Відгуки покупців про Електросамокат Kugoo G30 MAX 10" (800W 36V 18Ah)
Є в наявності
- Олександр Б***Відгук від покупця. Продавець: WoW Electro. Колір: Чорний
Характеристикам не відповідає.
- Вікторія С***Відгук від покупця. Продавець: WoW Electro. Колір: Чорний
Наразі самокат знаходиться у нас в дома. Його ще ніхто та нікуди не відправляв на діагностику.
Залишили відгук та звернулися до продавця з проблемою бракованого самокату.
А нам уже прийшла відповідь від продавця( закріпила в фото).
Тепер взагалі постає питання чи варто його кудись після цієї відповіді надсилати!!!- Переваги:
- Ніяких
- Недоліки:
- Все!!!!
- Продавець WoW Electro
Дуже Жаль, що у вас не вдалося розібратися з самокатом, або може дійсно попався бракований аккумулятор всерединi, або контролер, а може волога попала. Але за регламентом брак він чи не брак – розбереться фахівець на сервісі. Вам вже мали представити реквізити, куди відправляти на сервіс цей девайс
- Вікторія С***Відгук від покупця. Продавець: WoW Electro. Колір: Чорний
Самокат бракований!!!!
Вимикається на ходу!
Робити обмін продавець відмовляється!
Надсилати в сервісний центр новою поштою, при цьому в замін нічого не дають, ні документів, ні грн, ні самокату! Товар можна надіслати на чиєсь імʼя та забути взагалі про все!!! Залишилися без працюючого самокату та щей не маленьких грн!!!!!
Не рекомендую купувати взагалі даний самокат, та щей у даного продавця!!!!
ЖАХ!!!!!- Переваги:
- Ніяких!
- Недоліки:
- Вимикається на ходу! При повністю зарядженому акумуляторі!!! Справа не в акумуляторі а в самому самокаті! Не їде більше 10 хв!
- Продавець WoW Electro
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: WoW Electro. Колір: Чорний
Не відповідає заявленим характеристикам
- Недоліки:
- Якість збірки, мала швидкість
- Антон Л***
Що саме не вiдповiдаэ? В мене все вiдповiдаэ