Відгуки покупців про Каструля Kela Calido 21 см, 2.5 л (12605)

Оцінка користувачів 4.78/5
  • Олександр К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Місткість: 3.8

ідеально підходить для повільного томління (low & slow)

Переваги:
    важка, якісна, кришка добре прилягає
  • Светлана Н***

Отличная чугунная кастрюля

Ми щиро цінуємо ваш вибір і дякуємо за те, що ви поділилися своїми враженнями.

• Алеся П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Місткість: 3.8

Поржавіла рівно через тиждень, як закінчився гарантійний строк (всього один місяць)! Каструля за 4к!! Дотримувалась усіх умов експлуатації. Служба підтримки звісно розводить руками. Дуже дякую, купа грошей на вітер. Величезне розчарування. Дуже не раджу. Ось таке привітання від Розетки для постійних покупців з Новим Роком.

Переваги:
    Недоліки:
    Поржавіла як тільки закінчився гарантійний місяць.

Вітаємо, Алесю! Щоб ваша чавунна каструля Kela Calido служила вам довго, дотримуйтесь цих простих правил догляду:
      Перед першим використанням: Гарненько вимийте посуд з милом і висушіть. Потім змастіть тонким шаром олії всю поверхню, включаючи ручки. Під час використання: Додавайте олію під час приготування, щоб зберегти антипригарні властивості. Використовуйте дерев'яні або силіконові лопатки, щоб уникнути пошкоджень. Після використання: Мийте посуд вручну теплою водою з милом і ретельно висушуйте. Не мийте в посудомийній машині! Зберігання: Зберігайте посуд в сухому місці. Якщо не використовуєте довго, знову змастіть олією. Якщо ви помітили пошкодження емалі або іржу: Очистіть пошкоджене місце, висушіть і змастіть олією. Якщо пошкоджено дно або внутрішня поверхня, краще замінити посуд, особливо якщо у вас є алергія на метали.Ці прості правила допоможуть вам зберегти вашу чавунну каструлю в ідеальному стані та насолоджуватися її використанням протягом багатьох років.

• Олексій К***

Ну, коли я побачив, що виробник "Чайна".... Не коштує це таких грошей. Бренд не важливо, "Чайна" коштує дешево і має відповідну якість.

• Ирина В***
    Відгук від покупця. Продавець: Online Shop. Колір: Чорний

Тяжелая чугун приготовление в ней не отличается от другой посуды для тушения

Недоліки:
    Очень высокая цена
  • Марина П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний з чорним. Місткість: 4.6

Брали для мамы, ей очень понравилась. Черный цвет и стильный дизайн очень красиво выглядит на кухне. Ручки кастрюли удобны в использовании, даже когда они горячие.

Переваги:
    Всё понравилось.
    Недоліки:
    Нету
    • Представник бренду

Дякуємо Вам за покупку та високу оцінку. Щиро вдячні за те, що поділилися своїми враженнями.

• Ірина М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Місткість: 4.6

Велика, не тяжка. Готовить смачно. Чудова теплова провідність чавуну дозволяє економити енергію під час готування. Подобається.

Переваги:
    Влаштовує

• Василіна Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Місткість: 2.5

Добре підходить для приготування м'ясних страв, риби, супів та овочів. Завдяки високоякісному чавуну, вона рівномірно розподіляє тепло. Я задоволена.

Переваги:
    Результатом задоволена
    Недоліки:

Ваша задоволеність – наша головна мета! Дякуємо за вашу покупку та чудовий відгук.

• Катя С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Місткість: 4.6

Большая, вместительна, удобная и надежная. Благодаря большой емкости можно легко приготовить вкусные блюда для всей семьи.

Переваги:
    Каструля топ
    Недоліки:
    Нету
    • Представник бренду

Щиро дякуємо за ваш чудовий відгук і за те, що ви поділилися своїми враженнями! Нам дуже приємно знати, що ви задоволені нашою продукцією.

• Євгенія П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Місткість: 3.8

Глибока, вмістка, протушується все дуже добре. Товсті стінки і дно. Хороше покриття. Швидка доставка. Рекомендую

Переваги:
    Товсті стінки та дно

• Каріна К***

Зручно користуватись, миється легко. Чекала поки буде на неї акція. Покупкою дуже задоволена!

Переваги:
    Супер, чавун хорошої якості

• Анастасія Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Місткість: 2.5

Підходить для усіх видів плит. Товсті стінки, довго тримає тепло. Каструля добре тримає температуру. Хто шукає якісну кастрюлю , то вам сюди.

Переваги:
    Оптимальний розмір на одного, надійна каструля з чавуну
    Недоліки:

Дякуємо, що поділилися своїми враженнями! Нам надзвичайно важливо знати, що ви задоволені.

