Відгуки покупців про Навушники Anker SoundCore Space One (ek06036)
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: DigitStore25. Колір: Black
Все добре,м'ягеньки,гарно сіли,доставка тиждень
- Переваги:
- Все сподобалось
- ІннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Моїм навушникам вже майже пів року і я готова написати відгук. Сам звук в навушниках, особливо якщо його налаштувати, просто супер. Наприклад, якщо порівнювати з тими ж самими jbl 720 - то тут набагато краще. Також добре працює режим шумозаглушки, але є відчуття, що за ці пів року він став працювати гірше. Зручно сидять, не давлять і голова після них не болить.
Тепер до мінусів: не знаю, що сталося, але в якийсь момент мікрофон просто майже перестав нормально працювати, враховуючи, що я зачасту використовую їх для зуму, для роботи в онлайн і з обережністю, то це супер дивно і неприємно, перестав працювати мікрофон без явної на то причини. Як тільки я їх купила мікрофон працював прекрасно і на вулиці і в приміщенні - зараз, вже майже місяць я борюсь з тим, що не можу записати голосове повідомлення, мене просто на ньому ніхто не чує, тільки шум і все, або як у вакуумі. Про розмову на мітах я взагалі мовчу. Всі можливі пабліки я перечитала, але інструкції не допомогли. Як виявилось це часта проблема цих навушників. Тому якщо ви купуєте їх для прослуховування музики - то вони 10/10, але якщо для вас важливий мікрофон - не беріть. Буду пробувати обміняти їх або відправити в ремонт.- Переваги:
- Звук, шумозахлушка
- Недоліки:
- Мікрофон
- Владислав С***Відгук від покупця. Продавець: Electroters. Колір: White
Гарні навушники, якість на рівні, звучання також. Виробник дуже непоганий, вже не перший виріб його беру.
- Катерина Ш***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Колір: Black
За свої гроші топ. По кодеку LDAC грає так само як по проводу.
- Переваги:
- Звук. Музон валить - коні ригают
- Недоліки:
- Поки нема
- Руслан Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Уже в сентябре будет как год как купил. Сейчас в них слушаю музыку через Ютуб мюзик подключил лдак настроил под себя эквалайзер с помощью ИИ звук очень мощный яркий басы чувствую объем громкости хватает за эти деньги думаю самый достойный звук
- Переваги:
- Звук
- Олександр Р***Відгук від покупця. Продавець: DigitStore25. Колір: Black
Чудові навушники: брав, щоб була змога працювати з дому після народження дитини. З шумопоглинанням справилися відмінно.
- Переваги:
- Шумопоглинання
- Недоліки:
- Пошкоджене пакування
- Євгеній Л***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Колір: Black
Здравствуйте. Я крайне возмущён тем, как вы обращаетесь с клиентами. Мой заказ был задержан на 8 дней, и меня просто поставили перед фактом — без предупреждения, без согласования, без элементарного уважения. Вы вообще понимаете, что это был не просто заказ? Это были наушники, которые я заранее купил ребёнку на день рождения. В итоге из-за вашей “работы” ребёнок остался без подарка в свой день, а праздник был просто испорчен. Это нормально по-вашему?
У вас ощущение, что клиент — это просто цифра в системе, которой можно ничего не объяснять. Никакой коммуникации, никакой лояльности, никакой ответственности. Полное ощущение какого-то тоталитарного подхода: “ждите сколько скажем и молчите”. Вы даже не попытались уточнить, актуален ли заказ, не предупредили о задержке заранее — просто поставили перед фактом, когда уже было поздно что-то менять.
Я подстраивал планы, рассчитывал на сроки, доверял вам как сервису — и в итоге получил игнор, срыв сроков и испорченный важный день для ребёнка. Это не просто неудобство — это реальный ущерб и разочарование.
Я жду не формальной отписки, а нормального человеческого объяснения: почему так произошло, почему никто не счёл нужным предупредить, и какие выводы вы собираетесь делать. Потому что если это ваш “стандарт работы”, то это просто провал.- Переваги:
- Отличные. Новые. Качество 10/10
- Дмитро Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Звук, якість, рекомендую. Jbl вони на 10-му місці. Anker це дійсно якість і приємний заук.
- Переваги:
- Якість, звук, фічі.
- Недоліки:
- За 5 міс користування жодного.
- Максим О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Насправді звук хороший. Не розумію, чому всі жаліються на низькі частоти, коли все ж можна виставити власноруч, варто лише додаток завантажити. До звуку в мене взагалі немає питань, все гуд, ANC працює чудово, навіть занадто для мене.
Щодо матеріалу - погоджуюсь, він такий собі. Навушники лише місяці 2-3, а скриплять жахливо, звісно, за такі кошти можна було б зробити з кращого матеріалу, але насправді, воно не настільки сильно заважає особисто мені. Все ж таки, я більш за все ціную звук в любих навушниках.
