- Светлана Д***Відгук від покупця. Продавець: ShinaBoss
Рекомендую , дуже великий що є показ скільки залишилось батареї
- Переваги:
- Тіло одні
- Светлана Д***Відгук від покупця. Продавець: ShinaBoss
Секатор бомба, ріже швидко, якісно. Дуже пощастило він ще підійшов до нашого високоріза . Цю фірму беремо не перший раз і дуже задоволені
- Оксана Б***Відгук від покупця. Продавець: ShinaBoss
Спробувала в дії. Гарно працює, чіткий та рівний зріз. Не важкий навіть для жінки. Покупкою задоволена
- Неля К***Відгук від покупця. Продавець: ShinaBoss
Працює добре. Дякую
- Віталія К***Відгук від покупця. Продавець: ShinaBoss
Велике спасибі. Секатор сподобався.Легкий та зручний в використанні. Купу ключих гілок перерізали за 10 хвилин.Також добре впорався з гілками дерев , кущів d 2,5-3 см. Магазину дякую за швидку доставку.
- Переваги:
- Гарний кейс, 2 акумулятори, індикатор заряду, зручна ручка.
Все сподобалось - Недоліки:
- Не має.
- Олександр С***Відгук від покупця. Продавець: ShinaBoss
Секатор на найвищому рівні
Відповідає очікуванням
Для любителів точності є лічильник відрізів :) - Альона М***Відгук від покупця. Продавець: ShinaBoss
Секатор гарний. Все чудово працює, акумулятор добре тримає заряд. Зручний з приємною ерганомічною ручкою та не важкий
- Переваги:
- Чудово працює. Легкий
- Олександр Х***Відгук від покупця. Продавець: ShinaBoss
Секатор дуже зручний, має невелику вагу - його можна довго тримати в руках, не відчуваючи дискомфорту досить зручне та просте управління. Акумулятори швидко заряджаються від електричної мережі. Покупкою задоволені. Дякуємо магазину за швидку доставку та гарне обслуговування!
- Переваги:
- Файний кейс, 2 великі батареї в комплекті, легкий в користуванні
- Недоліки:
- не має
- Марія П***Відгук від покупця. Продавець: ShinaBoss
Все чудово працює. Якість обслуговування на висоті. Ріже, як по маслу. Не важкий для руки.
- Переваги:
- Швидко працює, легкий у використанні.
- Недоліки:
- Немає.