Відгуки покупців про Намет-трансформер туристичний саморозкладний автоматичний 190х190х125 см, Місткий намет автомат для кемпінгу, Червона (3945578109)
- СвятославВідгук від покупця. Продавець: Brands_Market7777. Колір: Сірий
Намет чудовий, зручний в використанні. Двоє чоловіків помістилися. Хоча якщо зріст трохи більше 190 см, то вдвох не досить зручно. Але в цілому задоволений.
- Переваги:
- Зручна розпаковка, великий намет, захисні сітки від різних комах.
- Недоліки:
- Не знайшов
- Продавець Brands_Market7777
Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір
- ЯрославВідгук від покупця. Продавець: Brands_Market7777. Колір: Сірий
Для сухої погоди та легкого вітру підійде.
- Продавець Brands_Market7777
- Валерія Є***Відгук від покупця. Продавець: Brands_Market7777. Колір: Чорний
Доброго дня, наметом задоволені
- Юрій М***Відгук від покупця. Продавець: Brands_Market7777. Колір: Сірий
Замови палатку два місяці назад з розрахунку, щоб було щось просте, без заморочок для вилазок влітку в лісок, но рибалку.. палатка виправдала сподівання ! Легка, зручна, досить простора і повністю відповідає заявленій вартості.
Окремо хочу подякувати за турботу менеджера: коли у палатки, кольору, який я обрав, було виявлено дефект - мені запропонували палатку іншого кольору! Тобто перед тим, як відправити, палатки перевіряють, оглядають- Переваги:
- Легко і швидко розкладається, зручна, містка, але досить компактна.
- Недоліки:
- Хотілося, щоб кріпіжні кілки були більш жорстким
- Продавець Brands_Market7777
- Юлия К***Відгук від покупця. Продавець: Brands_Market7777. Колір: Чорний
Доброго дня, задоволені наметом, користувалися дуже зручний. Дякуємо
- ОлександраВідгук від покупця. Продавець: Brands_Market7777. Колір: Чорний
Гарний товар за свою ціну(!!), довгі подорожі з нею можуть бути незручні, але якщо вибиратись на день-два–окей.
Бо вночі збирається волога. Краще мати чохол на палатку.- Продавець Brands_Market7777
- Олександр Н***Відгук від покупця. Продавець: Brands_Market7777. Колір: Сірий
Норм
- Максим Б***Відгук від покупця. Продавець: Brands_Market7777. Колір: Чорний
Все добре
- Дмитро З***Відгук від покупця. Продавець: Brands_Market7777. Колір: Чорний
Намет дуже зручний
Прийшов розклав переночував зібрав як і положено- Продавець Brands_Market7777
- Дар'я Ч***Відгук від покупця. Продавець: Brands_Market7777. Колір: Сірий
Прекрасна палатка для 1-2 людей, легка в збиранні. Ми купили ще тент від дощу та накривали її на всяк випадок. Нічого не промокло. На сезон-два шикарний вибір.
- Переваги:
- Ціна/якість, легка, легка у збиранні
- Недоліки:
- Недовговічна
- Продавець Brands_Market7777
- Юрій З***Відгук від покупця. Продавець: Brands_Market7777. Колір: Сірий
Так все прийшло, палатка підійшла
- Недоліки:
- Не виявлено поки
- Продавець Brands_Market7777
- ВолодимирВідгук від покупця. Продавець: Brands_Market7777. Колір: Сірий
Якість цього намету бажає кращого.
У використанні третій раз, почали розходитись шви, полетів замок на одному з виходів (закривається тільки антимоскітка).
Не розраховуйте, що намет захистить вас від дощу навіть дрібного коли він йтиме годину або більше, тому що він протікає.
З плюсів-механізм автомат, розкладається за півхвилини.- Продавець Brands_Market7777
Вітаємо!
Дякуємо за ваш відгук та за те, що відзначили зручність автоматичного механізму розкладання. Прагнемо надати технічні роз'яснення щодо характеристик та умов експлуатації даної моделі:
Призначення та вологостійкість: Автоматичні намети даної категорії розраховані на літній відпочинок, захист від сонця та короткочасного легкого дощу. Для тривалих опадів (понад годину) потрібні спеціалізовані двошарові намети з високим показником водонепроникності (PU) або додаткове використання захисного тенту.
