- ДанїілВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 46. Колір корпусу: Midnight Black. Колір ремінця: Black
Взагалі годинник дуже крутий. Тримає 7 днів стабільно, от 3 тижні пройшло 3 рази заряджав. Сценарій використання - пульс завжди, 2 пробіжки і 2 окремих тренування в інші дні, плюс моніторю сон. Дуже годно. Датчики показують точно, перевірено не один раз, головне правильно одягти, і затягнути при силових, по тестах самсунги 4 поряд не стояли. Радує куча підсказок для бігу, налаштувань, наприклад інтервалів і тд, це допомагає. Вільних 24гб на борту, накидав музла, під'єднав твс вуха і вперед, кайфую. Дуже зручно реалізовані дзвінки, часто десь закину телефон - відповів з годинника, ніхто навіть різницю не відчуває, тобто мікро і динамік непогані. Швидкі відповіді смс теж зручні, під себе шаблони створив. Ремінці нестандартні. Додаток хуавей здоров'я теж сподобався, налаштував під себе, вивів нагадування пити воду і підтримувати активність. Вібрація сильна, але скоріше дзвінка ніж об'ємна якщо так можна сказати. Циферблатів багато, додають кожен тиждень. Нфс немає, але воно і не потрібне, плачу телефоном, тикати годинник о термінал не моє.
- Переваги:
- Точні датчики, GPS, дзвінки як вхідні так і вихідні, внутрішнє сховище на 24 ГБ, велика кількість циферблатів і поява нових
- Недоліки:
- Хтось каже відсутність нфс, для мене не недолік
- Влад К***
Циферблаты платные только
- Ольга
Добрий день! А у вас телефон Хуавей? бо пишуть, що Хуавей здоров'я немає на плеймаркеті
Представник брендуДобрий день,
Huawei Здоров'я можна завантажити за QR-кодом що є на коробці з пристроєм, в інструкції, а також виводиться на екран при підключенні годинника або браслета.
- Игорь Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 46. Колір корпусу: Rose Gold. Колір ремінця: Pink
працює три дні, брав в подарунок для дружини. Одна із умов була, щоб відповідати на телефонні дзвінки. Здивований. Да, відповідає і даже добре чути (з другої сторони теж абонент не скаржиться - все чути розбірвило). По розмірам: думав буде великий для жіночої руки, але ні - виглядить симпатично, браслет ніжний. Що стосується функцій - "мама не горюй", іноді думаю навіщо так багато. екран чіткий, реагує на пальці швидко, смс повідомлення читається добре. Це поки все, що побачив. А головне - дружина задоволена!
- Переваги:
- все працює, симпатичний, не глючить
- Недоліки:
- не виявив
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 46. Колір корпусу: Midnight Black. Колір ремінця: Black
Итоги двух месяцев: заряд держит около 20 дней при выключенных датчиках + 5 минут разговоров в день. Полная зарядка меньше часа. Устройство не ощущается на руке. 32 Гб сильно много для часов,тем более музыка закидывается в них только по Блютус. Есть немного кастомных циферблатов,но нужно устанавливать на телефон модифицированное приложение Здоровье. Звук и микрофон отличные,меня хорошо слышно и слышно собеседника.
Отличный девайс за свою цену!- Переваги:
- экран,аккумулятор,динамик,микрофон и цена
- Недоліки:
- пока не обнаружены
- Михаил К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 46. Колір корпусу: Midnight Black. Колір ремінця: Black
Гарний годинник, водички сьогодні попив, все ок, надіюсь завтра запропонує поїсти
- Переваги:
- вага, розмір, єкран, звук
- Недоліки:
- коротковатий ремінь
- Віталій М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 46. Колір корпусу: Midnight Black. Колір ремінця: Black
Стильно,модно,молодёжно)
- Переваги:
- Агонь!!!
- ТатьянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 46. Колір корпусу: Rose Gold. Колір ремінця: Pink
Моя Любовь! Отдаю предпочтение этому бренду в часах! Стильные, хорошо сидят и смотрятся на руке. Яркий дисплей.
- Переваги:
- Главное преимущество батарея, возможность ответить на звонок не вынимая телефон, возможность позвонить, ответить на смс.