Мікрофон шикарний, питань до нього також немає.- Переваги:
- Звук, мікрофон, дизайн
- Недоліки:
- Матеріал
- МаринаВідгук від покупця. Продавець: DigitStore25. Колір: Black
Дуже задоволена навушниками! Звук чистий, насичений, добре відчуваються баси, а музика звучить об’ємно. Навушники зручні, легко підключаються до телефону і добре тримають заряд. Приємно, що навіть після тривалого використання вуха не втомлюються. Стильний дизайн. Однозначно рекомендую тим, хто цінує якісний звук.
- Карін Д***
Підкажіть скільки у вас тримають зарядку?
- Марина
З увімкненою функцією шумозаглушення витримують 40 годин, без неї до 55 годин безперервної роботи.
- Светлана Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Красивые, стильные, дочке брали на ДР, а она аккуратная, материал ужас
- Переваги:
- пока новые все Ок
- Недоліки:
- Полез ДЕРЬМОтин хлопьями, пришлось снять все до ткани. Вид еще тот. для меня это половина зарплаты.
- Оля К***
Купіть знімні амбішури і буде вам щастя. Можна знайти на любий смак і гаманець
- Андрій Ф***Відгук від покупця. Продавець: Electroters. Колір: Black
На момент відгуку користуюсь кілька годин. Чесно, не хочеться знімати. Круте шумоподавлення, низька затримка, мʼякі амбушури, на вуха не давлять. Звук якісний при стандартних налаштуваннях, також можна погратись і налаштувати під себе (поки не планую чіпати цю тему, бо не бачу потреби).
Однозначно рекомендую встановити додаток для навушників. Ну і самі навушники теж)
Пізніше напишу точніший відгук- Переваги:
- Коротко: звук, пінг, комфорт
- Недоліки:
- Якщо аж так придератись то вага. Кому як але мені не звично нести 200 грам на голові.
- Даня
Доброго дня, чи виникли у вас якісь нюанси після кількох після купівлі саме цієї моделі? Розглядаю їх як можливий варіант у подарунок, чи краще мені задуматися над альтернативою?
- Андрій Ф***
Даня доброго дня. Навушники універсальні, виявляється окрім бездротового підключення є ще дротове (можна і в ігри пограти з ними).
Детальніше про шумоподавлення: воно хороше, якось їхав в автобусі і майже нічого не чув)
Тільки от на поганій дорозі, намагаючись приглушити шум, вони роблять тільки гірше, тому в дорозі шумогасіння ситуативне, завжди з ним не вийде.
На якісь звуку та бездротового підключення нарікань не маю.
Єдине що, це вага. Вони важкуваті, але з таким функціоналом це і не дивно. 4 години в них можна просидіти. - Продавець Electroters
Андрію, щиро дякуємо за покупку та позитивні враження! Дуже приємно, що навушники вже з перших годин використання залишили чудові емоції і Ви швидко оцінили переваги моделі) Ваш відгук та коментар допоможе нашим наступним клієнтам зробити покупку без вагань та застережень) Ми на зв'язку!
- МиколаВідгук від покупця. Продавець: DigitStore25. Колір: Light Blue
Гарні навушники по функціоналу, задоволений
- Аркадій П***Відгук від покупця. Продавець: DigitStore25. Колір: Light Blue
Взяв ці навушники відносно недавно , можу сказати ,що в цьому ціновому діапазоні наврядчи знайдете краще
- Переваги:
- Гарний звук, можна виставити еквалайзером по вашим вподобанням, доволі, непоганий режим прозорості і активне шумопоглинання , якщо не вмикати кодек LDAC ,то набагато довше протримається по заряду
- Недоліки:
- Поки,не побачив
- Олександр М***Відгук від покупця. Продавець: Overdrive. Колір: Black
Для носіння під час фізичної активності підходять добре. Порівнювати з моделями на кшталт AirPods Max немає сенсу. Якщо мати на увазі клас продукту і цінову категорію, то навушники приблизно відповідають своїй ціні і точно виконують покладену на них функцію (для мене такою функцією була аудіо-конференція в умовах фізичної активності).
- Переваги:
- - наявність режимів прозорості та шумоізоляції
- час роботи схожий на заявлений (не звернув увагу на конкретний час роботи)
- зручне носіння
- компактне транспортування у чохлі - Недоліки:
- - якість звуку не для поціновувачів якісного звучання з усіма нюансами (але задовільна)
- якщо зазвичай вуха потіють при носінні інших навушників, то для даної моделі це теж норма
- Антон К***Відгук від покупця. Продавець: Electroters. Колір: Blue
Гарний звук
Добрі матеріали
Топ за свої грощі- Переваги:
- Відмінний звук та якість за відносно не велику ціну
- Продавець Electroters
Антоне, дякуємо за Ваш відгук та покупку! Ми цінуємо фідбек від наших клієнтів, це найкраще доповнює опис товарів та передає емоції покупців) Нехай музика приносить максимум задоволення щодня! Ваш відгук допоможе нашим наступним клієнтам зробити покупку без вагань) Окрема подяка за довіру при доставці в поштомат! Повертайтеся за новими покупками)
- На Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Не такі вони й класні.
