Відгуки покупців про Зубна паста PRESIDENT PROFI для догляду за яснами, 75 мл
Сподобалась!
- Олена А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Паста сподобалась.
- МихаилВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Обычный гель, который ничем не лучше того же бленда меда,который стоит в два раза дешевле.Нет в ней ничего уникального!Увы эффект плацебо не работает с зубами.
- Переваги:
- Гель
- Недоліки:
- Цена необосновано завышена для этого качества.
Представник постачальникаДоброго ранку, Михайле. Дякуємо за відгук та вибір нашого товару. Нам дуже шкода, що зубна паста не виправдала ваших очікувань.
Зубна паста President Profi розроблена задля ефективної протидії хворобам ясень які викликають бактерії. Вона містить у своєму складі 0,20% розчин хлоргексидину біглюконату та екстракти мальви та ромашки – заспокійлива дія. Для зменшення травматизму має RDA 30
- ИгорВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Представник постачальникаДякую, Ігорю, що знайшли час залишити відгук. Впевнені, що ваш відгук допоможе іншим покупцям зробити свій вибір.
- КостянтинВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
найкраща паста що попалася за останній час. майже все класичне. добре чистить, ніщо не подразнює.
Представник постачальникаДякуємо, Костянтине, за вибір нашої зубної пасти та високу оцінку! Впевнені, ваш відгук допоможе новим покупцям визначитися із вибором товару
- Лариса Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Як на мене,занадто інтенсивний м'ятний смак.Щоб почистити протези,доводиться прикладати багато зусиль
Представник постачальникаДоброго ранку, Ларисо. Дякуємо вам за ваш відгук. Кожна людина має свої вкусові вподобання, тому цілком можливо що для вас занадто інтенсивний м'ятний смак.
Зубна паста PRESIDENT Profi показана людям із захворюваннями пародонту та сильним подразненням ясен або після хірургічних операцій у стоматолога. Вона містить лікувальну дозу хлоргексидину диглюконат 0,20%, що має високу антибактеріальну дію.
Стосовно чищення, у тому числі і протезів, чистить щітка, зубна паста це важливий допоміжний засіб. Щоб чистити протези було зручныше краще придбати спеціалізовану щітку, наприклад, GUM Denture посилання
- Наталія Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
За свою ціну хороша. Доставили швидко
- Переваги:
- За свою ціну хороша.
- Недоліки:
- Не знайшла
- Виктория Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Підходить для чутливих зубів
- Переваги:
- Хороша ціна за таку якість
- Виктория Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Дякую, швидка відправка, хороша паста для чутливих зубів і ясен, давно шукала таку
- Переваги:
- Хороша ціна за таку якість
- Галанова І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Непогана паста. Часто купую.
- Анна Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Паста гарної якості. Не на кожен день, по потребі ясен і зубів. Містить протизапальні інгредієнти, як хлоргексидин.
- Переваги:
- Має бути на випадок виникнення запалень
- Дарья Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Взагалі дуже задоволена зубними пастами President, після знайомства з якими не має жодного бажання користуватись зубними пастами інших виробників. Купувала цю та блакитного кольору. Гарно справляється з нальотом, укріплює ясна, справляється з їх кровоточивістю. Однозначно рекомендую!!
- Недоліки:
- Жодного
Представник постачальникаДарино, дякуємо за ваш розгорнутий відгук, та високу оцінку! Впевнені, ваш відгук допоможе новим покупцям визначитися із вибором товару.
- Олена М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Паста подобається,знімає кровоточивість і запалення.
- Переваги:
- Гарна якість і ціна.
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Порада стоматолога
- Переваги:
- Гарно чистить зуби.
- Недоліки:
- не виявлено
- Татьяна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Чудова паста для штучних зубів.
Добре очищує, та освіжає ротову порожнину!
Мені сподобалась така паста для зубів купила собі вже втретє!- Переваги:
- Недоліки:
- Не знайшла
Представник постачальникаДякуємо, Тетяно, за вибір нашого товару та високу оцінку! Впевнені, ваш відгук допоможе новим покупцям визначитися із вибором товару
- Олена К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Гарне очищення!!
Свіжість, відчуття чистоти в роті!
Представник постачальникаДякуємо Вам, Олено, за чудовий відгук та вибір нашого товару! Зубна паста President Profi дійсно дуже добре очищає зуби від нальоту та забезпечує тривале відчуття свіжості завдяки тому, що містить у своєму складі 0,20% розчин хлоргексидину біглюконату.
- Ірина Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Хороша паста, беру вдруге
Представник постачальникаДуже дякуємо Вам, Ірино, за чудовий відгук та вибір нашого товару! Вважаємо за потрібне нагадати, що Зубна паста President Profi має лікувальні властивості та задля ефективної протидії бактеріям містить у своєму складі 0,20% розчин хлоргексидину біглюконату, тому при тривалому застосуванні ця зубна паста може викликати потемніння зубів.
- Юрий Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Представник постачальникаДякуємо вам за вибір нашого товару та високу його оцінку.
- Александр С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Я цією пастою користуюся років 20. На мій погляд, вона не потребує відгуків. Чудова, за замовченням.
- Наталія Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Чудова гелева зубна паста.
- Ніна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Паста відповідає опису.
- Переваги:
- Ціна за акцією
- Недоліки:
- Не знайдено
- Ирина В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
хороший результат, не викликає неприємних смакових відчуттів.
- Переваги:
- ефективна
- Сергій З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Рекомендую
- ВиталийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Не зашла
- Переваги:
- Пока не ощутил
- Недоліки:
- Жидковата, большой расход. Слабый освехающий эффект
Представник постачальникаДоброго вечора, Віталію. Зубна паста President Profi розроблена для людей з хворими яснами, а освіжаючий ефект не є головним, тому вам ця паста і "Не зашла". Крім цього зубна паста President Profi має у своєму складі хлоргексидин, який при тривалому застосуванні викликає потемнення емалі.
- ВалентинаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Якісна. На відміну від тієї, що була в продажу у маркетах раніше.
- Переваги:
- Недоліки:
- Не бачу
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Гарна паста,коштує своїх грошей,у дитини стоять брекети,тому часто купуємо різні пасти .По акції взагалі супер,зі своєю роботою справляється добре.
- Переваги:
- Хороша паста,по акції супер!
- Олена О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Дуже подобається зубна паста President. Давно користуюсь. Дякую Rozetka за швидку доставку і ціну.
- Ирина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Дуже гарна паста.
- Переваги:
- Якість, консистенція, результат.
- Олена А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Мені дуже сподобалась
- Ольга С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Мені сподобалась більш зелена, ніж ця.
Представник постачальникаДоброго дня, Ольго. Зубна паста President Profi рекомендована при захворюваннях ясень і містить у собі 0,20% розчин глюконату хлоргексидину. Проте зубна паста President Classic назначено для щоденного використання. Також хочу звернути вашу увагу на те, що при тривалому використанні зубну пасту із хлоргексидином зуби можуть темніти.
- ІгорВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Відповідно до опису
- Мария Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Хорошая паста
- Виктор Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Гарна паста,добре чистить зуби
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Паста супер, ясна не кровоточать, нальоту немає дуже довго
- Переваги:
- Паста супер
- Михаил Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Чудова паста
- Переваги:
- Запах. Надіюсть, що і користь.
- Недоліки:
- Поки немає
- Мария Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл
Пасту взяла ещё,нравится)
Представник постачальникаМаріє, дякуємо вам за вибір нашого товару та чудовий відгук!