- Игорь К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий. Місткість: 1.2
Сильно греется ручка
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук! Ми врахуємо ваші зауваження для покращення товару
- АлинаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий. Місткість: 1.2
Всем довольна. За эту сумму хороший вариант
- Переваги:
- Легкая
- Недоліки:
- Не обнаружено
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук ! Бажаємо приємного користування
- Юлія Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий. Місткість: 1.2
Якби спочатку почитала відгуки то не купляла б точно. Два рази зварила яйця,з'явились іржаві і чорні плями. Жах.....
Представник постачальникаВітаємо! Перепрошуємо, що виникла дана ситуація. В Ardesto діє гарантійний термін - 1 місяць, просимо звернутись до продавця за обміном товару або поверненням коштів.
- Горб О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий. Місткість: 1.2
- Юлія М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий. Місткість: 1.2
Товар неякісний, після другого використання зʼявилися чорні плями, хочу повернути товар
- Ольга О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий. Місткість: 1.2
Брала для индукционной и инфракрасной плиты. Для разогрева или приготовления небольшого количества еды. Оптимально: ковш с крышкой.
- Переваги:
- Оптимальный небольшой обьем, тостое дно, подходит для всех видов плит, с крышкой
Представник брендуДякуємо за Ваш відгук!
- Тетяна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий. Місткість: 1.2
Легка каструля. З подвійним дном.
Користуємося не довго, поки влаштовує.- Недоліки:
- Нагріваються ручки каструлі і кришки.
Представник брендуДякуємо за Ваш відгук!
Нагрівання є особливістю посуду виготовленого без додаткового покриття. У нашому асортименті також є ківші з бакелітовим покриттям на ручках, що забезпечує зручне використання.
- Витек А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий. Місткість: 1.2
Пока що подобається. Головне дотримуватися умов догляду. Не шкребти ножами, гріти на маленькій комфорці та запобігати перепадам температур. Ручка майже не гріється, тримати її комфортно.
Представник брендуДякуємо за Ваш відгук!
Бажаємо аби прослужив якнайдовше!
- Марина Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий. Місткість: 1.2
Вот вчера получила ковш и сегодня сварила картошку. Появились чёрные точки. Что это? Слезло покрытие? Обидно, ведь только купила.
- Переваги:
- Симпатичный аккуратный вид и формат
- Недоліки:
- Появились чёрные точки после первого использования
- ВадимВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий. Місткість: 1.2
До розетки претензій немає. Товар новий, прийшов швидко та без дефектів. А ось до самого товару є... Ручка на кришці дуже нагрівається, при готуванні рукою не взяти. Є досвід користування подібною каструлею від Rotex теж з металевою ручкою на кришці (з виду каструлі майже однакові, тому й купив цю. Думав буде така ж сама. Rotex дуже сподобався) то там ручка ледь тепла і братися голою рукою комфортно при готуванні... Розчарувався у Ardesto. Хоча до цього ця фірма мені подобалася, в мене є й ножі й блендер та ще усіляке інше приладдя від них...
- Переваги:
- Гарний, отвір для виходу пару на кришці
- Недоліки:
- Дуже нагрівається ручка на кришці
- Вадим Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий. Місткість: 1.2
Практичный. На каждый день.
- ОлександрПродавець: Rozetka. Колір: Сталевий. Місткість: 1.2
Дуже зручний і компактний. Якість нормальна, на індукційній плиті працює.
Невдала ручка на кришці, сильно нагрівається і назручна. Прийшлось купити іншу ручку і замінити.- Переваги:
- Компактний
- Недоліки:
- Треба слідити за закипанням, бо бистро збігає. Невдала ручка на кришці.