Відгуки покупців про Кущоріз електричний від мережі для кущів саду та підрізання і формування зелених насаджень туй дерев самшиту живоплоту комплект + захисні окуляри АМ511
- Сергей Л***Відгук від покупця. Продавець: Teh-Family
Гарна якість продукції
- Продавець Teh-Family
Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку! Нам дуже приємно, що Ви залишилися задоволені якістю продукції. Бажаємо, щоб покупка служила Вам довго та приносила лише позитивні враження. Будемо раді бачити Вас знову серед наших клієнтів!
- Євгеній Д***Відгук від покупця. Продавець: Teh-Family
Завдяки гострим двостороннім ножам кущі виглядають охайно, а рослини менше травмуються. Легко формувати як прямі лінії, так і кулі. Можу впевнено рекомендувати до покупки тому що якість гарна
- Переваги:
- Чудова в роботі
- Недоліки:
- поки не виявлено
- Продавець Teh-Family
Дякуємо Вам за відгук. Нам дуже приємно, що Ви задоволені якістю роботи інструменту та результатом, якого вдається досягти. Раді, що Ви відзначили ефективність ножів і зручність у формуванні різних форм. Дякуємо за рекомендацію — для нас це дуже цінно. Будемо раді бачити Вас серед наших покупців знову.
- Ахмедов В***Відгук від покупця. Продавець: Teh-Family
Ідеальний варіант для догляду за прибудинковою територією та садом середнього розміру. Кущоріз легко справляється з молодими пагонами та гілками середньої товщини до 20мм. Якщо у вас є доступ до розетки, це найкраще співвідношення ціни, потужності та комфорту. Я залишився задоволений цією покупкою.
- Продавець Teh-Family
Дякуємо Вам за відгук. Нам дуже приємно, що кущоріз виправдав Ваші очікування та добре справляється із завданнями на прибудинковій території. Раді, що Ви відзначили оптимальне співвідношення ціни, потужності та зручності у використанні. Будемо раді бачити Вас серед наших покупців знову.
- Юлия З***Відгук від покупця. Продавець: Teh-Family
Гарна річ, жалкую що раніше не замовила, добре справилася з формуванням кущів і підрізкою самшиту. За ці гроші це дуже гарний девайс для саду та дачі. Рекомендую!
- Продавець Teh-Family
Дякуємо Вам за високу оцінку та відгук. Приємно чути, що пристрій добре впорався з формуванням кущів і підрізкою самшиту та став у пригоді для догляду за садом і дачею. Раді, що Ви оцінили його ефективність і співвідношення ціни та якості.
Дякуємо за рекомендацію та будемо раді бачити Вас знову серед наших покупців.