Відгуки покупців про Палатка з тунелем для дітей намет дитячий ігрова для дітей будинок великий складний для дівчинки хлопчика для ігор на вулицю вдома ігровий комплекс дитячі намети будиночки сумка в комплекті DobraMAMA Різнокольоровий 73994
- Марія Л***Відгук від покупця. Продавець: NexTrend
Чудова якісь! Головне дитина в захваті!
- Переваги:
- Ціна і якісь
- Продавець NexTrend
Дякуємо за відгук і високу оцінку товару. Раді, що якість палатки виправдала очікування, а головне — що дитина задоволена та із захопленням грається. Дякуємо за довіру й вибір нашого товару. Нехай ігровий комплекс дарує багато радості та яскравих моментів щодня!
- Влад О***Відгук від покупця. Продавець: NexTrend
Гарний тунель. Додали до нього ще набір кульок, і дитина тепер в захваті
- Продавець NexTrend
Дякуємо за відгук і високу оцінку! Раді, що тунель сподобався, а в поєднанні з кульками дарує стільки радості дитині. Такі слова додають мотивації й надалі підбирати для вас цікаві та якісні товари. Бажаємо ще більше веселих ігор та яскравих емоцій!
- Христина С***Відгук від покупця. Продавець: NexTrend
Супер швидко обробили замовлення і відправили. Ціна нижче ніж в інших продавців)
- Продавець NexTrend
Дякуємо за відгук та за вибір нашого ігрового комплексу для дітей. Раді, що швидкість обробки замовлення та відправки, а також ціна виправдали ваші очікування. Прагнемо й надалі залишатися для вас вигідним та надійним продавцем. Приємного користування палаткою!
- Сергій Л***Відгук від покупця. Продавець: NexTrend
Великий, кіт і син зацінили.
- Продавець NexTrend
Дякуємо за відгук і високу оцінку! Дуже приємно, що намет сподобався і дитині, і вашому коту — значить, вибір справді вдалий. Раді, що товар виправдав очікування. Бажаємо багато веселих ігор та приємного користування нашим ігровим комплексом!
- Юлия Т***Відгук від покупця. Продавець: NexTrend
Палатка хорошего качества, ребенку понравилась.
- Продавець NexTrend
Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що палатка сподобалася дитині та якість товару виправдала очікування. Вдячні за вибір саме цього ігрового комплексу. Нехай приносить багато радості та цікавих ігор вдома й на вулиці!
- Катерина Л***Відгук від покупця. Продавець: NexTrend
гарний намет, діти лазять
- Продавець NexTrend
Дякуємо за відгук і високу оцінку! Раді, що намет сподобався і діти із задоволенням граються та лазять у ньому. Дякуємо за вибір цього ігрового комплексу. Нехай приносить багато радості, цікавих ігор та яскравих вражень дітям щодня.
- Юля Ц***Відгук від покупця. Продавець: NexTrend
Чудовий намет, дітям дуже сподобався)
- Продавець NexTrend
Щиро дякуємо за відгук і високу оцінку товару. Раді, що намет сподобався дітям і приносить радість під час ігор. Вдячні за ваш вибір та довіру до нашої продукції. Нехай ігровий комплекс довго служить і дарує багато яскравих моментів усій сім’ї!
- ЮліяВідгук від покупця. Продавець: NexTrend
В користуванні пару днів, виглядає міцно) Легка і проста
- Переваги:
- Зацікавила дитину і котів
- Недоліки:
- Поки не знайшли
- Продавець NexTrend
Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що намет сподобався і дитині, і навіть котам, та здається міцним і зручним у користуванні. Нехай ігровий комплекс дарує багато веселих та безпечних ігор вдома й на вулиці. Завжди раді бути корисними для вашої родини.
- Інна К***Відгук від покупця. Продавець: NexTrend
Дуже класна палатка-тунель! Дитині сподобалась, якість хороша. Грається із задоволенням! Рекомендую
- Переваги:
- Легка і зручна,яскрава,легко складається !
- Продавець NexTrend
Дякуємо за такий приємний відгук та високу оцінку товару. Раді, що палатка-тунель сподобалася дитині та викликає інтерес до гри, а якість та зручність у використанні відповідають очікуванням. Бажаємо ще багато веселих ігор та яскравих емоцій з цією покупкою!