- Недоліки:
- Их просто нет. Отсутствие NFC лично меня не огорчает, Я люблю рассчитываться картой, а не выворачивать руку к терминалу.
- Тарас М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 46. Колір корпусу: Rose Gold. Колір ремінця: Pink
Купив дружині в подарунок. Вона подарунком задоволена на всі 100%. До того в неї був мі бенд. Екран дуже яскравий, все видно дуже добре. Сенсор працює чудово. Якість розмови прекрасна, чути дуже добре і чітко. Покупкою задоволені. При під'єднані до телефону ксаомі трішки глючив, але це дурниці. Треба було тільки повторити підключення декілька раз.
- Переваги:
- Якість розмови+екран+ціна
- Недоліки:
- Не з'єднувався з телефоном з першого разу
- Олена Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 46. Колір корпусу: Rose Gold. Колір ремінця: Pink
Дуже гарний годинник
- Денис Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 46. Колір корпусу: Rose Gold. Колір ремінця: Pink
Купив цей годинник для дочки на др, тепер заздрю їй, бо і собі такі хочу. А у мене значно дорожчий годинник на wearOS, який працює гірше.
Тепер можна купити недорогий годинник з якісним динаміком і мікрофоном, який тримає заряд до 2 тижнів. Це неймовірно. Годинник хороший, раджу до покупки - иван г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 46. Колір корпусу: Midnight Black. Колір ремінця: Black
Це мої перші часи(87р.)багато функцій дуже потрібні жаль що раніше був другої думки.Рекомендую!!!
- Переваги:
- Незнаю
- Недоліки:
- Все добре
- ОлегВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 46. Колір корпусу: Midnight Black. Колір ремінця: Black
Годинник просто бомба! До цього носив Хонор Бенд, було важко розтаватись з ними через 3 роки, але заміна дійсно достойна!
- Переваги:
- одні плюси
- Недоліки:
- Гавриленко С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 46. Колір корпусу: Rose Gold. Колір ремінця: Pink
5 зірок однозначно, бо до цього 2 роки користувалася huawei band 7, і дуже зраділа, коли від huawei з'явився годинник з мікрофоном, нарешті) майже без роздумів замовила цей) єдине що, була неприємно здивована, що короткі відповіді на смс можна використовувати тільки для телеграму та інсти. Бо мій попередній huawei і на вайбер відправляв короткі повідомлення. Це дуже дивно чого такого немає в новій версії watch fit 2, як так???????
- Переваги:
- Гідний конкурент смарт годинникам на ринку, беріть без роздумів, має ВСЕ що треба
- Недоліки:
- Неможливо надіслати короткі повідомлення у вайбер. Тільки телеграм та інста. При тому, що huawei band 7 і в вайбер надсилає короткі повідомлення
- Ярослав Г***
Скажіть, будь ласка, чи у всіх додатків відображаються значки при сповіщеннях? І чи відображаються смайли?
Представник брендуДобрий день,
На сьогодні Watch Fit 2 не відображає смайли.
Індивідуальні значки при сповіщеннях використовуються для обмеженого переліку додатків: месенджери (Facebook, Telegram, Whatsapp тощо), Gmail, системний календар тощо.
Представник брендуДобрий день,
Наразі Watch Fit 2 не має підтримки коротких відповідей для Viber.
Зробимо зі свого боку все можливе щоб така підтримка з'явилася.
- Бубало Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 46. Колір корпусу: Rose Gold. Колір ремінця: Pink
Я не большой специалист по смарт часам, но для меня минусов нет. Звонки принимает, очень удобно
- МаксВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 46. Колір корпусу: Midnight Black. Колір ремінця: Black
Часами очень доволен. Покупал чуть больше месяца назад, ношу 24/7, снимаю только когда заряжаю и моюсь (хотя они водонепроницаемые, в них можно даже плавать). Батарея держит неделю. Красивые, функциональные. Можно звонить, что удобно когда идешь по улице, а телефон в сумке и неудобно доставать. Можно читать уведомления, отвечать на СМС. Короче часами доволен на 100%, получил то, что и ожидал. Huawei хорошая фирма, качественная. Советую к покупке
- Переваги:
- Надежные, долго держат батарею, красивые, много функций, можно звонить
- Недоліки:
Представник брендуДякуємо за ваш відгук!
