Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Кілки з крючком алюмінієві Naturehike NH15A008-I, 16 см, червоний (8 шт)

Оцінка користувачів 4.6/5
  • Олександр М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний

Ну шо, кілки топ за свої гроші, вага правда не 13г. а 14.
    Товсті, міцні, легкі. Замінив комплетні стальні кілки на ці. 14шт. того ж розміру, на 220г. легші, це тріши більш ніж у два рази. А саме 14шт стальних важили 420г. 14шт. цих алюмінієвих 196г.

Добрий день! Дякуємо за відгук. Раді, що ви задоволені покупкою. Нехай річ служить довго і надійно. Будемо раді бачити вас серед наших покупців знову!

• Жанна П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний

все супер

Переваги:
    легкі, зручна форма, яскраві кольори тож легко знайти в траві в разі якщо десь загубиться

Дякуємо за ваш коментар. Ваша підтримка надихає нас працювати ще краще.

• Марина К***
    Відгук від покупця. Продавець: Mobi Fish. Колір: Зелений

Гачки міцні. Рекомендую.

• Юрій В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний

Колики як колики, недостатньо гострі, щоб легко встромити, легко гнуться під силою, наприклад ногою взагалі не рекомендую їх дожимати

Переваги:
    Типу ціна
    Недоліки:
    Пластилін

Доброго дня!

Дякуємо за ваш відгук. Кілки Naturehike NH15A008-I розраховані на легкі та середні умови використання, для стандартних ґрунтів. Для більш твердого ґрунту або інтенсивного натискання краще використовувати спеціальні сталеві або довші кілки, щоб уникнути деформації.

Цінуємо ваші зауваження – вони допомагають іншим покупцям правильно обирати аксесуари для наметів.

• Babij S***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений

Не гнутся по сравнению со стандартными колышками, что идут в комплекте с моей палаткой.

Переваги:
    Легкие
    Недоліки:
    Не выявил