- Татьяна А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Місткість: 2.1
Покупала не в Розетке, но, увидев, решила оставить свой отзыв. Кастрюля действительно классная. Покупала маме. Очень довольна.
- Переваги:
- Легкая. Красивая.
- Недоліки:
- Олександра А***Відгук від покупця. Продавець: AMT Household Appliances. Колір: Сріблястий із сірим. Місткість: 3.9
Товар отримала вчасно і у відмінному стані. Ціна відповідає заявленій. Дякую за вашу працю і бажаю вам здоров'я і процвітання.
- Переваги:
- Всім задоволена
- Недоліки:
- Сыч Д***Відгук від покупця. Продавець: AMT Household Appliances. Колір: Сріблястий із сірим. Місткість: 2.9
Не понравилось, что крышка болтается. А так впринципи всё гуд. У меня уже есть кастрюля этой фирмы. Там она плотно входит. А тут места прям много для крышки, провтыкали с размерами.
- Недоліки:
- Крышка слишком свободно сидит, аж болтается.
- Марія Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Металік. Місткість: 6.5
#моєрозпакування Гарна та якісна каструля, запакована в гарну заподську коробку це плюс тому що більшість каструль йдуть без заводської коробки, є мірна шкала, реальний об’єм менший чим вказано в характеристиках.
- Переваги:
- Ціна, якість, упаковка
- Недоліки:
- Немає.
- Владимир С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий із сірим. Місткість: 5.1
- Переваги:
- После всех эмалированных,алюминиевых и других кастрюль ,этой посуде из нержавеющей стали большой зачёт.Варил манную кашу ,ничего не пригорело ко дну и даже не пыталось прилипнуть.
- Недоліки:
- Не обнаружил.
- Світлана Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий із сірим. Місткість: 8.2
Користуюсь цією каструлею вже 8 місяців,гарна,якісна,рекомендую
- Недоліки:
- Недоліків немає
- Марина Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Металік. Місткість: 2.9
Кастрюля качественная, ручки не греются
- Переваги:
- Отлично
- Недоліки:
- Григорий Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Металік. Місткість: 6.5
- Герасимчук Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Металік. Місткість: 6.5
Класннюча каструля.Якість хороша,реальний об*єм 5 л.Рекомендую.
- Переваги:
- Ціна,якість,дизайн
- Недоліки:
- Поки немає.
- Александр
Татьяна, то что на мерной шкале написано 5 это еще не значит что там 5 литров. Вся тара мериться под горло, и как видите после мерной шкалы спокойно можно уместить еще как минимум литр.
- Наталія Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Металік. Місткість: 6.5
хорошая и вместительная, как я и хотела)))
для большой семьи, как раз!
и ручки хорошо прикреплены- Переваги:
- вместительная
- Недоліки:
- пока нету
- Александра Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Металік. Місткість: 6.5
Доставили в срок,осталась очень довольна покупкой
- Переваги:
- Кастрюля просто чудо!Вручила в период заготовок на даче
- Недоліки:
- Ярослав М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий із сірим. Місткість: 3.9
Качественная кастрюля
- Грушевська Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Місткість: 2.1
Кастрюлька супер! Именно то, что я хотела. Полностью соответствует описанию. Доставка как всегда на высоте. Спасибо.
- Переваги:
- Полностью соответствует требованиям
- Недоліки:
- АлинаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий із сірим. Місткість: 5.1
Хорошая недорогая кострюля. Сделана из тонкого материала поэтому быстро греется, красиво выглядит
- Переваги:
- цена, объем 5 л, удобная крышка
- Недоліки:
- не найдены
- СтепанВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Місткість: 2.1
добре що можна купити не далеко від місця проживання
- Переваги:
- нам сподобалась ) маленька.гарненька і зручна
- Недоліки:
- ще не знайшли
- Виктория Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Металік. Місткість: 6.5
Кастрюля идеальна
- Переваги:
- Удобная.
- Недоліки:
- По факту 5 л
- Анна О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Металік. Місткість: 6.5
Отлично давно хотела такую удобные ручки!! Дно хорошее я довольная
- Переваги:
- Цена, качество
- Недоліки:
- Указано 6.5л но идет на 5л но вполне подходит))
- Ирина Р***Відгук від покупця. Продавець: Berling official. Колір: Сріблястий із сірим
Гарна якісна кастрюля
- Переваги:
- Ціна,вигляд,якість,легка
- Недоліки:
- Не побачила поки
- Ковтун Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий із сірим. Місткість: 8.2
Все добре, каструлька чудова . Дякую.