- Сергій О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 46. Колір корпусу: Rose Gold. Колір ремінця: Pink
Якісні
- Переваги:
- Швидка доставка
- Недоліки:
- Оксана М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 46. Колір корпусу: Rose Gold. Колір ремінця: Pink
Дуже задоволені
Донечці сподобався подарунок - Олена П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 46. Колір корпусу: Rose Gold. Колір ремінця: Pink
На даний момент покупкою дуже задоволена, налаштувала самостійно, все доступно і швидко.
- Николай Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 46. Колір корпусу: Midnight Black. Колір ремінця: Black
Годинник, який варто купувати!
Представник брендуДякуємо за ваш відгук!
- ЄвгенВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 46. Колір корпусу: Rose Gold. Колір ремінця: Pink
Придбали в подарунок. Працює в парі з телефоном ОРРО.
Чітко та якісно передає всю інформацію. Тримає довго батарея.- Переваги:
- Ціна якість під андроїд
- виктория с***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 46. Колір корпусу: Rose Gold. Колір ремінця: Pink
Отличные часы
- БогданВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 46. Колір корпусу: Midnight Black. Колір ремінця: Black
Насправді дуже класний годинник.Не пожалкував що обрав саме хуавй у котре.На початку придеця трохи пововтузитись з встановленням appgallery після чого запропонують встановити HMS Core, надалі реєстрація акаунту хуавей, добавляєте платіжну карту в додатку appgalerry для можливості придбання тем (їх там тьма тьмуща) циферблатів у додатку huawei heath, взагалі все подобаєця, маю два фітнес браслета і один смарт годинник інших фірм, зупиняюсь на цьому він дійсно прикольний.Довго не міг вимкнути функцію вимикання екрану при положенні руки 45 градусів-вимкнути можна тільки через додаток хуавей здоров'я! Прошу допомоги: що викликає меню "Завжди ввімкнено" яке знаходеця у налаштуваннях а цих налаштуваннях є підменю також "Налаштування" у якому три графи гучність гол., автовиявлення тренувань і "завжди ввімкнено" питання у мене: Що ввімкнено?? дякую хто відповість. Це не меню циферблату в якому є "Завжди на екрані"! яке відповідає за нічне затемненя теми постійно працюючой. Щож тоді "завжди ввімкнено"?? допоможіть дізнатися.
- Переваги:
- Дуже оперативно і швидко з'єднуєця по блутузу, навіть здивований в цьому,жодний гаджет так швидко не поєднуєця! це насправді дуже класно і велика перевага! Дуже багато тем на любий смак
- Недоліки:
- Не сподобалось тільки що увімкнення та вимкненя екрану циферблату під 45 градусів руки можливо тільки через додаток, дивно чому у самому годиннику немає функції вмикнуть-вимкнуть.
Представник брендуДобрий день,
На скільки ми розуміємо ваше питання, відповідне налаштування відноситься до режиму тренувань і вказує годиннику не вимикати дисплей допоки запущений режим тренування.- Богдан
Дякую за відповідь
- Юлія Д***
Як підключити той appgallery?
- Ірина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 46. Колір корпусу: Rose Gold. Колір ремінця: Pink
Супер Якість,зручні,все що мені потрібно в них є
- Переваги:
- Довго тримають заряд,легке меню
- Недоліки:
- Не знайшла
- Юлія В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 46. Колір корпусу: Rose Gold. Колір ремінця: Pink
Замовила собі смарт-годинник. Дуже гарні. Швидко підключила. Зробила усі настройки. Заряд дійсно тримає довго. Під колір годиннику підібрала заставку. Дуже задаволена. Рекомендую.
- Недоліки:
- Юлія Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 46. Колір корпусу: Rose Gold. Колір ремінця: Pink
Дуже гарний та стильний годинник. При активному користуванні та автоматично ввімкненому дисплеї заряд тримає 5 днів.
