Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Відгуки покупців про Гумова петля для підтягувань 40-55 кг (фіолетова) BraveU еспандер для підтягувань гума на турнік для тренувань

Оцінка користувачів 4.6/5
    Відгук від покупця. Продавець: IDV-store. Рівень навантаження: 30-40

Доповнюю попередній віук. Врешті решт придбав 2 петлі, 30-40 та 80.
    Петлі якісні, але не треба сприймати буквально навантаження вказане виробником, треба ділити мініму на 2. Можливо ближче до моменту розриву ця гума і видасть вказаний рівень навантажень, та перевіряти немає бажання. З власного досвіду скажу що краще брати одразу 2 або 3 петлі, щоб мати можливість комбінувати різні рівні навантаження.
    Продавцю подяка за уважність, ввічливість та оперативність!

Переваги:
    Якість.
    Недоліки:
    Особливість вказаних навантажень.
  • Дмитро С***
    Відгук від покупця. Продавець: IDV-store. Рівень навантаження: 30-40

Ніяких 30 - 40 кг. зусилля і близько немає! Якщо скласти це кільце в двічі, то гантеля вагою 14 кг. розтягує ці 4 смужки майже повністю! Де тут 30-40 кг.? Таке враження що З0 кг. просто порвуть цю гуму. Може я помиляюся, але перевіряти не хочеться.

Переваги:
    Якість може і непогана, час покаже.
    Недоліки:
    Ніяких 30 - 40 кг.і близько немає
    • Дмитро С***

Продавець швидко відреагував і запропонував варіанти вирішення. Я обрав знижку на більш потужний варіант на 80 кг. Дякую!

• Валерій Н***
    Відгук від покупця. Продавець: IDV-store. Рівень навантаження: 30-40

Все чудово, резина якісна, дуже сподовся товар, все швидко та супроводжували від моменту замовлення до його отримання, дякую, якість обслуговання мене приємно здивували, не дивдячись на не вкдику суму замовлення та один товар, тепер при покупці спортивних товарів дана фірма буде в мене в пріоритеті.

Переваги:
    Сервіс, комунікая, якість товару, ціна
    Недоліки:
    Відсутні
  • Орина С***
    Відгук від покупця. Продавець: IDV-store. Рівень навантаження: 30-40

Дуже сподобалась даний еспандер у використанні. За його допомогою добре підтягуються мʼязи та тіло швидко приходить у тонус. Він зручний у використанні — можна тренуватися вдома в будь-який час.

Переваги:
    Зручний, компактний
    Відгук від покупця. Продавець: IDV-store. Рівень навантаження: 16

Гарна гума

Відгук від покупця. Продавець: IDV-store. Рівень навантаження: 80

Гарна гума

Відгук від покупця. Продавець: IDV-store. Рівень навантаження: 40-50

Час покаже наскiльки витривала

Переваги:
    Нема запаху
  • татьяна к***

Час покаже. Гарна шума.

Переваги:
    Нема майже запаху