Відгуки покупців про Навушники JBL Endurance Race 2 Black (JBLENDURACE2BLK)

Оцінка користувачів 4.25/5
  • Віто
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

один випав з вуха на керамплитку - баси пропали

• Ілля Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Від звука не чекайте вау-еффекта. Великої різниці з пʼятирічними твс филипс не почув. Все ж таки тут невеликий динамік в 7мм. Але - гарно тримаються в вухах, гарний додаток та великий набір налаштувань. Шумодав норм з декількома режимами.

Переваги:
    Зручні та взагалі юзер-френдлі. Тримають батарею.
    Недоліки:
    Звук посередній.
    • Ілля Ф***

Мабуть зміню на 5 зірочок. За тиждень динаміки мабуть прогрілися та звучати стали значно краще. За цю ціну (50 баксів) тут недоліків немає

• Юлія С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

у мене 4 роки були навушники Навушники Philips TAT1207 True Wireless IPX4 Turquoise (TAT1207BL/00) (прості, недорогі) Купила ці JBL, бо хотіла чогось новенького і, може, трошки гучнішого,глибшого,насиченішого і щоб мені по карману.
    Врешті решт, мої старі філіпси грають якщо не краще, то точно не гірше. Радію за тих, хто кайфує від цих (JBL) навушників, обирала по попередніх відгуках. Але сама залишилась незадоволена. Ще спробую шось в інтернеті пошукать, може комбінація шумоподавлення і ще якоїсь функції не дають їм "розкритись"...)
    п.с. там ще й додаток до цих навушників іде. я вже губу розкатала, що зараз налаштую еквалайзер чи шо там ще треба налаштовувать.
    а там із корисного тільки гарні автоматичні звуки для сну чи просто релаксу (шум моря, як горить багаття, звуи лісу).

Переваги:
    не знайшла для себе жодної переваги
    Недоліки:
    звук
  • Тетяна Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Навушники прийшли все добре працє

• Валерій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Отличные наушники. Очень достойный звук, бас хороший. В ушах держатся отлично, даже если весь мокрый во время пробежки. Про автономность вообще молчу… 5 часовых пробежек, прогулки с собакой-2 недели уже не заряжал. Аж интересно-когда сдадутся))

Переваги:
    Звук. Влагозащита. Автономность.
    Недоліки:
    Нет.
  • Игорь М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Музику відтворює добре. Але мікрофони заслабкі і треба гучно говорити, щоб співрозмовник добре тебе чув. Під час тряски в транспорті чути дивний тріск - вочевидь якісь елементи всередині недобре закріплені. Також бувають спонтанні підключення, коли навушники сховані в коробочку (я не знаю як вона правильно називається). Кріплення кришечки футляра створює враження, ніби довго вона на своєму місці на простоїть. Коротше кажучи, взяв ці навушники на заміну старим JBL Race, котрі добре пропрацювали майже два роки.
    По ітогу. У нових навушників недоліків більше, ніж у старих затасканих

Переваги:
    Звук
    Недоліки:
    Мікрофон, збірка, сторонній шум
  • Олександр Ю***

Задоволений

Переваги:
    Гарний звук, довго тримають батарею
    Недоліки:
    Бажано поміряти як сидять у вусі, бо в мене іноді випадають з вуха.
  • Катерина О***

• Ганна Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White

Навушники
    Добре тримаються у вухах (не випадають)
    Звук чистий, якість супер

• Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Як пишуть інші користувачі цих навушників, давно шукав варіанти, щоб нормально тримались. Користуюсь менше місяця і, враховуючи що зима, звичайно більшість часу в шапці/кепці з вухами, а тому на повну міцність тримання у вухах ще не перевіряв. Але у ті моменти, коли ходив без головних уборів, ніби не було щохвилинних рухів поправляння. Навушники голосні. Звук на 3,5 з 5, але, як по мені, це досить пристойно. В додатку поставив режим "РОК" і всі композиції чи подкасти слухаються нормально. Шумодавом та іншими режимами не користуюсь: від першого мене чогось, вибачте, тягне у ригу, а про доцільність інших я так і не второпав. Навушники прийшли зарядженими, і за період користування, а слухаю я їх приблизно 1-2 години на добу, я ще ні разу їх не заряджав, і, якщо я правильно зрозумів роботу індекатора на кейсі, який із світлого, став наполовину сірим, то я не буду їх заряджати ще десь 2-3 неділі. В загальному, мені поки все подобається.

Переваги:
    Надійно тримаються, батарея.
    Недоліки:
    Ціна і шумодав
  • Євген
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Якість звуку та шумоподавлення трішки гірша ніж у JBL Live Pro 2, тож це трохи засмутило на початку. Але можливо це плата за їх "спортивність". Велика перевага це міцність тримання у вухах: навіть знімаючи футболку і чіпляючи навушники, вони все одно не випадають. Ще сподобалася можливість підключення двох (більше не перевіряв) пристроїв одночасно. В цілому задоволений

• Тетяна
    Відгук від покупця. Продавець: SIMCO. Колір: White

Якість гарна, зручні, бокс трошки тоненький

Переваги:
    Звук
    • Продавець  SIMCO

Щиро дякуємо за ваш відгук!

• Іван П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Довго не міг підібрати навушники які трималися у вухах, ці тримаються довго тримають заряд. Звук не самий кращий, але мене влаштовує.

• Дмитро Л***

Отличный товар

Переваги:
    Наконец-то качество звука то которое я искал
    Недоліки:
    Пока ещё не нашёл
  • Алексей Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White

Сойдёт. Не уверен что это оригинал.

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Запевняємо Вас, що даний товар оригінальний.

• Даніїл В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Заказал 15 мая, отправка планировалась 20 мая. Если что это нормально, что наушники или динамики jbl отправляют через 5 дней. Приехали 21 мая, в комплектации 3 пар амбушур, так же этот «усик» у наушников можно заменить на другую накладку без усика, кабель зарядки и документация. Есть приложение «JBL Headphones», в котором можно настроить шумоподавление, эквалайзер (низкие, средние и высокие частоты), обновить прошивку наушников, настроить сенсорные кнопки для взаимодействия с музыкой и т.д. В целом звук нравится, удобно сидят. Решил написать отзыв т.к выбирал наушники от jbl и толком нету отзывов.

Переваги:
    Звук, приложение для настроек, автономность, комфорт
    Недоліки:
    Не заметил
  • Plyasov O***
    Продавець: Rozetka. Колір: White

Это лучшие наушники для меня, если учесть что у меня правый наушник всегда выпадал,любых фирм,особенность моего уха :-)до этих было 5 разных,внутриканальных наушников.эти "ушки"сидят хорошо,левый, как и всегда отлично,а правый,просто хорошо,он не выпадает,не при жевании,ни просто со временем(4часа)¡.звук мне очень нравится,сравнивая с jbl wave beam басы гораздо глубже,шумопонижение в сравнении с бимом просто супер,сравнивал в метро.
    Я лично в восторге,честно не ожидал.после 6 часов прослушивания музыки на средней громкости заряд батареи остался на уровне 70%.,отвала наушников не было,правда обновление не ставил,на стоковой прошивке слушаю,хорошая регулировка эквалайзер через приложение,под себя.
    В ушах при длительном ношении дискомфорта нет.
    У кого наушники не держатся,попробуйте эти...мне лично ооочень зашли!

Переваги:
    Очень хороши!
    Недоліки:
    Цена