• Маша Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Місткість: 4.6

Страви запікаються чудово, довго зберігає тепло. Надійний та практичний посуд, Тепер у ній готуємо все. Рекомендую.

Переваги:
    Їжа виходить смачна, якісна
    • Представник бренду

Дякуємо за чудовий відгук! Нам дуже приємно чути, що ви задоволені своїм придбанням.

• Ольга К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Місткість: 4.6

Каструлька чудова. І зовнішній вигляд та якість. Чавун, готує відмінно, миється легко, довго тримає тепло. Із задоволенням у ній готую.

Переваги:
    Подобається
    • Представник бренду

Ми безмежно вдячні за вашу покупку та високу оцінку!

• Виктория П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Місткість: 4.6

Давно хотела купить, но цена на такие кастрюли очень высокая. Нашла эту, хорошая цена по скидке и качество! Края ровные, идеальное покрытие снаружи и внутри.

Переваги:
    Готовила мясо с овощами в духовке, все идеально! Отмывается легко.
    Недоліки:
    Нету
    • Представник бренду

• Надя В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний з чорним. Місткість: 4

Очень понравилась, что варю и тушу теперь в ней все, что возможно)) Размер мне подошел идеально.

Переваги:
    Качественная
    Недоліки:
    Нету
    • Представник бренду

Вдячні за Ваш позитивний відгук! Нам приємно знати, що ви задоволені своїм придбанням.

• Николай Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Місткість: 2.5

Посуда понравилась. Кастрюля сначала показалась малой, но уже после первого приготовления гречневой каши, понял что размер именно тот что нужно

Переваги:
    Хорошее качество
    Недоліки:
    Нету

Ваш чудовий відгук та приємний досвід покупки – це те, що нас надихає! Приємного користування.

• Анастасия Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Місткість: 3.8

Мясо получается отлично. Все запекается равномерно и быстро. Понравилась очень!

Переваги:
    Чугун хорошего качества
    Недоліки:
    Нету
    • Представник бренду

• Оксана В***

Чудова каструля. Важкенька, з товстими стінками, зручна. Запакована презентабельно, можна на подарунок

Переваги:
    Гідна якість

• Вита И***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Місткість: 4.6

Довольна качеством, все равномерно протушивается, долго держит тепло. Готовила голубцы. Очень вкусные.

Переваги:
    Долго держит тепло
    Недоліки:
    Нету
    • Представник бренду

• Слава І***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Місткість: 4.6

Моя перша каструля з чавуну. Важка, товсті стінки. Вже готувала в ній рагу та рис із м'ясом. Смак тушкованих овочів та м'яса приголомшливий. Дуже задоволена покупкою.

Переваги:
    Чавун гарної якості. Добре підходить для тушкування
    • Представник бренду

Ми щиро цінуємо ваш вибір і дякуємо за те, що ви поділилися своїми враженнями.

• Світлана Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Місткість: 4.6

Давно хотела чугунную кастрюлю, остановила выбор на этой. Это качественная, удобная кастрюля. Готовлю с удовольствием.

Переваги:
    Хорошо держит тепло
    Недоліки:
    Нету
    • Представник бренду

Щиро дякуємо за вашу покупку та чудовий відгук! Нам дуже приємно знати, що ви задоволені.

• Катерина К***

Еда действительно очень вкусная получается. Тушит хорошо. Рекомендую

Переваги:
    Качественная
    Недоліки:
    Нету
    • Представник бренду

• Сергій Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Місткість: 4.6

Товар відповідає опису. Приїхала гарно запакована, без пошкоджень. Ще не використали, купила на подарунок. Думаю, буде зручна в приготуванні їжі.

Переваги:
    Вчасна доставка
    • Представник бренду

Ми безмежно вдячні за вашу покупку та високу оцінку!

• Тамара О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Місткість: 2.5

Чавун надійний. Тушила і м*ясо і рагу і голубці. До каструлі не пригорає. Миється легко. Надійний товар.

Переваги:
    Чугун класної якості

• Катерина М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Місткість: 3.8

Такую кастрюлю покупаешь один раз и на века! Действительно очень качественно сделана, с толстыми стенками и массивным дном. Классическая чугунная посудина. Блюда выходят очень вкусные

Переваги:
    Качество кастрюли. Быстрая доставка Розетки
    Недоліки:
    Нету.
    • Представник бренду

Ми раді, що наш продукт відповідає вашим очікуванням. Нам важливо, щоб ви отримували максимум користі від того, що ви купуєте.

