- Юлія Р***Відгук від покупця. Продавець: NexTrend
Все чудово
- Продавець NexTrend
Дякуємо за відгук та високу оцінку набору іграшок для малюка. Раді, що все сподобалося та виправдало очікування. Нехай іграшки дарують дитині цікаві емоції, розвивають та розважають щодня. Завжди відкриті до нових замовлень і ваших вражень у майбутньому.
- Сара Ш***Відгук від покупця. Продавець: NexTrend
Хороші розвиваючі гризунці, кубики, пірамідка. Багато функцій в одному комплекті
- Продавець NexTrend
Дякуємо за відгук та високу оцінку нашого набору іграшок. Раді, що кубики, гризунці та пірамідка з різними функціями вам сподобалися й корисні малюку. Нехай іграшки допомагають у розвитку дитини та приносять багато радості щодня.
- Любава Ш***Відгук від покупця. Продавець: NexTrend
Хороша цікава розвиваюча іграшка на довший період. Я б сказала від 3 міс до 1,5-2 роки
- Переваги:
- Якість,, ціна, комплектація, приємна кольорова гама
- Продавець NexTrend
Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку набору іграшок. Раді, що якість, комплектація та кольорова гама виправдали очікування, а іграшка підходить для тривалого періоду розвитку малюка. Бажаємо приємного та корисного користування дитині й батькам!
- Денис Т***Відгук від покупця. Продавець: NexTrend
Дуже приємні та корисні іграшки для малюка вдома та купання.
- Продавець NexTrend
Дякуємо за відгук та високу оцінку нашого набору іграшок. Раді, що вони сподобалися та стали корисними під час ігор вдома і купання. Такі слова підтримують та мотивують розвивати асортимент. Бажаємо приємного користування і лише радісних моментів малюку!
- Василь С***Відгук від покупця. Продавець: NexTrend
все супер. гарна іграшка для малиша
- Продавець NexTrend
Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що набір іграшок сподобався та підійшов вашому малюку. Це мотивує й надалі добирати безпечні та цікаві товари для розвитку дітей. Бажаємо приємних та корисних ігор разом з малюком!
- Алина М***Відгук від покупця. Продавець: NexTrend
похресничка одразу зацікавили :)
- Переваги:
- хороша якість по недоаогій ціні, 2 в 1 - кубики і пірамідка
- Светлана П***Відгук від покупця. Продавець: NexTrend
Граємо й водночас розвиваємось без зайвих ускладнень. Кубики не мають стороннього запаху, легко миються, мають випуклі частини для сенсорного розвитку.
- Переваги:
- Дуже сподобались. Ціна невисока як на ткий товар.
- Продавець NexTrend
Щиро дякуємо за такий теплий відгук та вибір цього набору для малюка. Раді, що кубики зручні у використанні, без зайвих запахів і справді допомагають у розвитку. Нехай іграшки й надалі дарують дитині цікаві враження та корисні заняття щодня.
- Катерина З***Відгук від покупця. Продавець: NexTrend
Цікава іграшка для дитини. Силікон не дуже твердий, як на гризунець то дуже супер. Пірамідку складати нам ще рано, але на майбутнє якраз.
- Продавець NexTrend
Дякуємо за відгук і високу оцінку набору! Раді, що іграшка сподобалася та силіконовий гризунець комфортний для малюка. Нехай набір довго тішить дитину, а пірамідка стане корисною і цікавою грою, коли малюк трохи підросте. Завжди раді бути корисними!
- Єва Т***Відгук від покупця. Продавець: NexTrend
Взяла на подарунок. Все як в описі. Немає хімічного запаху.
- Переваги:
- Все супер
- Продавець NexTrend
Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку! Раді, що набір повністю відповідає опису та не має неприємного запаху — це особливо важливо для дитячих іграшок. Дякуємо, що обрали цей товар для подарунка. Бажаємо малюку приємних та корисних ігор!