Особливості натягу та роботи замків: Збереження швів та застібок-блискавок напряму залежить від натягу тканини при розкладанні. Якщо автомат встановлено під сильним натягом або на нерівній поверхні, навантаження на блискавки та шви суттєво зростає, що може призводити до розходження зубців чи витягування ниток.
Наш менеджер незабаром звʼяжеться з вами для детального уточнення ситуації та допомоги у вирішенні даного питання.
Дякуємо за зворотний зв'язок та бажаємо вам гарного й спокійного дня!»
- Юлія М***Відгук від покупця. Продавець: Brands_Market7777. Колір: Сірий
Намет хороший,в горах під зливою пройшов тестування…
- Переваги:
- Складається за пару хвилин
- Продавець Brands_Market7777
- Іван Т***Відгук від покупця. Продавець: Brands_Market7777. Колір: Сірий
Непоганий намет. З ним траплялось багато вражень.
- Олександр Г***Відгук від покупця. Продавець: Brands_Market7777. Колір: Сірий
Придбав цей намет на подарунок, подарунок дуже сподобався, намет зручний в користуванні, дуже легко розкладається. Ще хочу подарувати продавцю що подзвонили і вибачились що в кольорі який я замовив був намет але з браком, тому запропонували інший колір.
- Переваги:
- Зручний в користуванні
- ЛіліяВідгук від покупця. Продавець: Brands_Market7777. Колір: Сірий
Товаром задоволені. Брали на подарунок синові, дитина у захваті! Легко розкладається і складається доволі містка. Якість непогана, як на таку ціну.
- Переваги:
- Легка, легко розкладати/складати
- Юрій О***Відгук від покупця. Продавець: Brands_Market7777. Колір: Чорний
Палатка с на вид супер. На практиці ще неперевіряв.
- Христина С***Відгук від покупця. Продавець: Brands_Market7777. Колір: Сірий
Палатка саме така, як і очікувалось. Едине - колір, не такий сірий, як на фото. Більше білий, ніж сірий. А так, цілком задоволені.
- Денис Є***Відгук від покупця. Продавець: Brands_Market7777. Колір: Сірий
Чудовий намет
- Юлія К***Відгук від покупця. Продавець: Brands_Market7777. Колір: Сірий
Дуже задоволені покупкою! Намет повністю відповідає опису та заявленим розмірам. Матеріал якісний, міцний і приємний на дотик. Збирається легко та швидко, користуватися ним дуже зручно і комфортно.
Окремо хочеться відзначити практичність конструкції: за потреби тканину можна легко зняти з кріплень і випрати в пральній машині, що дуже зручно для догляду.
Приємно здивувала і ціна — за таку вартість це справді чудовий варіант. Співвідношення ціни та якості просто відмінне, навіть не очікували отримати настільки гарний товар.
Усе продумано до дрібниць, якість чудова. Покупкою залишилися дуже задоволені, однозначно рекомендуємо цей намет усім, хто шукає комфортний, практичний, якісний і доступний варіант!- Переваги:
- Відмінна якість матеріалів, повністю відповідає заявленим розмірам, легко збирається, зручний і комфортний у використанні, практичний у догляді (тканину можна зняти та випрати), чудове співвідношення
- Недоліки:
- Поки що не виявлено.
- Продавець Brands_Market7777
- Антон П***Відгук від покупця. Продавець: Brands_Market7777. Колір: Сірий
Хороший намет за свої гроші
- иван ц***Відгук від покупця. Продавець: Brands_Market7777. Колір: Сірий
За свои деньги хорошо
- Богдан К***Відгук від покупця. Продавець: Brands_Market7777. Колір: Сірий
Гарна палатка за не всі гроші світу
- Переваги:
- Ціна, швидкість розкладання та складання
- Недоліки:
- Трохи за великі отвори на швах і може потрапляти волога
- Продавець Brands_Market7777
- Ігор Г***Відгук від покупця. Продавець: Brands_Market7777. Колір: Сірий
Хороша палатка за свої гроші.
- Володимир С***Відгук від покупця. Продавець: Brands_Market7777. Колір: Сірий
За свої гроші топ. Трохи підтекає під дощем, але не критично.
