Картка Rozetka

Оцінка користувачів 3.4/5
  • Анатолий Д***

Доброго дня
    Гарний товар добре робить
    Швидко відправили Гарний продавець Всё дуже швидко,чемно.
    Дякую

• Володимир Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Termo-U

Розмір компактний але гріється швидко, спаює добре. Ножиці в комплекті також гарно ріжуть.

Переваги:
    Компактний, все в 1 кейсі
    Недоліки:
    Відсутні
  • Микола Н***

Дуже якісний. Рекомендую

• Александер К***
    Відгук від покупця. Продавець: Termo-U

Товар отримав. Повний чемоданчик води. Інструкції розмокли. Паяльник іржавий. Болти іржаві. Дякую.

Переваги:
    Не знаю. Хай підсохне потім увімкну.
    Недоліки:
    Та такоє.
    • Продавець  Termo-U

Доброго дня!
      Дякуємо за ваш відгук. Нам дуже прикро, що товар був отриманий у такому стані. Наявність вологи в кейсі та слідів корозії на інструменті є неприпустимою ситуацією.
      Будь ласка, надішліть фото отриманого товару нам у вайбер. Ми обов’язково розберемося в ситуації та запропонуємо варіанти вирішення питання згідно з гарантійними умовами.

Перепрошуємо за завдані незручності та дякуємо, що повідомили нам про проблему.

• Александр Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Termo-U

Проработало ровно 4 минуты, и расплавилось. Не берите, деньги на ветер, выбросил в мусор !

Переваги:
    НЕТ
    Недоліки:
    ВСЕ
    • Продавець  Termo-U

Доброго дня! Нам щиро прикро, що у Вас виникла така ситуація з товаром. Така робота паяльника не є нормальною. Можливо, мав місце заводський брак або неправильна експлуатація/перегрів пристрою.

Шкода, що Ви не звернулися до нас одразу після виявлення проблеми, а одразу викинули у смітник — ми б обов’язково допомогли з вирішенням питання, обміном або перевіркою товару.

Дякуємо за Ваш відгук, інформацію передамо виробнику для додаткової перевірки партії товару.

• Валерій Ш***
    Продавець: Termo-U

Зі своєю роботою, а саме невиличка розпайка вдома справився чудово, недоліків не виявлено. Великий плюс це ножиці в комплекті

Переваги:
    За свої кошти гарний паяльник