- Переваги:
- Грають
- Недоліки:
- Не зовсім зручні, пластик дешевий, багато низьких частот ..
- ЛесяВідгук від покупця. Продавець: DigitStore25. Колір: Black
Дуже прикро, що навушники вживані, а продаються як нові.!!! Коли замовляла, велика частина відгуків не відображалась, а тепер бачу, що я не одна отримала б/у товар... Як на те пішло, то хоч би вказали в описі. Прикро, що Розетка допускає на свій майданчик недобросовісних продавців!!!!
- Переваги:
- Звук гарний, навушники легенькі і зручні
- Недоліки:
- Вони не нові. Коробка була відкрита... ну ок... Але на них є пошкодження! На пошті не було видно, а вдома, коли детально оглянула, побачила сліди користування, один навушник покоцаний. Чому в описі про це не вказано? Що тепер з тими навушниками робити?
- Максим О***Відгук від покупця. Продавець: DigitStore25. Колір: Black
Отличный звук и шумоподавление окружения. Очень удобные, полностью накрывают уши, легкие и приятные.
- Переваги:
- Легкие, приятные, удобные, хороший звук
- Лук'ян К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
В мене щодо цих навушників двоякі враження.
Коли я їх вперше підключив, то не міг зрозуміти чому настільки поганий звук, і мені довелося витратити майже 5 годин аби всьому розібратися та налаштувати, декотрі функції в офіційному застосунку майже ні на що не впливають, і я мусив все робити самому, моя порада, якщо у вас буде подібна проблема, то шукайте на еквалайзері середні частоти (1400hz), та зменшіть їх щонайменше -6 або навіть до -14, лише після цього звук перестає бути настільки "пласким" та як у "банці", а також трохи підвищити нижні частоти (450-550hz) до 1 або 2 для кращих басів. Бо ті налаштування що надають самою програмою, то жах.
Проте після налаштувань та випробувань, все стало нарешті супер, і також по моїм враженням та тестам, ці навушники найкраще працюют на лінус системі (Ubuntu), там в мене вийшло видавити з них максимум гарного звучання в порівнянні навіт з телефоном із офіційним застосунком.
Якби не це перше враження, то я б може навіть поставив цим навушникам загальну оцінку 4 або 5- .- Переваги:
- Ціна; дизайн; заглушування шумів; Добре прайює на лінукс.
- Недоліки:
- Дуже поганий звук без мануально налаштування; Батарея могла б бути і кращою.
- Єгор
А чи працює у вас на них норм мікрофон на лінуксі через блутуз?
Бо з іншими навушниками у мене були проблеми, ябо лише слухати, або лише говорити якщо і те і те - то на лінуксі лише у режимі моно...
- Софія М***Відгук від покупця. Продавець: DigitStore25. Колір: Black
звук чудовий, шумодав працює відмінно. дуже задоволена цими навушниками, зручно сидять, не давлять. в комплекті був гарний чорний мішечок до навушників, зарядне Type-c та AUX
- Недоліки:
- поки недоліків не помітила
- Світлана Ч***Відгук від покупця. Продавець: DigitStore25. Колір: Blue
Навушники ніби нові, гарні, без подряпин, але коробка прийшла відкрита, трохи пошарпана, в пристроях збережене підключення, можливо їх перевіряли на справність але про це ніде не зазначено і продавцем не повідомлялось, дуже неприємно
- Переваги:
- Гарні, ніби нові, звук і активний шумодав чудовий
- Недоліки:
- Коробка розпакована і про це не зазначено, наявність збереженого користувача
- Данило Т***Відгук від покупця. Продавець: DigitStore25. Колір: Black
все приехало чисто красиво без никаких изьянов кроме разве что пакет для проводов был как будто с под хлеба ну как бы реально в первый раз вижу такое как писал в недостатках это они уже приехали вкрытые и подключенные как бы ваобще не проблема для меня но все же неприятно в целом наушниками очень доволен особенно активным шумодавом
- Переваги:
- красивые удобные много функций
- Недоліки:
- приехали уже подключеные к какомуто юрию и уже вскрытые
- Руслан Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Звук нужно с ними поиграть хорошо и только тогда когда вы настроите под себя они заиграют всеми цветами радуги только через кодек лдак только платные музыкальный стример. У меня Ютуб мьюзик. Настройте под свой слух программой а потом наложите пользовательский эквалайзер. Стоит брать
- Переваги:
- Качество звука очень яркий насыщенный звук
- Тарас Ш***Відгук від покупця. Продавець: DigitStore25. Колір: Blue
До навушників претензій нуль. За пів години налаштував в додатку і отримую справжнє задоволення від звуку. А от до продавця є питання. Навушники продаються як нові а сумочка в такому вигляді наче нею підлогу вже помили, дуже не приємно, шкода що при отриманні не подивився
- Переваги:
- Звук, посадка
- Недоліки:
- Є підозра що ними користувалися
- Руслан Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
До них год были Q30 звучали тоже достойно но треснул пласмас на душке после пол года заклеил чёрной изолентой. Взял эти из за кодека лдак звук стал более детальнее и как-то сбитый в кучку звук как бы более оцифровка лучше звучит на 5 . Снимаем наушники пауза. Начинаем говорить снижает уровень звука. Подстройки для твоего слуха реально работает добавили громкости плюс к этому режиму наладил присет завышение верхов. Вообще на платной версии Ютуб мьюзик выжал с них всё что хотел.
