Відгуки покупців про Смарт-годинник Huawei Watch GT 4 46mm Green (55020BGV)

Оцінка користувачів 4.5/5
  • Мария Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 46. Колір корпусу: Grey. Колір ремінця: Green

Гарной годинник! Відповідає характеристикам. Купували на подарунок, друг задоволенний.

Переваги:
    Гарной годинник! Купували на подарунок, друг задоволенний.
  • Егор Т***
    Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Розмір корпусу: 46. Колір корпусу: Green + Silver. Колір ремінця: Green

Перші враження чудові. Насичений дисплей, гарний зовнішній вигляд. Є купа налаштувань, в яких ще треба розібратись. Працює швидко, без лагів і провисань. Повідомлення і виклики приходять швидко. Динамік гучний, мікрофон добрий - і мені чутно, і співрозмовнику також. За день з'їдає десь 10-12%, тобто вистачить на 7-10 днів. З 0 до 100 десь за годину.

Переваги:
    Все перелічене вище.
    Недоліки:
    Закрита операційна система і неможливість користування NFC.
    • Сергій К***

NFC є : налаштування - інші способи підключення - NFC

• Октавян П***

Хорошие, удобные, практичные часы

• Александр К***

де ДЕТАЛІ, які важливі, і самі які і рішають, що ти береж не ФІТ 3 чи щось за 3 тис грн, а в 2-3 рази дорожче!! - де голосовий помічник. де є-сім, де НФС, де диктофон навіть??) - то нахіба воно треба як все це є в тих же Зуавеях і Амазфітах за 2-3 тисячі, навіть змога відповідати на повідомлення ... а де деталі саме як огляду а не реклама - наприклад - на скільки хватає Блютуз по метражу і чи не відвалюється він через дві стіни бетонниз??? - короче - таке собі - лиш у росіяк більш менш толкові огляди нажаль, і це не хейт, сам розчарований

• Валерій В***

Годинник красивий, під ios працює майже все, немає оплати по nfc, i не можливо загрузити додаткові програми і музику, для мене це не важливо, а так все чудово, тільки не знаю чому на задній кришці зовсім не має ніяких позначок (надписів) модель виробник серійний номер, взагалі нічого

Переваги:
    Зовнішній вигляд , можливості
    Недоліки:
    Немає надписів на задній кришці ,дивно чому?
      Представник бренду

Добрий день,
      Всі годинники мають сервісну інформацію, нанесену на задню кришку, просто спосіб її нанесення малопомітний. Радимо уважніше придивитися до кришки під різними кутами та більш яскравому освітленні. Серійний номер на кришку не наноситься, лише код моделі та знаки сертифікатів.

• Сергій П***

Мало застосунків, а так все влаштовує.

• Валерий К***

прошу уточнити у представника бренду стосовно сповіщень від таких додатків як To Do

Переваги:
    Заряд, якість матеріалів, швидкодія, екран, вага, дизайн
    Недоліки:
    не спрацьовує сповіщення виклику через VIBER
      Представник бренду

Добрий день,
      В Huawei Health ви можете обрати, сповіщення від яких програм будуть транслюватися на годинник, в тому числі від To Do.
      Якщо у вас iPhone - на годиннику будуть відображатися сповіщення від всіх програм, для яких включені сповіщення.

Компанія працює над тим, щоб додати підтримку сповіщень про дзвінки через Viber.

• Валерий К***

Для To Do включені в додатку Здоров'я, але на чаи не показуються

• Головко М***

Чудовий годинник за свої гроші.
    Раджу всім.
    Це у мене вже третя модель Huawei. Були GT 2 та 3 до цього.
    Чудова автономність 4-5 днів з увімкненим усім. І два тижні без Always On.
    Жодних глюків не було. Чудовий мікрофон (співрозмовника чути добре)
    І чудове вимірювання показників. Порівнював з медичними приладами.
    Єдине що сповіщення без картинок, та дзвінки не з усіх менеджерів приймає. В так годинник топ.

Переваги:
    Чудова автономність. Гарний дисплей. Чітке вимірювання пульсу та SPo2. Багатозадачність. Багато пам'яті. Гарна якість годинника. Гарний мікрофон.
    Недоліки:
    Немає оплати по NFC, немає голосового помічника. Немає управління камерою. Майже немає додаткових додатків
  • Олег К***

Шановна Розетка! В вас все в порядку з совістю?
    Я замовив НОВИЙ годинник! По ціні НОВОГО! А ви мені прислали відкриту коробку, з здертими наклейками (які ви повторно переклеіли) , так ще і на самому годиннику захисноі плівки просто немає!
    Якщо ви думаєте що всі люди дурні, ви помилились. Такі товари треба з уцінкою продавати і вказувати це в описі. Або хоча б попередити кліента по телефону, а не так як ви зробили в крису.

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в техпідтримку.

• Влад К***

Часы без NFC, (только для Huawei Pay) телефонов Хуавей почти не у кого нет) да и вцелом, эти часы полноценно заточены только на Хуавей.

• Алексей Л***

Бред абсолютный про заточеность для huawei. Я как владелец 3 их gt, могу сказать это лучшие часы которые возможно на данный момент, ни про какие ограничения в связи с тем, что у меня samsung не возникало и главное это автономность 2 недели кайф, тупить с зарядкой каждый день это чушь абсолютная, зачем вообще они нужны тогда, сон трекают, но только ты этого не почувствуешь так как они будут заряжаться, либо по два раза в день заряжать, что ещё больший тупизм

• Влад К***

Заточены полноценно для Хуавей, это известно всем. Написал не о чем, я же сказал что они работают только с Хуавей, да множество функций работа и с любым андроид, но полноценно заточены на Хуавей.

• Юрий Г***

Подскажите, вы пробовали с установленной в Google Pay картой и оно не срабатывало, а только с Huawei Pay?