Відгуки покупців про Смартфон Moto G06 4/64GB Arabesque (UA UCRF)

Оцінка користувачів 4.42/5
на основі 51 відгук
  • Алексей Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: PANTONE Tapestry. Вбудована пам'ять: 256 ГБ

Отлично. Покупался на подарок сотруднику. Быстро настроился. 16 андроид. Купил к нему еще чехол. Дополнительно. Кабель tipe-c - tipe-c. Зарядного блока нет. Купил отдельно в точке выдачи. Спасибо ребятам за помощь.

Переваги:
    Большой экран. Четкий. Система занимает из 256 гб - 21 гб. Звонок очень громкий
    Недоліки:
    Трэш с пакетом водафон. Бестолковый подарок за 400 грн. Без пополнения не активируется номер.
  • Дмитро С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Olive. Вбудована пам'ять: 256 ГБ

Дзвінки і повідомлення з viber не надходять,! потрібно вмикати viber

Переваги:
    Акумулятор
    Недоліки:
    Повідомлення
  • Владислав Т***

Працює добре багато пам'яті і акумулятор більше функції і жестів

Переваги:
    Пам'яті акумулятор функції жестів

Super puper

• Влад Г***

Нормальный,бюджетный смартфон

Переваги:
    Батарея 7000
    Недоліки:
    Не обнаружил
  • Віктор Г***

На мій бюджет і потреби, задовільняє цілком.

• Олександр Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Olive. Вбудована пам'ять: 256 ГБ

Хороший телефон,мене все влаштовує.
    Зразу була виникла одна проблемка про яку я раніше ніколи не чув,в перший день після налаштування не підключались до гаманця банківські картки двох банків послугами яких я користуюсь.На третій день користування картки підключились.Оператори банків сказали що такі проблеми з новими телефонами не рідкість і це пов'язано з безпекою.

Переваги:
    Все працює.
    Недоліки:
    В перші дні неможливо було налаштувати гаманець.
  • ОК

Отлично!

Переваги:
    Ёмкая батарея. Памяти – выше крыши, даже SD-карта не нужна. Приятный на ощупь корпус, не остаются следы от пальцев.
    Недоліки:
    В комплекте нет блока питания, но есть кабель и чехол, что неплохо.
  • Лілія К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Olive. Вбудована пам'ять: 256 ГБ

Телефон хороший звук гучний батарея довго тримається. Гарний бюджетний телефон.

Переваги:
    Гучний звук, батарея,
  • Тетяна В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Olive. Вбудована пам'ять: 256 ГБ

Чудовий телефон ,брали бабусі,дуже порадувала камера,навіть фронталка робить якісні фото,для такої ціни супер.

Переваги:
    Ціна,камера супер.
  • Роман С***

для бюджетного смартфона хороший вариант

• Марина П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Olive. Вбудована пам'ять: 256 ГБ

Вчора замовила -сьогодні отримала, купувала щоб замінити старий виснажений з повільною поведінкою, але отримала те саме але тіпа нове. Я кби був мороз то подумала б що він замерз, пролежав більше двох годин поки спробувала з ним шось установити. на запит відповідає через дві хвилини, не хочу таке даже за невеликі гроші бо попередня "Моторола" була дуже спритна .

• Человек

При первом использовании моторолы всегда запускают много процессов и обновлений. Потом приходит в норму, а если не пройдет, то поменяйте или верните, не вижу в этом проблемы.

• Алексей Л***

У меня никогда не было проблем, может не в моторное дело?

• Павел К***

В цілому непогано за такі кошти

• Олег Г***

Отримали замовлення вчасно, купляв для мами, користування тільки розпочалися, вцілком придбанням задоволений

• Олексій

АКБ 7000 - прямой обман !!! Мусор.

Переваги:
    В остальном норм.
    Недоліки:
    АКБ
  • Дмитрий Р***

Чудовий арарат

• Олександр К***

Класний телефон. Екран великий батарея супер .

Переваги:
    Ціна . Якість.
  • Владимир

Можно брать смело.

• Антоніна Б***

Норм

• Олег П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Olive. Вбудована пам'ять: 256 ГБ

Телефон працює на відмінно.

• Виктор М***

Не тормозить? Мені в магазині здалося що повний тормоз

• Володимир

Працює норм.

• Валентина Х***

Телефон супер.

Переваги:
    Лёгкий в управлении
  • Інга К***

Поганий телефон,глючить,тупить,зависає!В ігрі паб вісне!Яскравість маленька,відео на ютуб і в тік ток погана якість,як ніби на 480,зображення не чітке.Звук хоч і голосний,но не чіткій,шумить...Мало функцій...Кароче,не рекомендую!

Переваги:
    Батарея більш менш норм
    Недоліки:
    Звук,якість відео,яскравість,мало функцій в налаштуваннях
    • Степан Б***

А ты с чем его сравнивал?

• Максим

В мене до тебе одне питання як цей телефон може потягнути хороші ігри? Цей телефон для базових задач для переписування в телеграмі,вайбері і т.д так згоден він не для ігор в мене він зараз на даний момент,але мене він влаштовує взяв на 256 ГБ та все прекрасно майже не глючить а якщо бра и телефон для пабгу то бери трішки потужніший а не цей якщо не підходить тобі.

