Відгуки покупців про Рідкокристалічний телевізор ERGO 32JHQ7500

Код:  587841907
Оцінка користувачів 5/5
  • Любов Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Чорний

Працю супер качество гарне

Представник бренду

Щиро дякуємо за Ваш вибір і відгук! Ми дуже раді, що телевізор ERGO виправдав Вашу довіру і очікування. Гарного перегляду і яскравих вражень!

• Валентина К***

Дуже класний! На пульті є окремий вхід в ютуб та інші додатки. Швидко реагує, завантажується. Дуже гарний обширний звук як у кінотеатрі і насичений колір зображення. Рекомендую!!! Дякую за вчасну доставку та гарне обслуговування Розетки.

Переваги:
    Великий екран, звук, зображення. На пульті окремий вихід в приложення тб
    Недоліки:
    Не виявила на даний час
      Представник бренду

Щиро дякуємо за Ваш відгук! Нехай телевізор ERGO дарує лише приємні враження.

• Жанна Ц***

Дуже гарний телевізор за свої гроші
    Якість зображення приємно здивувала — картинка чітка, кольори яскраві та насичені
    Звук хороший, меню зручне, працює швидко без зависань.
    Для фільмів, YouTube та звичайного перегляду — чудовий варіант
    Покупкою повністю задоволений!

Переваги:
    Дуже гарний телевізор за свої гроші
      Представник бренду

Дякуємо за Ваш вибір та довіру до телевізора ERGO! Гарного користування та яскравих емоцій від перегляду!

• Олексій Б***

Дуже гарно за свої гроші

• ирина У***

Чудовий телевізор. Дякую

• Вадим С***

Купив вперше даного виробника - задоволений! Скарг немає! Яскравість та якість зображення норм

• Любов Р***

Суперовий

• Олена Ш***

Замовлення обробилося швидко, доставка була швидкою, дякую хлопцям! Налаштувала телевізор без проблем, надіюсь буде радувати.

Недоліки:
    Поки що не має
      Представник бренду

Щиро дякуємо за Ваш вибір і відгук! Ми дуже раді, що телевізор ERGO Вам сподобався. Гарного перегляду і яскравих вражень!

• Виктор Р***

Гарний телек...

• Олександр

Телевізор супер за такі гроші.
    Зображення і звук - клас.

Переваги:
    Зображеня, звук
    Недоліки:
    Поки немає

• Олександр Д***

Чудовий телевізор за такі гроші. Доставка супер - замовив і на наступний день отримав.

Представник бренду

Щиро дякуємо за вибір! Бажаємо приємного перегляду та яскравих вражень від вашого телевізора ERGO.

• Сергій З***