- НаталяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий
Обирала бездротовий пилосос для сухого прибирання, щоб був досить потужний і при цьому більш-менш бюджетний. Вибір зупинила на цій моделі. Пилосос легкий і зручний у використанні. Добре підходить для щоденного підтримання чистоти.
Подобається підсвітка на щітці, реально видно дрібне сміття і пил там, де візуально здається чисто. В комплекті є насадка для меблів та щілинна насадка. Контейнер легко чистити, фільтр можна мити під проточною водою.
В стандартному режимі цілком вистачає на прибирання квартири 50 кв. м, але на максимальній потужності заряд сідає дуже швидко.- Переваги:
- Зручний у використанні, легко чистити фільтр. В своїй ціновій категорії - дуже хороший варіант.
- Недоліки:
- Заряду вистачає на стандартне прибирання невеликої квартири, для великих приміщень буде замало. Заряджається не дуже швидко. Фільтр після чистки вставляється туго.
- Надія Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий
Не пилосос,а жах. Так само як і розетка! Пилосос коштує 6к,не 1к. А 6! Заряджає не 4,5 години,а більше! Не вистачає пропилососити 2кімнатну квартиру. Акумулятор сідає постійно! Забрали,перевірили і сказали,шо все ок. Пройшло більше 2 тижнів! Сервісний центр сказав, що все нормально. Як все нормально,якщо він постійно розряджений! Шо пилосос,шо розетка....це було востаннє,коли я щось купляла у вас.
Звісно ні нового пилососа,ні грошей назад.
Ніколи не беріть це!- Переваги:
- Симпатичний
- Недоліки:
- Постійно сідає акумулятор
- Представник бренду
Добрий день! Нам дуже прикро, що товар вам не підійшов.
Dreame R10s Essential має силу всмоктування 19000 Па та оснащений акумулятором ємністю 2000 мАг, що забезпечує до 40 хвилин безперервної роботи. Проте, у разі використання максимальної потужності, цей показник може бути меншим через більший розхід енергії. Технологія CelesTect Reveal Dust допомагає виявляти пил, який складно помітити за звичайного освітлення, підвищуючи якість прибирання. Основна щітка з V-подібною конструкцією ефективно збирає сміття з килимів і твердих покриттів, а спеціальна система запобігає намотуванню волосся. Високошвидкісний двигун працює з частотою до 120 000 об/хв, забезпечуючи стабільну продуктивність навіть під значним навантаженням. Вага пристрою становить лише 1,28 кг, а продумана ергономіка сприяє комфортному користуванню без надмірного навантаження на руку. Додатковою перевагою є багаторівнева система фільтрації, яка затримує до 99,9% дрібних частинок, допомагаючи підтримувати чистоту повітря в оселі. Зазначені характеристики роблять дану модель однією з найкращих у заявленому ціновому сегменті.
Ми розуміємо, що у кожного користувача різні вимоги до функціоналу пристроїв та індивідуальний погляд на час відновлення заряду, проте обов'язково врахуємо ваші зауваження для покращення нашої продукції.
З повагою, служба підтримки Dreame!
- Надія Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий
Потрібна допомога!
Я задоволена потужністю, красивий,швидко доставили і запакували гарно. Але!!! Заряджає пів дня,не вистачає на квартиру. Сьогодні не вистачило повного заряду і на 1 кімнату. Що не так? До кого звернутися?це явний брак. Вимагаю обмін на нормальний! Не такі це маленькі гроші,щоб отримати шопопало- Переваги:
- Гарний
- Недоліки:
- Дуже довго заряджає і максимально швидко сідає
- Представник бренду
Вітаємо! Дякуємо вам за звернення.
Модель Dreame R10s Essential оснащена акумулятором ємністю 2000 мАг, що забезпечує до 40 хвилин автономної роботи за стандартних умов використання. Також варто враховувати, що під час роботи на максимальній потужності енергоспоживання суттєво зростає, тому тривалість роботи може помітно скорочуватися. Для пристроїв такого типу це є нормальним явищем і залежить від обраного режиму, типу поверхні та інтенсивності навантаження.
У разі, якщо у вас виникають сумніви в коректності роботи пристрою, рекомендуємо звернутись на гарячу лінію сервісної підтримки бренду Dreame: 0 800 20-91-45 або через сайт: посилання
Ми зареєстрували ваше звернення за номером 1595531 та із задоволенням допоможемо!
З повагою, служба підтримки Dreame!
- Людмила З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий
Після користування пилососом можу сказати, що він дійсно дуже зручний, не важкий, гарно всмоктує пил. Я працювала на самій нізький потужності і квартиру у 40 квадратних метрів пройшла навіть не витрачивши потужність аккумулятора на першій крапці. Єдине, що мені пока не дуже вдається, це поставити на місце фільтр. Треба прикласти чимале зусілля, щоб він ввійшов у належне місце. Взагалі я задоволена пилососом. Це саме те, що я довго шукала.
