Літній фешн розпродаж до -70%

Код:  588541942
Оцінка користувачів 4.79/5
  • Ирина С***
    Відгук від покупця. Продавець: Your House

До товару питань немає. Буде працювати як зможе. Питання до чесності продавця. Написано на сайті виготовлено Швеція, а на коробці розроблено Швеція, виготовлено Китай. Я бачила такий же пилосос на 600 грн дешевше у іншошо продавця, де чесно написано Китай. А тут просто переплатила 600 грн. Дякую за науку.

• ЮЛІЯ Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2019. Колір виробу: Білий

Користуюсь вже 3 місяці. Потужний, тихий. Вдома є кіт. Шерсть забирає без зусиль. Вибирала довго, але відгуки на Розетці зробили свою справу. Не шкодую про купівлю ні хвилинки. Дуже-дуже хороший порохотяг.

Переваги:
    Потужний, тихий, забирає шерсть
  • Татарин В***

Сегодня забрал!
    Покупал по отзывам.
    Нужен был мощный пылесос без мешка.

Выбором доволен!
    Мощный, красивый, не шумный кстати. Ну по сравнению с моим старым самсунгом))

Хорошая сборка и качественный пластик.

За свои деньги отличный аппарат.
    Высосал полностью ковёр с крупным ворсом (Шагги).

Одно не понравилось - это когда высыпаешь пыль, открываешь крышку и в ней остаётся много мелкой пыли, которая высыпается на пол. Да и сам пачкаешься. Нужно придерживать.

Один вопрос у меня: мыть съёмную колбу можно свободно??? Не переживать? Спасибо!

Переваги:
    Достаточно мощный, Electrolux, дизайн, двигатель
    Недоліки:
    Не очень удобно высыпать пыль из колбы, всего 3 насадки в комплекте, остальные докупать отдельно
  • Христина Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2019. Колір виробу: Білий

Дана модель мені сподобалась. Відношення ціна/якість-одна з переваг. Цей пилосос підходить для щоденного використання, оскільки легкий і зручний,так і для прибирання навіть після ремонту (особисто випробувала)-контейнер легко розбирається і миється,всі фільтри миються,-стає,як новий. Потужності вистачає,максимальну майже ніколи не включаю,бо від підлоги не відірвати.
    Класний пилосос.

Переваги:
    Легко мити
  • Ніна П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2019. Колір виробу: Білий

Користуюсь даним пилосом уже чотири роки, жодних нарікань не має, працює гарно. В будинку є кішка, то шерсть збирає на ура ( і не тільки шерсть). Техніка надійна, перевірена часом, проста в обслуговуванні.

Представник бренду

Добрий день, Ніна! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.

• Анастасія
    Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2019. Колір виробу: Білий

Потужний , зручний , не дуже тяжкий. В користуванні 1 міс, супер! З мінусів хіба що , стілочка на регуляторі потужності не помітна в темноті , потрібно намалювати білим , бо не помітно на якій позначці стоїть .

• Антон К***

Вы часто пылесосите в темноте?

• Константин М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2019. Колір виробу: Білий

Дуже гарна річ,жінка залишилась задоволеною,працює без нарікань

Представник бренду

Добрий день, Костянтин! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.

• Мергородская А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2019. Колір виробу: Білий

Предыдущим пылесосом электролюкс пользовались 10 лет и он до сих пор отлично работает, но поехал к бабушке в деревню достойно встречать старость. Купили этот космический. В семье называем его Зверь) Безумно мощный, компактный, маневренный, легко поднимать за ручку. Цвет покупали белый т к была акция. Боялась, что корпус будет вечно грязный, но нет. Пластик глянцевый и удивительно даже пыль на него не оседает. На полную мощность не включаю никогда т к трудно сдвинуть с места, присасывается к паркету и к ковру. Фильтр чищу через каждые два раз использования, мою через 4. Промываю в ванной напором воды. Самое важное после мытья ОЧЕНЬ хорошо просушить. В зимнее время ставлю внутренности на батарею на несколько часов. Мне бы идеально ещё бы метр шнура добавить. Вместе с пылесосом покупали ещё миксер электролюкс. Итого у нас в доме живет два Зверя) Но это уже другая история.

Переваги:
    Дизайн, мощность и ее регулировка,цена, производитель с отличной репутацией
    Недоліки:
    Нет!
  • Олександр Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2019. Колір виробу: Білий

Задоволені покупкою. Працює на всі 100%. 5 зірочок заслужив оцінку точно.

Представник бренду

Добрий день, Олександр! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.

• Олена П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2019. Колір виробу: Білий

Дуже сподобався, незвичний дизайн, якісно зроблений, міцний пластик. Перед купівлею дивились в магазині інших відомих брендів, то насторожувала хлипкість деталей. В цьому пилососі все на совість зроблене, міцне, тяга мощ! Рекомендую! Окрема подяка працівникам розетки у Рівному на Київській, завжди привітні, допоможуть з усім розібратись, підкажуть, одне задоволення забирати там замовлення.

