- Любов Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Чорний
Працю супер качество гарне
Представник брендуЩиро дякуємо за Ваш вибір і відгук! Ми дуже раді, що телевізор ERGO виправдав Вашу довіру і очікування. Гарного перегляду і яскравих вражень!
- Валентина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Чорний
Дуже класний! На пульті є окремий вхід в ютуб та інші додатки. Швидко реагує, завантажується. Дуже гарний обширний звук як у кінотеатрі і насичений колір зображення. Рекомендую!!! Дякую за вчасну доставку та гарне обслуговування Розетки.
- Переваги:
- Великий екран, звук, зображення. На пульті окремий вихід в приложення тб
- Недоліки:
- Не виявила на даний час
Представник брендуЩиро дякуємо за Ваш відгук! Нехай телевізор ERGO дарує лише приємні враження.
- Жанна Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Чорний
Дуже гарний телевізор за свої гроші
Якість зображення приємно здивувала — картинка чітка, кольори яскраві та насичені
Звук хороший, меню зручне, працює швидко без зависань.
Для фільмів, YouTube та звичайного перегляду — чудовий варіант
Покупкою повністю задоволений!- Переваги:
- Дуже гарний телевізор за свої гроші
- Недоліки:
Представник брендуДякуємо за Ваш вибір та довіру до телевізора ERGO! Гарного користування та яскравих емоцій від перегляду!
- Олексій Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Чорний
Дуже гарно за свої гроші
- ирина У***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Чорний
Чудовий телевізор. Дякую
- Вадим С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Чорний
Купив вперше даного виробника - задоволений! Скарг немає! Яскравість та якість зображення норм
Суперовий
- Олена Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Чорний
Замовлення обробилося швидко, доставка була швидкою, дякую хлопцям! Налаштувала телевізор без проблем, надіюсь буде радувати.
- Недоліки:
- Поки що не має
Представник брендуЩиро дякуємо за Ваш вибір і відгук! Ми дуже раді, що телевізор ERGO Вам сподобався. Гарного перегляду і яскравих вражень!
- Виктор Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Чорний
Гарний телек...
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Чорний
Телевізор супер за такі гроші.
Зображення і звук - клас.- Переваги:
- Зображеня, звук
- Недоліки:
- Поки немає
- Олександр Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Чорний
Чудовий телевізор за такі гроші. Доставка супер - замовив і на наступний день отримав.
Представник брендуЩиро дякуємо за вибір! Бажаємо приємного перегляду та яскравих вражень від вашого телевізора ERGO.
- Сергій З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Чорний