• Серг

Ви хочете грати з комфортом за ці гроші ? ))))

• Александр С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Olive. Вбудована пам'ять: 256 ГБ

Гарний товар за помірну ціну

• Ирина К***

Залишаю чесний відгук,купила телефон 25 числа,і що вам сказати я дуже задоволена,5 років ходила з Хаомі і думала кращого телефона немає.Оперетивну пам'ять можно розширити до 12,єкран гарний в очі не бье,батарея тримає гарно.

Переваги:
    Пам'ять,єкран,батарея
    • Виктор М***

То вже не та оперативка яущо розширювати

• Денис Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Olive. Вбудована пам'ять: 256 ГБ

Рекомендую норм телефон не лага

Переваги:
    Довго тримається заряд
  • Інна С***

За таку ціну - шикарний телефон! Заряд тримає дуже добре!!!

• Олена В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Olive. Вбудована пам'ять: 256 ГБ

Дуже гарний телефон.Дочці сподобався.Працює відмінно,гарне озвучення,камера працює на всі 5.Дякую продавцю

Переваги:
    Батарея,камера,звук
  • Миколай Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Olive. Вбудована пам'ять: 256 ГБ

купляли спеціально з великою батареєю. матері хватає на цілий день щоб подивитись ютуб , послухати музиу І в щось пограте (не важке) . надвечір залишаєтьтся 30-35 % батареї при тому що сам телефон обмежую заряд до 80%(функцію можна вимкнути ). цілком задоволені за такі гроші

Переваги:
    Батарея
    Недоліки:
    Немая
  • Анна Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Olive. Вбудована пам'ять: 256 ГБ

За свої гроші телефон просто бомбічний!!!дарувала чоловіку на Новий рік-він військовий.батарея тримає шикарно 2 дні при активному використанні,не глючить і не замерзає навіть при сьогоднішніх -16°С.фото і відео також виходять якісні і яскраві.особливо порадувало,що перенесення інформації та оновлення усіх додатків пройшло швидко і без додаткових зусиль.колір та тактильні відчуття від задньої сторони телефону справили ефект "вау"!рекомендую однозначно!

Переваги:
    Колір,тактильність,батарея,швидкість роботи
  • Юрій Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Olive. Вбудована пам'ять: 256 ГБ

Купив першим смарт. Матері після кнопкового більше переваг! Кнопкові зараз всі поганої якості роблять, не то що раніше. В загалом смарт класний рекомендую для не вибагливих користувачів. У мене власний смарт крутіше по залізу, теж моторола, купував рік назад. Дуже задоволений. Тому й купив матері мото.

Переваги:
    Ємність акумулятора. Ціна. Якість. Майже голий андроїд, майже нема нічого зайвого, те що є можна видалити.
    Недоліки:
    За великий екран здається. Лопати набридають. Нема зарядного пристроям в комплекті. Скло, плівка захисні не наклеєні потрібно шукати, робити самому..
  • Олег Г***

Вартий своїх грошей телефон

• Миколай Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Olive. Вбудована пам'ять: 256 ГБ

Працює. Мама задоволення, батареї вистачає на день . У якісь важкі ігри не грали , але з звичайними програмами справляється нормально. Наче на тормозить . За таку ціну нормальний телефон а з відключення світла чудовий

Переваги:
    Велика батарея , пам'ять , можливість розширення оперативної пам'яті до 12 ГБ
    Недоліки:
    Поки нема
    • Михайло

Можете розказати, як розширити оперативну пам'ять?

• Константин К***

Користуюсь майже місяць. Батарея з 80% розряджається десь 2 дні. Зі 100% майже три. Дивлюсь ютуб по декілька годин, маленькі ігри та інше. Тобто використання мною середньоактивне. Гальмів нема, при тому що на 4гб озу. Поки що немає причин бустити озу в налаштуваннях.

Переваги:
    Батарея. Збалансована система.
  • Кирил Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Olive. Вбудована пам'ять: 256 ГБ

Нормальний телефон за свою ціну Звісно екран ips, а так все є nfc і т. ін

Переваги:
    Android 15, швидке заряджання, батарея, ціна
    Недоліки:
    Екран
    • Олег Л***

ФМ радіо відсутнє.Коли нема інтернету це недолік.Мікрофон шумоподавлення відсутній, коли вітер то вас погано чути.
      У мене на пакуванні ємність батареї вказана 7000 і номінальна 6790. Загалом телефон норм.

• Олег Л***

Прошу вибачення, FM радіо тут Є!!!

• юрий В***

Смартфон нормальный,работает шустро.

Переваги:
    Батарея 7000mAh
    Недоліки:
    Пока нет.
    • Олег Л***

Номінал на коробці вказаний 6790.

• Анастасія О***

Передзвоніть мені бо щось гарантії немає

Переваги:
    Не бачу
    Недоліки:
    Трошки тормози

Доброго дня!
      Дякуємо за звернення.
      Приносимо свої вибачення за спричинені незручності.
      За необхідності, гарантійний талон можливо сформувати в особистому кабінеті.
      Для цього, будь ласка:
      - авторизуйтеся на нашому сайті чи в додатку;
      - перейдіть за посиланням або відкрийте розділ "Мої замовлення" в додатку;
      - виберіть необхідне замовлення, натисніть напис «Гарантійний талон»;
      - виберіть товар та натисніть "Завантажити";
      - дочекайтеся завантаження файлу.
      Деталі за посиланням .