- Юлия М***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
При першому ж користуванні тріснула тара
Помідори єлі переробило, ножі тупі
Не ріже
А просто застріває- Переваги:
- Жодного
- Недоліки:
- Не ріже, тріснула тара
- Продавець StarLight
Доброго Вам дня!
На жаль зазначена Вами інформація вказує на явний заводський брак товару, що виявив себе тільки під час повноцінного використання, а не на етапі перевірки товару на складі.
Але це не є проблемою, або ж «даремно» втраченими грошами, так як на цей товар Ви маєте повноцінну гарантію.
Саме тому з Вами звʼяжеться наш сервісний менеджер та Вам буде відправлено заміну товару за наш рахунок.
Будь ласка, очікуйте та гарного Вам дня!
- Олег Я***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Багато насадок, леза хороші, зручно, що під час нарізання все потрапляє у контейнер, не треба додатково бруднити посуд. Дякую!
- Яна К***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Універсальна овочерізка, яка заощаджує час на кухні! Чудове рiшення!
- Артур Ч***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Овочерiзка топова за свою цiну, дякую продавцю!
- Григорій С***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Зручно миється. Усі насадки знімаються, нічого не застряє.
- Валентина Г***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Овочерiзка топ!
- Переваги:
- Окремий плюс — тримач для продуктів. Він забезпечує безпеку, коли залишається маленький шматочок овоча.
- Продавець StarLight
- Ніка Я***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Універсальна овочерізка на всі випадки життя. Рекомендую!
- Арсеній П***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Набір містить одразу 16 насадок , від шинкування до фігурної нарізки. Це дозволяє закрити потреби для більшості страв, тому це чудова покупка!