- Агата К***Відгук від покупця. Продавець: NexTrend
Кубики мякі, з різними текстурками, корисно для сенсорного розвитку. Пірамідка-сортер додає цікавинку і допомагає з логікою. Особливо круто, що все можна брати з собою в ванну, бо матеріал не боїться води і веселить малюка під час купання. Покупкою дуже задоволена, бо можна сказати, що за таку ціну декілька іграшок в одному.
- Переваги:
- Класна іграшка для малят
- Продавець NexTrend
Дякуємо за такий детальний відгук і за вибір нашого набору іграшок для малюка. Раді, що м’які кубики, пірамідка та можливість брати все у ванну виправдали очікування і подобаються дитині. Нехай іграшки ще довго тішать та допомагають у розвитку вашого малюка.
- оксанаВідгук від покупця. Продавець: NexTrend
Чудова дитяча іграшка
- Продавець NexTrend
Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку набору дитячих іграшок! Раді, що товар вам сподобався і виправдав очікування. Нехай малюку буде цікаво гратися, пізнавати форми та звуки, а іграшка довго приносить користь і задоволення.
- Анастасія А***Відгук від покупця. Продавець: NexTrend
Чудовий набір. Швидка доставка
- Оксана С***Відгук від покупця. Продавець: NexTrend
Дякую, чудовий набір, пакування та швидка доставка- для подарунка те що треба
- Продавець NexTrend
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що набір сподобався, пакування виправдало очікування, а доставка була швидкою. Приємно знати, що товар підійшов для подарунка. Бажаємо приємного користування!
- Полина Г***Відгук від покупця. Продавець: NexTrend
чудові іграшки
- Продавець NexTrend
Дякуємо за ваш відгук і високу оцінку! Раді, що силіконові іграшки DobraMAMA сподобалися та ви відзначили їхню якість. Бажаємо вашій малечі приємних і безпечних ігор щодня!
- Ірина М***Відгук від покупця. Продавець: NexTrend
Хороша якість
- Продавець NexTrend
Дякуємо за ваш відгук і високу оцінку! Раді, що якість дитячих силіконових кубиків вам сподобалася. Нехай іграшка приносить малюку користь, цікаві відкриття та приємні моменти під час гри.
- Наталя Б***Відгук від покупця. Продавець: NexTrend
Гарний набір для розвитку малюка. Швидка доставка
- Продавець NexTrend
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що набір сподобався та став корисним для розвитку малюка. Приємно знати, що доставка була швидкою. Бажаємо приємного користування і веселих ігор!
- Ирина З***Відгук від покупця. Продавець: NexTrend
Все сподобалось. Іграшка чудова . Доставка швидка
- Продавець NexTrend
Дякуємо за ваш відгук і високу оцінку! Раді, що іграшка сподобалась, а доставка була швидкою. Нехай набір приносить дитині радість, користь і приємні моменти під час гри.
- Гелена Г***Відгук від покупця. Продавець: NexTrend
Брала на подарунок племіннику. Всім дуже сподобався. Красива практична іграшка для дитини від кількох місяців напевно до 1,5 року.
- Переваги:
- Красива, потрібна, розвиваючаіграшка
- Продавець NexTrend
Дякуємо за вибір нашого магазину! Ми щасливі, що товар відповідає вашим очікуванням. Бажаємо приємного користування
- Божена Я***Відгук від покупця. Продавець: NexTrend
Пірамідка з сортером допомагає вчитися розпізнавати форми та кольори. Приємно, що все зроблено з безпечних матеріалів і має різні фактури для тактильного розвитку. Відчувається увага до деталей і потреб маленьких дітей.
- Переваги:
- Дуже задоволена покупкою
- Недоліки:
- не бачу
- Продавець NexTrend
Раді, що вам сподобалося! Дякуємо за довіру та позитивний відгук.
- Ауріка М***Відгук від покупця. Продавець: NexTrend
Прикольні стильні прорізувачі. Приємні приглушені кольори, цікаві текстури сприяють сенсорному розвитку. Для гри і в період перших зубок - супер іграшка.
- Переваги:
- Безпечний силікон
- Продавець NexTrend
Раді, що вам сподобалося! Дякуємо за довіру та позитивний відгук.