- Олексій Х***Відгук від покупця. Продавець: OLVO
Працював недовго, як зламалась пластикова частина де кріпиться щітка та "труба". Чому не можна було зробити металеву трубу з можливістю знімати щітку? Невже це сильно б вплинуло на ціну. Стосовно ціни - це єдиний плюс, заряджати не треба, бо живиться від розкетки.
За такуж ціну колись купував сяомі на акамуляторі. Жмвмй до сих пір.
Але проблема навіть не у цьому. Він гріється так добре, це при тому, що я все знімав та чистив кожного разу. Таке враження, що він збирається зі всіма своїми силами, щоб втянгувати, а тяне слабенько.
Наприклад з ліноліума так, може тянути, але коври, навіть тоненьки, не тяне нічого, або треба йорзати по сто раз, щоб щось зібрати.
Я не прикладав якихось надзусиль просто повернув трохи в бік і щітка від труби відлетіла.
Поїхав до батьків які зараз не живуть в Україні, забрав пилисос який вони купили до повномасштабного вторгення! Вакумний, звичайний, не самий дорогий.
Так ось, я розумію, що більшість тут, такі ж як я, не навидять оці труби гнучкі, тянати за собою сам пилисос, а це наче зручно. Не морочьте собі голову, я за 5 хв прибрав, з нормальним всмоктуванням, з трубою (металевою) яка регулюється (у мене зрість 187) і забув про цей шмат дешевого китаю (аля зроблено в ЄС, ага....по замовленю в китаї). Бо вона ніфіга не зручна, бо норм пилосос такого формфактора коштує у 5 разів дорожче.
Не витрачайте час та гроші, все одно потім психанете й візьмете нормальним пилосос.- Переваги:
- Дешевий, як тимчасовий варіант непоганий.
- Недоліки:
- Якість збірки та матеріали, непродумана конструкція, мала потужність.
- Продавець OLVO
Доброго дня дякуємо вам за відгук. Вибачте будь ласка за таку ситуацію. Обов'язково з вами зв'яжемось для вирішення ситуації!
- Євгенія Б***Відгук від покупця. Продавець: OLVO
Прийшов геть інший пилосос. Crownberg. Мені був потрібен саме Domotec, бо потрібен був як донор. Жахливий сервіс
- Продавець OLVO
Доброго дня, ми вибачаємося, що відправили вам інший товар. Надалі уважно контролюватимемо відправки. Гарного вам дня та вдалих покупок.
- Дмитро В***Відгук від покупця. Продавець: OLVO
Прийшов пилосос. Вчасно)) вже попрацював. Тягне гарноВсе укомплектовано. Зручно. Дякую!
- Продавець OLVO
Доброго дня. Вдячні Вам за відгук! Для наших покупців дуже важлива Ваша думка. З задоволенням пропонуємо Вам переглянути інші товари в нашому магазині та будемо раді Вашим замовленням.
Приємних та корисних покупок!
- Сергій Ч***Відгук від покупця. Продавець: zakupu. Колір виробу: Червоний
Нормальный пылесос, мощный.
- Андрій Я***Відгук від покупця. Продавець: OLVO
Шик після нього краса і все чисто
- Недоліки:
- Трохи малуватий бак для сміття
- Георгий Д***Відгук від покупця. Продавець: OLVO
Сломалсь кнопка выключателя и выключателя пылесоса. Пылесос не возможно включить. К кому обратиться за ремонтом
- Переваги:
- Тянет
- Недоліки:
- Не очень мощный, поломалась кнопка включателя, просто выскочила
- Продавець OLVO
Доброго дня Георгій , зв'язались з вами та очікуємо на данний пилосос для ремонту в сервісному центрі.)
- Ирина И***Відгук від покупця. Продавець: OLVO
Доставка быстрая , продавец сразу перезвонил , сразу отправили . Но гарантии нет , через месяц сгорел . При том что использовался исключительно для точечной уборки.
- Переваги:
- Быстрая доставка
- Недоліки:
- Сгорел через месяц работы , зря выбрашенные деньги . Гарантии нет
- Продавець OLVO
Доброго дня , гарантія на даний товар , 6 місяців. Гарантією севісного обслуговування є оплата товару та чек з Нової пошти.
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: OLVO
Дуже задоволена товаром, користуючись щодня, він стоїть завжди в зібраному стані біля стіни, що прям хочеться його взяти та пропилисосити, дуже простий у збірці та у користуванні, нічого зайвого, всі насадки ті котрими буду користуватись.
- Переваги:
- Дуже гарно, просто, без всяких ноу хау які особо непотрібні
- Недоліки:
- Невиявлено
- Ирина И***Відгук від покупця. Продавець: OLVO
Отличный пылесос для ежедневной уборки .
- Переваги:
- Удобный в использовании. Продавец очень быстро перезвонил и быстрая отправка . Хороших Вам продаж .
- Анастасия К***Відгук від покупця. Продавець: OLVO
За свои деньги , достойный пылесос.
- Переваги:
- Классный пылесос
- Екатерина П***Відгук від покупця. Продавець: zakupu. Колір виробу: Червоний
Проблему вирішено
Вчора забрала з почти, встигла прибрати лише балкон, помер після першого використання, навіть не вмикається. Гроші на вітер.
- Переваги:
- Розмір, ціна.