Відгуки покупців про Каструля BOLLIRE нержавіюча сталь 20 см 3,1 л з кришкою (692934)

Оцінка користувачів 4.67/5
на основі 4 відгуки
  • Тетяна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий. Місткість: 3.1

Придбала цю каструлю, а ще і тефаль. Однаковий цінновий сегмент. Я просто вражена: яка легкість у догляді, яка зручність!!!! До плити склокерамічної просто прилипає, наче на магнітах. Чесно кажучи, брала лише через цікавість-чому так дорого коштує Китай? Але взявши в руки, оглянувши, спробувавши, зрозуміла, що тефаль трішки посувається вниз порівняно із цією каструлею. Браво виробникам і дизайнерам. Якби було 6 зірочок, то однозначно була б оцінка 6, а так максимальна-5. Хто вагається, то перестаньте, якість відмінна, зручність у догляді і користуванні на всі 100%

Переваги:
    Зручність
    Недоліки:

Дякуємо вам за ваш відгук щодо каструлі Bollire з кришкою об'ємом 3,1 л (BR-2103). Ми безмежно раді, що ви залишилися задоволені вашим покупкою і дякуємо вам за надану оцінку.
      Важливо для нас, що ви залишилися враженою якістю нашої каструлі та співвідношенням ціни та якості. Ваші слова є найкращою нагородою для нас і підтвердженням нашої місії забезпечити вам лише найкращі товари.
      Якщо у вас виникнуть будь-які питання або побажання, будь ласка, не соромтеся звертатися до нас.

• olgarudik
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий. Місткість: 3.1

Все добре. Подобається,що можна мити в посудомийці.

Переваги:
    нержавійка
    Недоліки:
    не має
  • Виталий
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий. Місткість: 2.2

Не рекомендую

Переваги:
    С виду очень добротная кастрюля, приятно держать в руках. Но...
    Недоліки:
    Поржавела через неделю от обыкновенной воды
  • Ирина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий. Місткість: 5.2

Кастрюля очень понравилась. Но через неделю после использования случайно уронила крышку с высоты не более полу метра и стекло на крыше, ударившейся об пол, разбилось и рассыпалось на мелкие кусочки по всей кухне. Теперь ищу для этой кастрюльки другую крышку. :(

Переваги:
    Долго сохраняет температуру, пища во время приготовления не пригорает.
    Недоліки:
    Легко бьющаяся крышка.