Відгуки покупців про Пелюшки для собак та цуценят Пухнасте Щастя 60х40 см з бамбуковим вугіллям 50 шт. Чорні
- Марія Ш***Відгук від покупця. Продавець: PRO&Pukhnastykiw. Кількість в упаковці: 50. Колір: Чорний
Нам трохи замалі ці пелюшки цуценя привикло ходити на білі, спочатку не знало що робити, щоправда десь за 1-2 дні дійшло до нього що це такі самі
- Переваги:
- Ціна була непогана
- Недоліки:
- Трохи малі
- Елена Р***Відгук від покупця. Продавець: PRO&Pukhnastykiw. Кількість в упаковці: 50. Колір: Чорний
Чудові пелюшки, гарно вбирають вологу та утримують запах. Маленькому песику вагою 1.7 кг вистачає на 1.5-2 доби (але це дуже індивідуально). Окремо дякую за маленький презент.
- Переваги:
- Немає жовтих плям як на звичайній пелюшці
- Продавець PRO&Pukhnastykiw
Олена, Вітаємо! Дуже приємно отримати від Вас такий зворотний зв'язок. Ми дуже цінуємо якість, тому і далі пропонуватимемо вам тільки такі товари, щоб кожною покупкою в нашому магазині ви були задоволені. Користуйтеся із задоволенням! Дякую, що вибрали нас, чекаємо на Вас знову! З повагою, інтернет-магазин PRO&Pukhnastykiw.
- Виктория С***Відгук від покупця. Продавець: PRO&Pukhnastykiw. Кількість в упаковці: 50. Колір: Чорний
Хороші пелюшки за ці гроші, тоненькі не вимагають багато місця у смітнику, добре вбирають вологу, окремо дякую за маленький подаруночок для моєї собачки
- Продавець PRO&Pukhnastykiw
Вікторія, Вітаємо! Дякуємо Вам за вибір нашого бренду та високу оцінку. Нам дуже важливо, щоб Ваші очікування виправдовувалися повною мірою, і Ви залишилися задоволеними покупкою. Користуйтеся із задоволенням та повертайтеся до нас за новинками. З повагою, інтернет-магазин PRO&Pukhnastykiw.
- Вікторія Б***Відгук від покупця. Продавець: PRO&Pukhnastykiw. Кількість в упаковці: 50. Колір: Чорний
Пелюшки зручного для маленького песика розміру, волога не просочується.
- Переваги:
- Гарно вбирають вологу.
- Продавець PRO&Pukhnastykiw
Вікторія, Вітаємо! Дякуємо за вибір нашого бренду та високу оцінку. Дуже приємно, що Вам сподобались пелюшки! Нам важливо, щоб товар приніс Вам користь, і Ви були задоволені покупкою! Вдячні, що вибрали нас, чекаємо на Вас знову! З повагою, інтернет-магазин PRO&Pukhnastykiw.
- Ганна Х***Відгук від покупця. Продавець: PRO&Pukhnastykiw. Кількість в упаковці: 50. Колір: Чорний
Пелюшки запах утримують,але підлога залишається мокрою
- Переваги:
- Утримають запах
- Недоліки:
- Мокра підлога,немає ліпучок
- Продавець PRO&Pukhnastykiw
Ганна, Вітаємо) Нам дуже шкода, що Ви знайшли собі недоліки в даному товарі, який дуже подобається покупцям і користується попитом. Хочемо відзначити, що в даної моделі пелюшок дуже гарнє поглинання і утримання вологи (200 мл) – можливо Ви розраховували на більше. Липучки в даної моделі не передбачені – вони не вказані в описі та характеристиках товара. З повагою інтернет-магазин PRO&Pukhnastykiw.
- Елена Т***Відгук від покупця. Продавець: PRO&Pukhnastykiw. Кількість в упаковці: 50. Колір: Чорний
Пелюшки сподобались. Буду замовляти. Зручні. Товар гарно запакований. Особливо вразив подаруночок.
- Переваги:
- Гарно вбирає вологу.
- Недоліки:
- Не знайшла
- Продавець PRO&Pukhnastykiw
- віталий м***Відгук від покупця. Продавець: PRO&Pukhnastykiw. Кількість в упаковці: 50. Колір: Чорний
Добре і багато утримують, жовті плями більше не дратують, дякую за приємний бонус)
- Продавець PRO&Pukhnastykiw
Віталий, Вітаємо! Дякуємо Вам за вибір нашого бренду та високу оцінку. Нам дуже важливо, щоб Ваші очікування виправдовувалися повною мірою, і Ви залишилися задоволеними покупкою. Користуйтеся із задоволенням та повертайтеся до нас за новинками. З повагою, інтернет-магазин PRO&Pukhnastykiw.