Відгуки покупців про Одноразові абсорбуючі вкладки до бюстгальтера 0025, 60 штук
- Руслана Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Рекомендую
- Переваги:
- Ціна, якість, нічим не гірші за Меделу
- Виктор В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Очень хорошие, раньше брали чиковские, эти тоже очень классные!
- Переваги:
- Супер
- Алина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Гарні вкладиші, добре поглинають. Дякую
- Переваги:
- Добре поглинають, мʼякі
- Підгородецька І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Беру постійно, бо дуже пожобаються, пробовала інші зовсім не те.
- Переваги:
- Ніжні, не протікають, тонкі та непомітні, ціна
- ЯнаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Сподобалась якість!
- Переваги:
- Добре приклеюються. Чудово поглинають, залишаючи поверхню сухою.
- Марія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Класні вкладки, до цього купила фірму Беллато вони дуже товсті, погано тримаються, а ці класні,тоненькі, гарно кріпляться, великі
- Анна Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Я перепробувала дуже багато, ці як на мене найкращі. Не парять, не протікають і не мають заломів по центру, через що їх менше видно в білизні
- Переваги:
- Комфортні, не протікають, ведика упаковка
- Катерина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Як на мене кращі за вкладки від філіпс. Легше і швидше розпаковуються. Мені дуже підійшли. Щиро рекомендую
- Переваги:
- Зручні у використанні.
- ІгорВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Нам не підійшли
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук.
Шкода, що вкладки Вам не підійшли.
Будемо вдячні за більш розгорнуту інформацію для розуміння ситуації та можливості покращень у майбутньому.
З повагою, команда Baby team
- Владислав М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Гарна якість. Швидка доставка
- Ірина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Найкращі з усіх які я пробувала , велика упаковка і хороша ціна . Приємні на дотик з красивим дизайном . Дуже гарно справляються з своєю роботою . Купую вже четвертий раз і думаю не останній
- Переваги:
- Дуже гарна ціна !
- Виктория Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Дуже зручні, тоненькі, не промокають
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук та що обрали нашу продукцію. Нехай продукція нашої компанії приносить радість Вам та Вашій дитині!
- Анастасия Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Одни их самых удобных вкладышей. Хорошо впитывают. Две липучки,что помогает их хорошо прикрепить
- Надія Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Дуже сподобалися
- Подлевська Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Дуже економні і ефективні
- Юлія Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Із всіх , що я брала ці найкращі!
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Хороші вкладки, зручні, клеються двома полосками, тому досить добре тримаються, достатньо великі та добре поглинають.
- Виктория Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Отличные вкладыши, хорошо впитывает, хватает на целый день. Рекомендую!
- Переваги:
- Цена и качество
- Марина Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Якість жахлива. Вкладки взагалі не клеються, зразу відвалюються. Не зручно носити. Не рекомендую нікому.
Представник постачальникаДуже здивовані та засмучені Вашим враженням від користування вкладками Baby team, адже за багаторічний досвід їх продажів маємо безліч позитивних відгуків, в тому числі і стосовно ефективної фіксації вкладок у білизні.
Хотіли би отримати більше деталей чи проблеми з кріпленням виникають у Вашому випадку незалежно від форми та матеріалів білизни.
Наші контакти вказані на упаковці товару.
Дякуємо за зворотній зв'язок.
З повагою, команда Baby team
- ОлексійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Дуже якісний товар, дружина задоволена
- Тетяна О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Дуже сподобались! Зручна поштучна упаковка це великий плюс! Гарна клейка стрічка в двох місцях що дозволяє довше триматись вкладці! Широка і зручна форма вкладки та тонка і приємна до тіла текстура! Буду брати ще
- Вікторія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Дуже сподобалися
- Наталія Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Дуже зручні у використанні, якість відміна. Поглинають дуже добре.
- Переваги:
- Кожна вкладка в індивідуальній упаковці.
- МаріяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Дуже сподобались, мабуть найкращі з усіх! Великі і тонкі, на ніч взагалі супер, коли крутишся і маленькі вкладки не спасають. Тримаються добре, бо дві клейкі зони.
- Переваги:
- Великі і тоненькі
- Аліна Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Найкращі з усіх , що пробувала
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук та що обрали нашу продукцію. Нехай продукція нашої компанії приносить радість Вам та Вашій дитині !
- Ірина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Дуже сподобались!
- Переваги:
- Ціна-якість
- Недоліки:
- Жодних
- Дима С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Все підходить
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Добрі вкладки
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук та що обрали нашу продукцію!
- Лілія Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Отличные. Не хуже Авент , а даже лучше. Мягче . И клеятся лучше.
- Переваги:
- Цена качество
- Татьяна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Весь час тільки їх і купувала. Нормальна ціна і великі за розміром , одним словом топ
- Анна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Користуюсь не в перше, дуже добре вбирають.
- Крістіна Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Класні, добре підійдуть в кого великі груди
- Переваги:
- Якість/ціна
- Недоліки:
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук та що обрали нашу продукцію !
- Ганна В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Супер, недорогі і зручні!
- Юлія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Супер вкладки
- Ірина Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Нажаль, відклеюються, скочуюються під груди.
При відкриті самого пакетика - легко пошкодити саму прокладку, і коли вона вже трохи надірвана, то викидаю, бо з неї летить "пух"(наповнювач,який всередині)
Представник постачальникаДобрий день,
Шкода, що ви маєте неприємний досвід використання наших вкладок. За багаторічні продажі маємо безліч позитивних та вдячних відгуків покупців стосовно характеристик та переваг наших вкладок.
Кожна вкладка знаходиться в індивідуальному пакеті, що дозволяє дотримуватись умов гігієнічності та безпечності. Відкривається індивідуальний пакет легким рухом по спеціально перфорованій для цього лінії, що унеможливлює ускладнення процесу відкриття або ж пошкодження самої вкладки.
Команда, Baby team