручнішу
- Переваги:
- маленька але працьовита, все до 7 см без проблем, грубше обережно по периметру також ріже
- Недоліки:
- трохи незручна кнопка захисту спрацювання під великий палець, боком доводиться нажимати і гострі вугли швидко натирають
- Представник бренду
Доброго дня. Дякуємо за відгук.
- Сергій М***
Здравствуйте. А контактная группа для аккумулятора на 2 контакта или на 3?
- Представник бренду
Доброго дня. На 2 контакта.
- Эдуард М***Відгук від покупця. Продавець: PROтехника
Клас
- Олександр Р***Продавець: Rozetka
Краще взяти безщітковий і крапка.спочатку купив таку ,потім перегрів відправив у ремонт,поки ремонтували,заказав безщіткову ото вещ уже більше року,відремонтували щітки знову іскрить, коротше -сміття.хай трішечки дорожче,але з безщітковим двигуном.
- Переваги:
- О
- Недоліки:
- Сміття
- Представник бренду
Доброго дня!
Дякуємо за ваш відгук і що поділилися власним досвідом використання інструментів.
Нам прикро, що у вас виникали труднощі з роботою щіткових моделей.
Описані вами симптоми можуть свідчити про перевантаження або природний знос щіткового вузла при інтенсивній експлуатації. У таких випадках дійсно більш стабільну та довговічну роботу зазвичай забезпечують безщіткові двигуни, оскільки вони мають вищий ресурс, менше нагріваються та потребують меншого обслуговування.
Якщо у вас виникають повторні несправності, рекомендуємо звернутися до технічної підтримки Rozetka або до сервісного центру для діагностики та уточнення причин виходу з ладу.
Дякуємо за зворотний зв’язок — він допомагає нам покращувати продукцію та сервіс
- Алексей К***Продавець: Rozetka
Все добре, але двигун з щитками...нажаль моя провина при покупці не звернув уваги.
- ЄвгенПродавець: Rozetka
А як ціпок змащується мастилом?
Експерт RozetkaДобрий день!
Дякуємо за звернення.
У моделі Procraft PKA24Li відсутній бак для мастила. Ланцюг змащується вручну - перед роботою потрібно нанести кілька крапель мастила безпосередньо на ланцюг та шину.
- Максим С***Продавець: Rozetka
Дуже грілася, а потім згорів двигун.
- Переваги:
- Недоліки:
- Багато
- Константин Ш***Продавець: Rozetka
У вас опечатка ,,мини пили,,
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Найближчим часом помилку на сайті буде виправлено.