Переваги:
    Якість матеріалів, потужність
    Недоліки:
    Хотілось би довший шнур, але зараз в усіх пилососах він не надто довгий)
      Представник бренду

Добрий день, Олена! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.

• Валерій В***

А фільтра до нього де ви купите? Не цікавились?

• Олена П***

Фільтри є. посилання

• Інна Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2025. Колір виробу: Білий з чорним

Цей пилосос купила собі в подарунок на день народження)Мені дуже сподобався!Хотіла невеликий,щоб займав мало місця.Без мішка,легко витягується контейнер. Є ще дві маленькі насадки.Тихенько працює, шнур недовгий,але в мене невеликий дім,вистачає на дві кімнати без переключення.Досить потужний,і,що важливо,є в наявності регулятор.Єдине,що трішки не подобається коли витягуєш контейнер для чистки,з контейнера висипається пил і потрібно протирать пилосос всередині (

Переваги:
    Потужний,займає мало місця,тиха робота
    Недоліки:
    З контейнера висипається пил
      Представник бренду

Добрий день, Інна! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.

• Горская И***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2019. Колір виробу: Білий

Дуже потужний пилосос, на максимумі не можно відідрати від килима. Не розумію навіщо тоді такє. Підкажіть, будьласочка, як помити колбу всередині, бо все інше миється або витирається. А взагалі пилосос чудовий, рекомендую

Переваги:
    Потужний, тихий
    Недоліки:
    Занадто потужний
      Представник бренду

Добрий день, Ірина! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. У верхній частині шланга, біля місця де кріплення до телескопічної труби, є клапан, який можна відкрити, щоб уникнути засмоктування килима до насадки. З повагою, команда Electrolux.

• Тимур Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2019. Колір виробу: Білий

Гарний бренд, добре качество.

• Наталья Т***

Суперовий

• Ірина

#електролюкс
    Хороший пилесос з довгим шнурем, зручне регулювання потужності.
    порадували додаткові насадки, такі як
    Щілинна
    Насадка для м'яких меблів
    Насадка для пилу

Переваги:
    Хороший пилесос з довгим шнурем, зручне регулювання потужності.
    • Станислав Б***

так у вас в комплекте было 4 насадки?

• Саша С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2019. Колір виробу: Білий

Отличный пылесос за свою цену. хорошо тянет. комплект насадок помогает лучше убрать в труднодоступных местах. после уборки можно промыть фильтра и колбу. Рекомендую

Переваги:
    Качество. регулятор мощности. объем пылесборника
    Недоліки:
    нету
  • Мария Ц***
    Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2019. Колір виробу: Білий

За свои деньги очень хороший пылесос и очень красивый дизайн)) хорошая тяга, ламинат пылесосим на половину мощности, достаточно тихий

Переваги:
    дизайн, регулировка мощности
    • Антоніна В***

Ламінат не царапає?

• Игорь С***

Потужний малюк, який не потребує складного обслуговування.

Переваги:
    Пилосос компактний, потужний. Ємність для пилу легко виймається і легко спуштошується та миється. В наявності 3 насадки
    Недоліки:
    Провід живлення короткуватий і чітко не фіксується, якщо потягнути пилосос, провід виїджає за обмежену помітку. Щітка (підлога) має незручний перемикач котрий чіпляє все, особливо дроти.
      Представник бренду

Добрий день, Ігор! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.

• Анна С***

Все ок

Представник бренду

Добрий день, Анна! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.

• Світлана Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2019. Колір виробу: Білий

Супер пилосос! Більше року вже у використанні, не жалію, що придбала саме його!

Переваги:
    Добре тягне, легко чистити, класний дизайн.
    Недоліки:
    Напевно, як і у більшості дуже шкрябає щітка по підлозі.
      Представник бренду

Добрий день, Світлана! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.

• Валерій В***

А фільтра де можна купити?

• Катя Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2019. Колір виробу: Білий

Гарний дизайн,не гучний,добре збирає пил,легко розбирається для чищення та миття від сміття

Переваги:
    Гарний дизайн,легкий у користуванні
      Представник бренду

Добрий день, Катерина! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.

• Юрій Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2019. Колір виробу: Білий

За ці гроші краще не знайти

• Юрій Ф***

Як виявилось, зарано зрадів (
      Вже при другому користуванні зʼявився сильний свист. Невідомо звідки.

Представник бренду

Добрий день, Юрій! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.

Представник бренду

Добрий день, Юрій! Нам прикро за досвід, який склався у вас з технікою нашого бренду. Для детальної консультації та вирішення питання ви можете звернутись за номером гарячої лінії 0 800 50-80-20. З повагою, команда Electrolux.

