Відгуки покупців про Електровелосипед EVOBIKE Nova S (48V/12Ah) 500W червоний, з пасажирським сидінням, поворотниками, кошиком та дисплеєм
- Віктор Б***Відгук від покупця. Продавець: CLICKER
Купив ,зібрав,побачив невеликий ход у вилці амартізатора чим дальше тим більше телефоную по гарантії всі оператори заняті.Брехуни
- Переваги:
- O
- Продавець CLICKER
Доброго дня, Вікторе! Дякуємо, що повідомили про ситуацію, та перепрошуємо за незручності.
Хочемо звернути увагу, що в день Вашого звернення нами було одразу зареєстровано заявку до сервісного центру для перевірки та вирішення зазначеного питання. Після цього працівник сервісного центру здійснив спробу зв'язатися з Вами за вказаним номером телефону, однак, на жаль, виклик залишився без відповіді, про що свідчить інформація зараєстрована в системі.
Ми завжди відкриті до вирішення будь-яких питань, пов'язаних із придбаним товаром, і зацікавлені в тому, щоб кожен клієнт отримав належну допомогу. Саме тому ми вже повторно звернулися до сервісного центру з проханням якнайшвидше зв'язатися з Вами для уточнення всіх деталей та допомоги у вирішенні ситуації.
Просимо очікувати на дзвінок спеціаліста. Ми обов'язково докладемо всіх зусиль, щоб питання було вирішено максимально оперативно.
Дякуємо за Ваше звернення!
- Богдан С***Відгук від покупця. Продавець: CLICKER
Скали включили задимілась проводка
- Продавець CLICKER
Доброго дня! Нам щиро прикро, що виникла така ситуація. Ми вже зв'язалися з Вами та передали звернення до сервісного центру для оперативного вирішення питання.
Також хочемо зазначити, що разом із товаром ми надаємо детальну відеоінструкцію зі складання та перевірки, які допомагають правильно підготувати товар до експлуатації та уникнути можливих труднощів під час першого запуску. Ми завжди відкриті до спілкування, супроводжуємо наших клієнтів на всіх етапах співпраці та не залишаємо жодне звернення без уваги.
Ваше питання вже перебуває в роботі, і найближчим часом буде вирішене. Дякуємо за зворотний зв'язок!
- Андрій Г***Відгук від покупця. Продавець: CLICKER
Рекомендую!
- Мар'яна П***Відгук від покупця. Продавець: CLICKER
- Каріна П***Відгук від покупця. Продавець: CLICKER
Все працює, в ідеальному стані, швидка доставка, замовляла для бабусі, вона задоволена на 100%
- Переваги:
- Новий, працює ідеально
- Недоліки:
- Продавець CLICKER
Дякуємо Вам за відгук та високу оцінку!
- Інна Г***Відгук від покупця. Продавець: CLICKER
Велосипед сподобався, зручний для поїздок .Все працює, інструкція зручна і зрозуміла.
- Переваги:
- Компактний
- Недоліки:
- Поки не бачу.
- Продавець CLICKER