• Николай К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Місткість: 3.8

Прекрасная кастрюля из качественных материалов

Переваги:
    Чугун, покрытие, тяжелая крышка, цена
  • Natalya S***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний з чорним. Місткість: 2.5
    Переваги:
    кастрюля очень хорошая.
    Недоліки:
    дорогая
  • Юлія Ч***
    Продавець: Rozetka. Колір: Червоний з чорним. Місткість: 2.5

Дуже хотіла цю каструлю!
    Купила!)
    Тепер готую лише у ній! Інших не хочу.
    Готує чудово, смак страв получається особливим!
    Тепер думаю поступово брати набір! Рекомендую!!!

Переваги:
    Смак страв надсмачний! Миється швидко і легко!
    Недоліки:
    Немає.

Ваш відгук цінний для нас. Дякуємо, що поділилися з нами своїми враженнями.

• Гліб С***
    Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Місткість: 4.6

Сподіваюсь, що не пощастило лиш мені)

Справжній об'єм 4.6, прийшла з білою цяткою всередині й іржою і потертостями в місці прилягання кришки.

• Юрій
    Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Місткість: 4.6

Чудова каструля! Купив дану каструлю на зміну старій радянській, яка після двох десятиліть використання все-таки пішла на відпочинок. Довго вибирав заміну, але вирішив зупинитися саме на виробнику Kela (причому вибирав виробництво саме у Німеччині, на центральному європейському заводі), так як знайомі вже багато років користуються сковорідкою їх виробництва. По об'єму - цілком достатньо для використання як вдома, так і на природі. Сама каструля якісна - товсті стінки, гарно тримає температуру, можна тушити і навіть прожарювати м'ясо. Зручні ручки - навіть при повній заповненості не ріжуть руки. Кришка також товста, люфт із каструлею мінімальний. Можна використовувати як на різних плитах, так і на вогні. Всім рекомендую!

Переваги:
    Товсті стінки, зручні ручки, жаростійка, універсальна
  • Дмитрий Б***
    Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Місткість: 4.6

Придбав таку каструлю для себе, оскільки дуже полюбляю готувати. Жінка сварила мене два тижні і не давала на ній готувати... коли я витримав оборону протягом 14 діб, щоб не було змоги просто повернути, почав насолоджуватись від готування. Не те щоб мене здивувала якісь каструлі, я на неї і розраховував обираючи її, але недоліків я не знайшов зовсім! Наразі було приготовлено:
    1) Борщ, за старинним бабусеним рецептом, з салом та часником. Саме завдяки чавуну, він настоявся саме так як треба, як ніби з пеці дістали. Після цієї страви жінка перестала на мене гарчати за те що я придбав таку каструлю, але почата ображатися, що я готую борщ смачнішей за її та за її мами...
    2) Тиляче рагу. М'ясо просто тане в роті...
    3) Свинні реберця. без коментарів...
    4) Печена картопля з печерицею та куркою
    5) Плов. - це була фінальна крапка... відтепер кухонний простір - моя територія! Жінка задоволена, я задоволений! Німецька якість говорить сама за себе...

Переваги:
    Якісна, чавунна
    Недоліки:
    немає!
  • данилова о***
    Продавець: Rozetka. Колір: Червоний з чорним. Місткість: 4

Нажаль мені привезли з вадою. На дні каструлі маленька цятка в 3 мм де не було емалі та був просто метал. Перевіряйте обов'язково перед тим як забрати товар з відділення. Така пляма іржавіє, їжа окислюеться, а ще це ознака того що лише один шар емалі нанесено. Нажаль.

Переваги:
    Не знайшла
    Недоліки:
    Брак нанесення емалі
  • Олександр Г***
    Продавець: Rozetka. Колір: Червоний з чорним. Місткість: 2.5

Непоганий казанок, важкенький. Борти без емалі при першому тесті на воді поіржавіли, але мабуть такий був задум, щоб ложкою емаль не оббивати та воно там і не критично, бо з часом налипає жир і вже не така іржа

Переваги:
    Якість, продумано
    Недоліки:
    Дорогуватий порівняно з Біол
    • Лариса С***

Добрий день. Сквжіть будь ласка, борти без емалі зовні чи всередині? І чи не змінилая Ваша думка через рік експлуатвції ?

• Наталія
    Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Місткість: 3.8

Давно мріяла про таку каструлю, смак їжі, приготованої в ній, дійсно повертає в дитинство, коли бабуся готувала смачні страви в печі. Рекомендую!

• Ирина К***
    Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Місткість: 3.8

Моя первая кастрюля из чугуна. Тяжелая, толстые стенки. Уже готовила в ней рагу и рис с мясом. Вкус тушеных овощей и мяса потрясающий. Очень довольна покупкой.

Переваги:
    Вкусная еда получается.
  • Валентина С***
    Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Місткість: 4.6

Чугун это очень надёжный и мощный материал для кухонной утвари. Поэтому приобрела такую каструлю. Она довольно тяжёлая, но зато отличного качества. Канешно стоит она немало, но каструля с такого материала будет служить на кухне точно очень долгое время.