• Володимир
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2019. Колір виробу: Білий

Відмінний вибір серед багатьох аналогів на ринку !
    Гарна потужність всмоктування, до того ж і регулюється. Цікавий естетичний вигляд та конструкція, надзвичайні характеристики при мінімальних розмірах та вазі.
    Займає небагато місця у гардеробі.
    Є всі необхідні насадки у комплекті і головне вигляд , який сприйняв кіт )
    Минулий був недовподоби.
    Відмінне очищення повітря та якість прибирання завдяки Хепа

Переваги:
    Отримання відмінної якості прибирання за невеликі кошти, ще й єстетично гарний. Легкість користування та очищення
    Недоліки:
    ?
      Представник бренду

Добрий день, Володимир! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.

• Ігор М***

Хороша потужність.

• Яна П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2019. Колір виробу: Білий

Дуже стильний, компактний. Лугко збирається. Нічого зайвого.

Переваги:
    Є регулятор потужності, вага.
      Представник бренду

Добрий день, Яна! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.

• Юрий Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2019. Колір виробу: Білий

Покупкою задоволені. Маленький помічник. Зі своїми обов'язками справляется.

Переваги:
    Потужний. Гарний дизайн. Легкість видалення бруду з колби.
    Недоліки:
    Відсутність горизонтальної парковки.
  • Марта Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2019. Колір виробу: Білий

Порохотяг вмісткий, потужний, легко миється. Користуюся більше року і претензій не маю

Переваги:
    Потужний, легко можна помити фільтр і контейнер для сміття
    Недоліки:
    Шалено гудить з тріскотом коли треба очистити контейнер і фільтр. Можливо це не недолік але хотілося б кращого сповіщення
  • Анатолий
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2019. Колір виробу: Білий

Пылесос отлично справляется с работой по уборке комнаты. В меру громкий. Соседей не пугает. Отличный пылесос за эти деньги.

Переваги:
    3 насадки для разных типов поверхности, не очень громкий, без мешка, емкий пылесборник
    Недоліки:
    Не умеет сам убирать
  • ольга

Рекомендую

Переваги:
    Потужний, простий у використанні.
  • Димас
    Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2019. Колір виробу: Білий

Купили на подарок теще.Решил сам попробовать.Первое впечатления очень классное.На минимум всасывает все.Ковёр чистый,аж посветлел.На ленолиуме тежело убирать,подумает его!Контейнер легко чистится.

Переваги:
    Мощный,легко очищается контейнер
  • Лія К***

Він майже ідеальний.

Переваги:
    Потужний
    Недоліки:
    Не знайшла
  • Даниил Я***
    Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2019. Колір виробу: Білий

Отличный пылесос от фирмы #электролюкс, по хорошей цене. Со своими задачами по уборке квартиры справляется - а это самое важное. Дизайн, уровень шума, длина провода - нареканий нет

Переваги:
    хорошо тянет, удобный и вместительный контейнер, красивый дизайн
    Недоліки:
    пока не выявил.
  • Даниил Я***
    Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2019. Колір виробу: Білий

Покупал 2 месяца назад и на сегодняшний день покупкой доволен. Со своей задачей справляется на все 100%, достаточно длинный шнур, что позволяет дотянутся в даже самые отдаленные места квартиры. Также мне нравится дизайн данной модели. В общем, данный пылесос - отличный помощник в уборке дома.

Переваги:
    отлично тянет, простой в мойке, вместительный контейнер, работает достаточно тихо
    Недоліки:
    не выявил
  • Артур
    Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2019. Колір виробу: Білий

Довольно неплохой пылесос за свои деньги: мощный, красивый и практичный. Фильтр у него моющийся - это еще один плюс. Убирать с ним комфортно, проблем не возникает. Удобно также чистить его после уборки: прилагается минимальное количество усилий

Переваги:
    Цена, дизайн(в белом цвете особенно хорош), довольно мощный
    Недоліки:
    Не обнаружил
  • Комиссаров Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2019. Колір виробу: Білий

Приобрёл это чудо около года назад, теперь можно и отзыв оставить. Горничная счастлива, говорит пылесосит шикарно, гораздо лучше предыдущего девайса. На чистку фильтров и бокса для мусора не жаловалась, все удобно. Очень довольна качеством работы пылесоса и его внешним видом. Мне он тоже нравится, покупкой доволен)

Переваги:
    Отлично пылесосит и шикарно влился в интерьер
    Недоліки:
    Сам не убирает, для работы все ещё необходим человечек
  • Алена
    Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2019. Колір виробу: Білий

Приобрели родителям этот пылесос на подарок!Это ракета.Мощность всасывания очень хорошая,тонкий ковёр подымает на минимальной мощности.Шерсть кота собирает на ура,ковёр как будто выстерали.Работает тихо.Длина шнура нормальная. Чистится контейнер легко,снимает и ставиться без усилий.Товаром довольны.

Переваги:
    Мощный,очищается легко.