- Переваги:
- Дуже зручний, легкий та потужний. Особливо мені подобається підсвітка щітки.
- Недоліки:
- Окремо про гарантійний талон, якого я так і не дочекалася від представника бренду. Зібрала і надіслала 07.04. 26 р. у сервісний центр Розетки всі необхідні документи. Чекаю відповіді.
- Людмила З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий
Прочитавши попередні відгуки, після довгого вибору, придбала цей пилосос. Упакован дуже ретельно, все ціле, не пошкоджене. Ще не користувалася, поставила на зарядження тому що прислали майже не заряджений, але того, що було, вистачило, щоби перевірити на пошті, чи працює пилосос взагалі. У мене поки тільки одне питання, відсутність гарантійного талону. Тому поки знімаю одну зірку. Після користування ще залишу відгук.
- Переваги:
- Продавець з повагою відноситься до покупця.
- Недоліки:
- Відсутність гарантійного талону.
- Представник бренду
Людмила, добрий день! Дякуємо вам за відгук.
Для вирішення питання щодо гарантійного талона, рекомендуємо звернутись до інтернет-магазину Rozetka. У розділі "Зв'язатись з нами" перейдіть до чат-бота або безпосередньо через менеджерів у пунктах самовивозу.
Приємного користування!
Експерт RozetkaДоброго дня!
Дякуємо за звернення.
Приносимо свої вибачення за спричинені незручності.
За необхідності, гарантійний талон можливо сформувати в особистому кабінеті.
Для цього, будь ласка:
- авторизуйтеся на нашому сайті чи в додатку;
- перейдіть за посиланням або відкрийте розділ "Мої замовлення" в додатку;
- виберіть необхідне замовлення, натисніть напис «Гарантійний талон»;
- виберіть товар та натисніть "Завантажити";
- дочекайтеся завантаження файлу.
Деталі за посиланням .
- Лілія Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий
Приємно здивована потужністю і якістю цього пилососа , і як тихо він працює. Однією рукою пилососила , бо він доволі легкий і зручний. Дуже задоволена покупкою , дякую !
- Переваги:
- Висока потужність, зручність у користуванні і привабливий дизайн. Тихо працює, легко ім прибирати квартиру.
- Недоліки:
- Не має
- Олена Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий
Я дуже довго обирала пилосос. І я задоволена що замовила саме цей. Він мега потужний в порівнянні з іншими брендами. Для мене він знахідка, килими пилососить супер, а це було для мене дуже важливо. Сподіваюсь працювати буде довго
- Переваги:
- Потужність та маневреність
- Недоліки:
- Не знайшла
- Олег К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий
Дуже компактний, ергономічний пристрій для прибирання невеликих територій, дуже зручний в частині ваги та кількість насадок, які дозволяють провести прибирання якісно і швидко.
- Переваги:
- Кількість насадок, вага, потужність
- Недоліки:
- В процесі експлуатації не виявлено
- Іван М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий
Гарний , тягне добре , але на Макс режимі вбиває швидко батарею , загалом коври чисте добре , а підлогу трохи гірше чомусь .
- Переваги:
- Матеріла , потужність
- Недоліки:
- Батарея довго заряджати
- Представник бренду
Вітаємо! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.
Користуйтесь із задоволенням!
- Інна Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий
Пилосос справді виручає! Контейнер легко чиститься, зарядки вистачає на всю квартиру. Дуже зручно, що він бездротовий - можна вільно рухатися без плутанини проводів. Загалом, дуже задоволена)
- Переваги:
- Гарний дизайн, бездротовий та автономний, має усі необхідні насадки для прибирання.
- Недоліки:
- Ні
- Представник бренду
Інна, добрий день! Дякуємо вам за відгук.
Приємного користування!
- Максим Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий
Використовую пилосос уже два тижні і дуже задоволений. На ламінаті і невеликих килимах прибирає чудово, нічого не залишає. Легкий і зручний у користуванні, підходить для квартири. Приємно, що є гарантія на 2 роки, дає впевненість у надійності. Пилосос повністю закриває мої потреби, і рекомендую його для щоденного прибирання.
- Переваги:
- Ціна приємна, зручний у використанні, легкий, досить потужний.
- Недоліки:
- Не знайшов.
- Представник бренду
Максим, вітаємо! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.
Користуйтесь із задоволенням! - Людмила З***
Доброго дня. Я теж придбала цей пилосос та хотіла у вас спитати, чи отримали ви разом с пилососом гарантійний талон, бо я його не отримала. Дуже прошу відповісти мені на це питання.