Сподобалося, що при прослуховуванні музики на телефон зі Spotify можна перемикати пісні на годиннику. Відображаються всі дзвінки на годиннику під іменами телефону( а не просто номер.)Також приходять сповіщення зі всіх додатків( signal, telegram, viber, тредс, інстаграм та інші). Дзвінки з додатків перевіряла тільки з телеграм- тут все працює.
Ще класна функція з контролем сну- годинник показує скільки я спала і наскільки якісно. Також є калькулятор, керування камерою з телефону.- Переваги:
- Стильний, зручний
Можна приймати дзвінки
Сповіщення з додатків
Погода
Крокомір
Контроль сну
Контроль музикою з Spotify - Недоліки:
- Недоліків на даний час не виявила.
Трішки важко було з'єднати годинник з телефоном ( редмі 9 про), щоб телефон відображав дзвінки.
- Володимир К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 46. Колір корпусу: Midnight Black. Колір ремінця: Black
Спочатку не міг подружитися, але все нормально. Свої основні функції виконує дуже добре на відстані до 10м від телефона включаючи розмови через годинник. В активному режимі тримає тиждень. Рекомендую.
- Переваги:
- Гарна батарея.
- Недоліки:
- Не виявив
- Тетяна Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 46. Колір корпусу: Rose Gold. Колір ремінця: Pink
Часи класні!Розумні! І дизайн класний.
- Переваги:
- Все подобається.
- Недоліки:
- Дуже складно встановити програму для їх роботи.Довелося шукати в Інтернеті додаткові програми.
Не для всякого телефону підходять.
З Моторолою нормально стикується. Із Самсунгом не запустилися.
- Ирина Г***
З донькою маємо 2 годинника. Обидва працюють з нашими телефонами Самсунг.
- Ирина Г***
У відповідях на запитання, є така відповідь представника бренду, може у Вас така причина відсутності підключення до Самсунга. "Добрий день,
Щоб підключити годинник до нового телефону потрібно відключити його від старого. Ви можете скористатися пунктом "Налаштування - Система й оновлення - Від'єднати" або просто виконати скидання налаштувань годинника (якщо перша рекомендація вам не допомогла)"
- Олег Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 46. Колір корпусу: Rose Gold. Колір ремінця: Pink
Дружина задоволена.
Товар хороший, дружина задоволена.
- Роман Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 46. Колір корпусу: Midnight Black. Колір ремінця: Black
Все влаштовує
- Володимир П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 46. Колір корпусу: Midnight Black. Колір ремінця: Black
Прекрасний смарт годинник/фітнес браслет.
Вартує вкладених коштів!- Переваги:
- Автономність, екран, зручність, зовнішній вигляд.
- Недоліки:
- Регулювання послідовності постановки значків головного меню здійснюється лише в режимі "список".
- Дмитро К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 46. Колір корпусу: Rose Gold. Колір ремінця: Pink
Два тижні як купив.
Все працює але ціна на мою думку завищеною.- Переваги:
- Яскравий єкран
- Недоліки:
- 10 номерів для дзвінків
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 46. Колір корпусу: Midnight Black. Колір ремінця: Black
Працює в парі з xiaomi redmi note 12 pro. Перейшов з HUAWEI Band 3 Pro.
- Переваги:
- Ціна/якість
- Недоліки:
- Не знайщов
- Олександр П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 46. Колір корпусу: Rose Gold. Колір ремінця: Pink
Поки задовольняє все.Особливо те,як тримає заряд.
- Переваги:
- Екран,заряд батареї.
- Недоліки:
- Не виявив.
- Петя Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 46. Колір корпусу: Midnight Black. Колір ремінця: Black
Чудовий годинник. Майже рік користуюсь ним
- Диана Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 46. Колір корпусу: Midnight Black. Колір ремінця: Black
Гарний годинник, всі функції задовольняють. Особливо радує можливість відповісти через годинник, дуже зручно в певні моменти.
- Євгенія С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 46. Колір корпусу: Rose Gold. Колір ремінця: Pink
Чудовий годинник
- Переваги:
- Довго тримають заряд, звук відмінний
- Недоліки:
- Затирається браслет навіть при охайному користуванні