- Олег Р***Відгук від покупця. Продавець: Brands_Market7777. Колір: Сірий
Чудовий намет для кемпінгу
- Переваги:
- Гарний матеріал
- Продавець Brands_Market7777
- Юрій Т***Відгук від покупця. Продавець: Brands_Market7777. Колір: Сірий
Користувася 2 рази. показала себе прекрасно) в теплу,не дощову погоду.
- Переваги:
- Ціна, легкість встановлення.
- Недоліки:
- нитки застрягають в бігунку блискавки)
- Продавець Brands_Market7777
- Ольга Д***Відгук від покупця. Продавець: Brands_Market7777. Колір: Сірий
Чудовий намет за свої гроші. Компактний і зручний коли складений і дуже легко розбирається. Є антимоскітна сітка для дверей і віконця. Чудовий вийшов подарунок підлітку, тепер в ньому спить і існує!
- Переваги:
- Співвідношення ціни і якості
- Продавець Brands_Market7777
- Рита Р***Відгук від покупця. Продавець: Brands_Market7777. Колір: Сірий
Дуже гарний намет, за свою ціну хороша якість, легко розкладається, дітям сподобалось, рекомендую
- Алексей С***Відгук від покупця. Продавець: Brands_Market7777. Колір: Сірий
Нормальная палатка. Только под дождём лучше накрыть плёнкой.
- Ігор Ф***Відгук від покупця. Продавець: Brands_Market7777. Колір: Сірий
Все супер
- Артем Ж***Відгук від покупця. Продавець: Brands_Market7777. Колір: Сірий
1-2 рази виходжу з ночівлею у палатці. Ця палатка задовольняє таку потребу
- Переваги:
- Ціна=якість. Зазначені характеристика відповідають дійсності
- Продавець Brands_Market7777
- Олександер К***Відгук від покупця. Продавець: Brands_Market7777. Колір: Сірий
За таку ціну намет бомба
- Тарас Б***Відгук від покупця. Продавець: Brands_Market7777. Колір: Сірий
Витримав рівно 2 експлуатації. Поламався після 2 нічлігу, добре, що після, а не перед ним. Дешева рибка - погана юшка, нічого не вдієш. Тканина благенька, промокає, пластмасові дуги ламаються.
- Недоліки:
- Зламався, слабенький
- Продавець Brands_Market7777
Вітаємо! Дякуємо за зворотний зв’язок. Нам прикро дізнатися про поломку каркаса, проте хочемо прояснити ситуацію та надати важливі факти щодо цього замовлення:
Ви отримали намет ще 30.05.2026. Протягом майже двох місяців з моменту покупки до нашої служби підтримки не надходило жодних нарікань на якість тканини чи дуг. Ми завжди оперативно реагуємо на проблеми, якщо клієнт повідомляє про них відразу після виявлення.
Наш менеджер неодноразово самостійно намагався зв’язатися з вами після покупки, щоб дізнатися, чи все гаразд та чи задоволені ви наметом. На жаль, ви не відповідали на наші дзвінки та повідомлення, що позбавило нас можливості проконсультувати вас або допомогти вчасно.
Міцність дуг та стійкість намету прямо залежать від умов використання та правильності монтажу. Бюджетні моделі чудово виконують свої функції за базових погодних умов, проте надмірне зусилля при збиранні, перетягування тканини або сильний шквальний вітер можуть призвести до пошкодження каркаса.
Бажаємо гарного дня!
- МаринаВідгук від покупця. Продавець: Brands_Market7777. Колір: Сірий
Все добре, гарна за свої гроші, але не вистачає інструкції. Зламали як складали перший раз, довелось паяти.
- Переваги:
- Якісно зроблена
- Недоліки:
- Немає інструкції
- Продавець Brands_Market7777
- Євгенія С***Відгук від покупця. Продавець: Brands_Market7777. Колір: Сірий
Дякую за швидку доставку. Палатка дуже зручна у використанні. Купили для походів у метро під час повітряних атак. Захищає від сильних поривів вітру, всередині тепло.
- Переваги:
- Зручна при встановленні, легка, тепла
- Недоліки:
- Не виявили
- Продавець Brands_Market7777