- Ольга Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Дуже класний набір.Брала по акції.Посуд зручний,100 разів падав,грівся в мікрохвильовці і все ок.Ні краплі не шкодуємо
- Переваги:
- Якість,зручність
- Недоліки:
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук та що обрали нашу продукцію!)
- Анна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Посуд якісний. Дитині подобається.
- Недоліки:
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук та що обрали нашу продукцію!)
- Христина Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Виглядає набір гарно. Замовляла на подарунок, тому особисто я не відкривала коробку, оглянула через прозорий пластик. Спокійні кольори, є прорезинені накладки на усіх трьох приборах, щоб не їздило по столі. Коробка досить велика. Можна ставити в мікрохвильову і посудомийку, це великий плюс.
- Переваги:
- Гарно виглядає, можна ставити в мікрохвильову піч і в посудомийку
- Алина З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Дуже зручний посуд, для дитини двох років зручний обʼєм.
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук та що обрали нашу продукцію. Нехай продукція нашої компанії приносить радість Вам та Вашій дитині!
- Богдан К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Ми так і не отримали своє замовлення. через те що помилково була вказана одна цифра в номері телефону. Замовлення з пошти повернули назад. Мені ні з ким не вдалося звязатися. Було замовлено і оплачено 3 набори посуду. Але ми їх так і не отримали.
- Ольга Л***
Розетка підтримку має в телеграмі. Напишіть туди.
- Богдан К***
Ситуацію вирішили. Хоч і дуже довго тривав цей процес. Та зрештою ми отримали товар. Посудом задоволені
- Ірина Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Чудовий набір,якісний. Дитині сподобалось
- Переваги:
- Якість,ціна
- Недоліки:
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук та що обрали нашу продукцію. Нехай продукція нашої компанії приносить радість Вам та Вашій дитині !
- Татьяна Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Очень удобный
- Переваги:
- Хорошего качества
- Алина Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Найкращий набір з усіх, що використовували. Пластик без стороннього запаху, а також не вбирає запахи їжі. Гумові накладки на дні посуду не дають йому ковзати по столу. Нейтральне забарвлення, яке не відволікає дитину від їжі.
- Едера П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
дуже класний набір
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Гарний набір, дякуємо!
- Переваги:
- Ідеальне забарвлення, дно з гумою - не ковзає, миється швидко.
- Світлана Л*** МазуренкоВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Гарненький на вигляд
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук та що обрали нашу продукцію. Нехай продукція нашої компанії приносить радість Вашій дитині!
- Ольга Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Отличный набор посуды! И в микроволновке можно греть, и в посудомоечной машине мыть, и дно прорезинено, чтоб не скользило по столу. Объем тоже идеально подходит для порций 2 летнему ребёнку.
- Переваги:
- Цена, качество, расцветка симпатичная. Можно использовать в микроволновке и посудомойке.
- ЮлияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Спасибо за отличную акцию. Набор посуды просто замечательный, сделан качественно, можно греть в микроволновке.
- Переваги:
- Качество
- ЮрійПродавець: Rozetka. Колір: Білий
Який об'єм тарілок?
Представитель брендаОб'єм тарілки - 360 мл, глибокої тарілки - 270 мл, чашки - 180 мл.
З повагою, команда Baby team
- РусланПродавець: Rozetka. Колір: Білий
Чудовий набір, купував для дочки. Сподобалось, що він не містить Бісфенол-А. Дизайн досить стильний і мінімалістичний. Якість гарна, гострих країв немає, все гарно зашліфовано, стороннього запаху не було, ціна для такого набору доступна. До речі, після кількох падінь тарілка не тріснула. Миємо в верхньому ярусі посудомийної машини. Колір після миття не втратився. Рекомендую.
- Переваги:
- Хороша якість, доступна ціна, не містить Бісфенол-А, мінімалістичний дизайн
- Марічка Б***Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Купляла в подарок гарний якісний посуд покупкою дуже задоволені ніяких проблем немає дійшов цілий
- Переваги:
- Якісний ціна приємна
- СветланаПродавець: Rozetka. Колір: Білий
Функциональный наборчик, есть всё, что необходимо, кроме ложечек. Качество хорошее для такой цены.
- Переваги:
- Качественный
- Недоліки:
- Не хватает ложек