- Евгений Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Из минусов, как еще оказалось, пневматический механизм не держит выставленную высоту кресла.
Доброго дня!
Зверніться будь-ласка на сервіс Розетки, замінимо газліфт.
Просимо вибачення за незручності!
- Евгений Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Отсутствует деталь "М". Уровень компетентности поддержки Розетки на 5+
- Недоліки:
- Не полная комплектация
Доброго дня!
Цієї деталі там не має бути. По фото крісла на сайті можна побачити, що там просто газліфт, без кожуха. Інструкція стандартна для всіх крісел, тому в інструкції ця деталь вказана.
- Артём С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Доброго дня, не хватає деталі "М"
- Переваги:
- Швидко доставили
- Недоліки:
- Немає однієї деталі
Доброго дня!
Цієї деталі там і не має бути. Перегляньте фото на сайті, там тільки чорний газліфт, без кожуха.
Ця деталь вказана тому що інструкції йдуть стандартні під усі крісла. На деяких передбачиний кожух, на деяких він просто не потрібен.
- Борис Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Оливковий
Крісло дійсно топчік. Дуже зручне, як для мене. В мене зріст 170(70кг) воно чітко під мої параметри. На картинці виглядає дещо більше ніж насправді.
- Переваги:
- Якісне по всіх деталях та матеріалах
- Недоліки:
- Інструкції немає, але все як 2х2 збирається.
- Наталья К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Оливковий
Перепрошую, шановні працівники магазину, а як мені зібрати крісло без інструкції???
- Переваги:
- Гарне, стильне крісло
- Недоліки:
- Немає інструкції