- Переваги:
- Цена качество звучания
- Недоліки:
- Пока нет будет напишу
- Максим Б***Відгук від покупця. Продавець: DigitStore25. Колір: Black
Широка сцена звуку. Гарна посадка котра не давить на вуха, так як чашки великі (проте не для спорту). Зручна функція піднесення лівої руки до чашки.
Мультіпоніт . - Єлизавета М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Круті навушники! Шукала варіант як і для простого прослуховування так і для можливості спілкування в них для роботи, мікрофон гарний, співрозмовник чує добре. Дуже задоволена, заряд тримає дуже довго. Виглядають естетично і просто неймовірно.
- Переваги:
- Мікрофон. Звук. Вигляд. Довго тримає заряд
- Богдан В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Нещодавно купив і користуюсь вже кілька тижнів. Загалом дуже задоволений, особливо враховуючи ціну.
- Переваги:
- шумодав працює добре, у транспорті чи на вулиці реально тихіше
Самі навушники дуже зручні, можна довго носити без втоми (чесно от ніби в кайф вдівати, якось приємно "поглинають" мої вуха)
трима - Недоліки:
- повністю пластиковий корпус, не впевнений наскільки буде довговічним
- ЄвгенВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Користуюся ними півтора року. Досі працюють як з коробки. Пластик виявився стійким, досі не подряпані (хоча я ношу їх завжди в мішку-сумці (в комплекті йшла), але все ж).
Звук, як на мене вище середнього. Але то вже більше про смаки. Завдяки еквалайзеру можна підлаштувати.
Літом в них трохи жаркувато (особливості типу та форми корпусу), а от зимою топ, на шапці сидять ідеально))
Висновок: гарні навушники в своїй ціновій категорії, але не преміум класу. Свою ціну, як на мене, відробляють.
А ще дуже зручно, що можна їх до телефона і до компʼютера підʼєднати одночасно.- Переваги:
- Гарний дизайн, зручний додаток, одночасне підключення до телнфона і компʼютера
- Недоліки:
- При сильному вітрі мікрофон трохи не справляється.
- Юлія З***Відгук від покупця. Продавець: DigitStore25. Колір: Blue
Дуже задоволена навушниками, саме головне що можна ходити довго і вуха не болять, нічого не тисне, супер рекомендую
- ДмитрийВідгук від покупця. Продавець: DigitStore25. Колір: White
Классные наушники, шумодав работает отлично, глушит улицу и другим тебя не слышно, в доме другим не слышно что играет в наушниках при норм громкости, довольно компактные я бы сказал, на девочку хорошо подойдут, не особый знаток в наушниках, но впечатление приятное, отправили быстро
- Переваги:
- Звук, хороший шумодав, приятные материалы
- Недоліки:
- Маркие
- Олександр З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Норм, очень понравились
- Евген К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Навушники в роботі десь 1 міс.Купував тут .Звук добрий Мікрофон теж .Співбесідник приміром якщо дитина сидить з планшетом поряд чує його дуже добре .Автономність така собі могла бути краще
- Переваги:
- Мультипоінт.Мікрофон
- Недоліки:
- Автономність .За такі гроші як на мене могла би бути краще
- Юрій К***Відгук від покупця. Продавець: DigitStore25. Колір: Black
Ну вроді навушники класні, але коробка прийшла трішки грязна, і навушники також були трішки в пилі, і до навушників було пітключено уже два пристроя.
- Переваги:
- Дуже класний прайс
- Євген М***Відгук від покупця. Продавець: DigitStore25. Колір: Black
Гарні наушники за такий прайс