Відгуки покупців про Телевізор 40", QLED, FHD, Google TV 40F820KB

Оцінка користувачів 3.33/5
на основі 4 відгуки
  • Шута Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 40". Колір рамки: Чорний

Телевізор пропрацював 2 тижні, це якийсь жах. Він не вмикається. Треба вимкнути з розетки почекати 5 хвилин, і потім можливо включиться, але через раз це допомагає. Сервісний центр каже привозьте подивимось. Блін це новий товар, який доставив кучу проблем((( розчарована

Переваги:
    Гарна картинка
    Недоліки:
    Не вмикається, треба проходити танці з бубном щоб його включити

Добрий день, Наталія!
      Нам шкода, що у Вас виникли складнощі під час експлуатації телевізора. Для того щоб ми могли допомогти у вирішенні питання, будь ласка, скористайтеся наступними каналами для зв’язку зі службою підтримки
      E-mail: посилання
      Facebook: посилання
      Viber: посилання
      Telegram: посилання
      У разі звернення вкажіть модель телевізора, серійний номер, версію ПЗ та опишіть ситуацію. Фахівці дадуть відповіді на запитання та допоможуть налаштувати ТВ.
      З повагою - компанія KIVI.

• Шута Н***

Телевізор за свої кошти
    Була проблема скрутити ніжки. Трошки не по розміру, все інше норм. Картинка гарна колір передає добре

Добрий день, Наталія!
      Дякуємо за відгук. Ми раді знати, що Ви залишилися задоволені покупкою.
      З повагою - компанія KIVI.

• Евгений Д***

В комплект поклали не ті ножки! Поклали від 32". В точці видачи відкривали нову коробку при мені. Я даже не мог подумати, що це треба перевіряти! Що тепер робити. Я можу отримати ножки до моей модели, до 40" ? Бо ці ніяк не підходять...

• Дмитро
    Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 40". Колір рамки: Чорний

Купував цей телевізор в іншому місці, коли на Розетці він ще не продавався (бо модель нова), але відгук про виріб, а не про продавця. Перше що шокувало - VESA-кріплення тільки на 2 гвинти зверху (які, до речі, були у комплекті). Так, ТВ легкий, але якщо він висить у вас не високо - 3-річна дитина з легкістю його відірве. Це що за економія така? (питання до представника постачальника, якщо він тут є).

Матриця зерниста просто до нереальності. Зерно видно навіть з метру при перегляді Full HD контенту - такого не має бути при такій відносно невеликій діагоналі і роздільній здатності 1080.

Далі - залізо. Швидкодія цього ТВ на рівні старого LG 2015 року в буквальному сенсі. Користуватись меню через це дуже важко. Припускаю, що для того щоб воно хо якось працювало, цей горе-виробник знизив роздільну здатність в інтерфейсі до 720p, дуже на це схоже!

Далі - світлодіод, який світить вночі їдким синім світлом наче лазер, через що його довелося вимкнути. Ще не робив такого ні на одному зі своїх інших і попередніх ТВ.

Звук посередній, але я не очікував кращого за ці гроші.

З непоганого - це тонкі рамки та рівномірність підсвітки. Немає засвітів по бокам, які часто бувають на бюджетних моделях.

В цілому, я незадоволений цим ТВ через велику зернистіть зображення і тормознуте залізо. На все інше можна було б закрити очі, враховуючі його вартість, але я впевнений - в цьому бюджеті є більш кращі варіанти. Не раджу.

Переваги:
    Компактний розмір як для 40 дюймів
    Недоліки:
    Якість матриці, потужність заліза, жадібність виробника

Добрий день, Дмитро!
      Нам шкода, що у Вас виникли складнощі під час експлуатації телевізора. Для того щоб ми могли допомогти у вирішенні питання, будь ласка, скористайтеся каналами для зв’язку зі службою підтримки.
      У разі звернення вкажіть модель телевізора, серійний номер та опишіть ситуацію.
      З повагою - компанія KIVI."