- Анатолій К***Відгук від покупця. Продавець: NexTrend
На квадратному наметі нема криші, він не відповідає опису
- Продавець NexTrend
Дякуємо за відгук та за вибір нашого ігрового намету. Перепрошуємо, що товар не повністю відповів очікуванням та опису. Це важливе зауваження, інформацію вже передано на перевірку опису товару. Менеджер зв’яжеться з вами для уточнення деталей ситуації.
- Світлана К***Відгук від покупця. Продавець: NexTrend
Атракція - супер! Дитина в захваті! Дуже задоволена покупкою. Дякую.
- Переваги:
- Продумане все: розміри, вентиляція, різні варіації.
- Продавець NexTrend
Щиро дякуємо за такий теплий відгук і за вибір нашого ігрового намету! Раді, що дитині подобається та що конструкція й продумані деталі виправдали очікування. Нехай ігровий комплекс приносить багато радості та цікавих ігор щодня!
- Кирил Н***Відгук від покупця. Продавець: NexTrend
Товар дуже гарний я купив в мене сестра и два брата всім дуже сподобалось але на квадратному наметі не мае криши
- Переваги:
- Дешево гарно якісно
- Недоліки:
- Немає криши на квадратному наметі
- Продавець NexTrend
Дякуємо за відгук і за те, що обрали наш ігровий намет для дітей. Раді, що загалом товар сподобався вам і дітям. Зауваження щодо відсутності даху на квадратному наметі передано відповідальним фахівцям для перевірки опису та можливого вдосконалення товару.
- Анастасия О***Відгук від покупця. Продавець: NexTrend
Хороший намет великий
- Продавець NexTrend
Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що намет сподобався і його розмір влаштував. Дякуємо, що обрали саме цей ігровий комплекс для дитини. Нехай намет дарує багато радості, цікавих ігор і яскравих моментів вдома та на вулиці.
- Богдан К***Відгук від покупця. Продавець: NexTrend
Вау ефект стався! Діти ганяли півдня без зупинки.
- Переваги:
- Все робоче
- Продавець NexTrend
Дякуємо за чудовий відгук та високу оцінку товару. Дуже приємно, що палатка сподобалася дітям і подарувала стільки радості та активних ігор. Раді, що все працює як слід і виправдало очікування. Бажаємо ще багато веселих і цікавих пригод з цим ігровим комплексом!
- Ольга Х***Відгук від покупця. Продавець: NexTrend
Покупкою задоволена , легко розкладається, є багато місця всередині палаток та тунелів. Зручно брати з собою на відпочинок. Не займає багато місця в упакованому стані. Дякую продавцю за товар та швидку доставку.
- Переваги:
- Відповідає опису.
- Недоліки:
- Поки немає.
- Продавець NexTrend
Дякуємо за відгук і високу оцінку! Раді, що намет повністю відповідає опису, зручний у використанні та транспортуванні, а також що ви задоволені доставкою. Нехай дітям буде цікаво і весело грати, а користування товаром приносить лише позитивні емоції.
- Оля Д***Відгук від покупця. Продавець: NexTrend
Діти в захваті. Мають свої халабуди. Тунелями лазять, все подобається.
- Переваги:
- Справді складається легко.
- Продавець NexTrend
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що намет із тунелем сподобався дітям і став для них власним ігровим простором. Приємно знати, що складання виявилося легким. Бажаємо багато веселих ігор удома та на вулиці!
- Максим П***Відгук від покупця. Продавець: NexTrend
Ми взяли цю палатку для дітей, бо хотілося чогось цікавого для ігор як вдома так і на дворі. Вона досить просторна, дитина з радістю ховається і вигадує свої пригоди.
- Переваги:
- Комплектація
- Дарина Г***Відгук від покупця. Продавець: NexTrend
Ця палатка стала улюбленим місцем для ігор і відпочинку вдома та на вулиці. Класно, що можна по різному комбінувати частини. Діти щасливі)
- Продавець NexTrend
Дякуємо за чудовий відгук! Раді, що намет став улюбленим місцем для ігор і відпочинку та сподобався дітям. Нехай різні комбінації частин дарують ще більше цікавих ігор удома й на вулиці.