Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Відгуки покупців про Тренажер педальний для рук і ніг портативний, компактний складаний велотренажер для дому та офісу, для фітнесу та реабілітації з регулюванням навантаження та LCD дисплеєм, MVT-026-Black

Є в наявності

5/5
Оцінка користувачів 5/5
на основі 4 відгуки
  • Александр Г***
    Відгук від покупця. Продавець: ShemUA

Тренажер мені сподобався-компактний, легко його сховати, тихий, є дисплей з основними показниками, а головне що навантаження є і для ніг і для рук. І ціна доступна. Я остався задоволений.

Недоліки:
    Не виявив
    • Продавець  ShemUA

Дякуємо за ваш відгук! Раді, що тренажер сподобався та зручно підходить для занять руками й ногами.

• Канарян И***

Тренажером задоволена.
    Простий та корисний у використанні.
    Ще й за таку ціну.
    Дякую

Переваги:
    Корисний
    • Продавець  ShemUA

Дякуємо за ваш відгук! Раді, що тренажер виправдав ваші очікування та став вдалим придбанням. Бажаємо приємного використання!

• Олена М***
    Відгук від покупця. Продавець: ShemUA

Вітаю. Тренажер замовляла для мами, але вже випробувала і сама. Спочатку я була налаштована скептично, але спробувавши, кардинально змінила свою думку: дуже зручний у використанні та функціональний. Підходить як для людей похилого віку, так і для молодшого покоління. Сама доставка відбулась дуже швидко, тренажер прийшов надійно запакований і все відповідало опису. Вдома легко з усім розібралася (є детальна інструкція). Тепер користуємось по черзі, хоча я навіть і не планувала. Дякуємо за відмінний сервіс.

• Продавець  ShemUA

Щиро дякуємо вам за відгук! Раді, що тренажер став корисним для всієї родини, а сервіс і швидка доставка залишили приємні враження.

• Тетяна Д***
    Відгук від покупця. Продавець: ShemUA

Міні-велотренажер зручний і компактний. Купувала для відновлення колінного суглоба після операції. Займає мало місця, легкий та стійкий. Свої функції добре виконує, рекомендую.

Переваги:
    Займає мало місця, легкий та стійкий, легко складається.
    • Продавець  ShemUA

Щиро дякуємо вам за відгук та рекомендацію! Раді, що тренажер став у пригоді під час відновлення та повністю виправдав ваші очікування.