Відгуки покупців про Пилосос ручний 2500Вт 220В циклонний фільтр 2 насадки для сухого прибирання MS-4401 червоний

Оцінка користувачів 3.8/5
  • Олексій Х***
    Відгук від покупця. Продавець: OLVO

Працював недовго, як зламалась пластикова частина де кріпиться щітка та "труба". Чому не можна було зробити металеву трубу з можливістю знімати щітку? Невже це сильно б вплинуло на ціну. Стосовно ціни - це єдиний плюс, заряджати не треба, бо живиться від розкетки.
    За такуж ціну колись купував сяомі на акамуляторі. Жмвмй до сих пір.
    Але проблема навіть не у цьому. Він гріється так добре, це при тому, що я все знімав та чистив кожного разу. Таке враження, що він збирається зі всіма своїми силами, щоб втянгувати, а тяне слабенько.
    Наприклад з ліноліума так, може тянути, але коври, навіть тоненьки, не тяне нічого, або треба йорзати по сто раз, щоб щось зібрати.
    Я не прикладав якихось надзусиль просто повернув трохи в бік і щітка від труби відлетіла.
    Поїхав до батьків які зараз не живуть в Україні, забрав пилисос який вони купили до повномасштабного вторгення! Вакумний, звичайний, не самий дорогий.
    Так ось, я розумію, що більшість тут, такі ж як я, не навидять оці труби гнучкі, тянати за собою сам пилисос, а це наче зручно. Не морочьте собі голову, я за 5 хв прибрав, з нормальним всмоктуванням, з трубою (металевою) яка регулюється (у мене зрість 187) і забув про цей шмат дешевого китаю (аля зроблено в ЄС, ага....по замовленю в китаї). Бо вона ніфіга не зручна, бо норм пилосос такого формфактора коштує у 5 разів дорожче.
    Не витрачайте час та гроші, все одно потім психанете й візьмете нормальним пилосос.

Переваги:
    Дешевий, як тимчасовий варіант непоганий.
    Недоліки:
    Якість збірки та матеріали, непродумана конструкція, мала потужність.
    • Продавець  OLVO

Доброго дня дякуємо вам за відгук. Вибачте будь ласка за таку ситуацію. Обов'язково з вами зв'яжемось для вирішення ситуації!

• Євгенія Б***
    Відгук від покупця. Продавець: OLVO

Прийшов геть інший пилосос. Crownberg. Мені був потрібен саме Domotec, бо потрібен був як донор. Жахливий сервіс

Переваги:
    Відсутні
    • Продавець  OLVO

Доброго дня, ми вибачаємося, що відправили вам інший товар. Надалі уважно контролюватимемо відправки. Гарного вам дня та вдалих покупок.

• Дмитро В***
    Відгук від покупця. Продавець: OLVO

Прийшов пилосос. Вчасно)) вже попрацював. Тягне гарноВсе укомплектовано. Зручно. Дякую!

• Продавець  OLVO

Доброго дня. Вдячні Вам за відгук! Для наших покупців дуже важлива Ваша думка. З задоволенням пропонуємо Вам переглянути інші товари в нашому магазині та будемо раді Вашим замовленням.
      Приємних та корисних покупок!

• Сергій Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: zakupu. Колір виробу: Червоний

Нормальный пылесос, мощный.

• Андрій Я***
    Відгук від покупця. Продавець: OLVO

Шик після нього краса і все чисто

Недоліки:
    Трохи малуватий бак для сміття
  • Георгий Д***
    Відгук від покупця. Продавець: OLVO

Сломалсь кнопка выключателя и выключателя пылесоса. Пылесос не возможно включить. К кому обратиться за ремонтом

Переваги:
    Тянет
    Недоліки:
    Не очень мощный, поломалась кнопка включателя, просто выскочила
    • Продавець  OLVO

Доброго дня Георгій , зв'язались з вами та очікуємо на данний пилосос для ремонту в сервісному центрі.)

• Ирина И***
    Відгук від покупця. Продавець: OLVO

Доставка быстрая , продавец сразу перезвонил , сразу отправили . Но гарантии нет , через месяц сгорел . При том что использовался исключительно для точечной уборки.

Переваги:
    Быстрая доставка
    Недоліки:
    Сгорел через месяц работы , зря выбрашенные деньги . Гарантии нет
    • Продавець  OLVO

Доброго дня , гарантія на даний товар , 6 місяців. Гарантією севісного обслуговування є оплата товару та чек з Нової пошти.

• Тетяна
    Відгук від покупця. Продавець: OLVO

Дуже задоволена товаром, користуючись щодня, він стоїть завжди в зібраному стані біля стіни, що прям хочеться його взяти та пропилисосити, дуже простий у збірці та у користуванні, нічого зайвого, всі насадки ті котрими буду користуватись.

Переваги:
    Дуже гарно, просто, без всяких ноу хау які особо непотрібні
    Недоліки:
    Невиявлено
  • Ирина И***
    Відгук від покупця. Продавець: OLVO

Отличный пылесос для ежедневной уборки .

Переваги:
    Удобный в использовании. Продавец очень быстро перезвонил и быстрая отправка . Хороших Вам продаж .
    Недоліки:
    Нету
  • Анастасия К***
    Відгук від покупця. Продавець: OLVO

За свои деньги , достойный пылесос.

Переваги:
    Классный пылесос
  • Екатерина П***
    Відгук від покупця. Продавець: zakupu. Колір виробу: Червоний

Проблему вирішено

Вчора забрала з почти, встигла прибрати лише балкон, помер після першого використання, навіть не вмикається. Гроші на вітер.

Переваги:
    Розмір, ціна.