- Переваги:
- Якість і ціна.
- Недоліки:
- Не має .
- ЛюдмилаВідгук від покупця. Продавець: AMT Household Appliances. Колір: Сріблястий із сірим. Місткість: 2.9
Гарна каструля за адекватні гроші.
- Переваги:
- Недоліки:
- Не помітила
- Альона Б***Відгук від покупця. Продавець: 43zt. Колір: Сріблястий із сірим. Місткість: 5.1
Каструля хороша ,якісна з потовщеним дном ! Рекомендую ! Продавці ввічливі, швидко відправили товар!Рекомендую!
- Недоліки:
- НаталяВідгук від покупця. Продавець: 43zt. Колір: Сріблястий із сірим. Місткість: 2.5
Гарна якість, дійсно потовшено дно, із-з нього і брали, відповідає дійсності.
- Переваги:
- Гарна якість, дійсно потовшено дно, із-з нього і брали, відповідає дійсності.
- Светлана Д***Відгук від покупця. Продавець: 43zt. Колір: Сріблястий із сірим. Місткість: 5.1
Отличная кастрюля! Быстро отправили товар
- Олександр Р***Відгук від покупця. Продавець: Wagon. Колір: Сріблястий із сірим. Місткість: 8.2
Гарна каструля, відповідае опісу. Вже була в роботі, все клас. Дякую
- Переваги:
- Велика, гарно зроблена.
- Недоліки:
- Не знайшов
- Галина П***Відгук від покупця. Продавець: 43zt. Колір: Сріблястий із сірим. Місткість: 6.5
Дякую, все добре. Кастрюля гарна. Будемо ще у вас замовляти
- Переваги:
- Все добре
- Недоліки:
- Олександр З***Відгук від покупця. Продавець: Спец. Колір: Сріблястий із сірим. Місткість: 2.9
ВСЕ'Ок
- Переваги:
- ВСЕ'Ок
- Алла Н***Відгук від покупця. Продавець: 43zt. Колір: Сріблястий із сірим. Місткість: 6.5
Покупкою задоволена.
Каструля сподобалася, в повній мірі відповідає опису та фото на сайті.- Переваги:
- Каструля якісна, важкенька, зручні ручки.
- Недоліки:
- Не помічені
- БогданВідгук від покупця. Продавець: AMT Household Appliances. Колір: Сріблястий із сірим. Місткість: 8.2
Все норм.
- Ольга Б***Відгук від покупця. Продавець: AMT Household Appliances. Колір: Сріблястий із сірим. Місткість: 5.1
Дякую продавцю магазина. Товар приїхав гарно запакований,відмінної якості.
- Переваги:
- Касрулька важка,товсте ,гарне дно для індукційної плити те,що треба.Я дуже задоволена.
- Недоліки:
- Не знайшла
- ДмитрийВідгук від покупця. Продавець: AMT Household Appliances. Колір: Сріблястий із сірим. Місткість: 8.2
Зручна та якісна, нам сподобалась
- Людмила К***Відгук від покупця. Продавець: AMT Household Appliances. Колір: Сріблястий із сірим. Місткість: 5.1
Гарна кастрюлька
- Переваги:
- Велика, ручки гріються, але так скрізь
- Роберт К***Відгук від покупця. Продавець: AMT Household Appliances. Колір: Сріблястий із сірим. Місткість: 5.1
Отличная
- Вадим С***Відгук від покупця. Продавець: AMT Household Appliances. Колір: Сріблястий із сірим. Місткість: 5.1
отличная
- Сергей Б***Відгук від покупця. Продавець: AMT Household Appliances. Колір: Сріблястий із сірим. Місткість: 2.9
За такі кошти всє добре
- Переваги:
- Простота
- ОлексійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Металік. Місткість: 6.5
Каструля як каструля, можна суп зварить, і навіть борщ
- ФёдорВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Металік. Місткість: 6.5
Отличная большая кастрюля, 5л.