- Валерій В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Це крісло майбутнього) Ергономічне, стильне і найзручніше з усіх, взяв у чорному кольорі, класно вписалося у кабінет. По відчуттям - офігенне, спина більше не камʼяніє після довгого сидіння так шо не можеш розігнутися. Легко регулюється кнопками і підлаштовується під усі анатомічні особливості спини. Зроблене з толком і як на мене варте цих грошей
- Переваги:
- адаптується до тіла, кут нахилу 160°, приємний на дотик матеріал
- Назарій Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Зробив собі подарунок на день народження якраз по розстрочці від магазину, дуже задоволений вибором, крісло топове, слова тут зайві, краща інвестиція у свій комфорт
- Переваги:
- сучасне, міцна конструкція, гнучка спинка, електрична поперекова опора
- Недоліки:
- ні
- Демьяненко В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Купил это кресло. Выбирал между LiberNovo и Herman Miller Embody.
Скажу честно: искал его ещё до появления на Rozetka, поэтому ожидания были очень высокими. Получив кресло, я понял, что продукт оказался даже лучше, чем я мог себе представить.
Сидеть в нём - одно удовольствие. Но сразу скажу и о минусах: подлокотники отличные, однако двигаются слишком легко. На мой взгляд, даже чересчур легко. В остальном кресло просто великолепное.
Материалы очень понравились, а комфорт, который предоставляет кресло, значительно превосходит всё, на чём мне доводилось сидеть. А перепробовал я немало игровых и офисных кресел.
Комплект поставки отличный. Сборка кресла заняла около 40 минут, и это с учётом того, что я собираю кресла примерно раз в пять лет.
Функция массажа (декомпрессии) мне тоже понравилась - после первого дня использования я проснулся без боли в спине. Сейчас пользуюсь массажем с удовольствием по несколько раз в день. Батареи до первой зарядки мне хватило примерно на 12-15 сеансов массажа.
Если сомневаетесь, стоит ли брать это кресло, то я однозначно рекомендую его к покупке. На Rozetka я уже около 20 лет и пишу свой первый отзыв. Настолько понравился продукт, что захотелось помочь другим людям определиться с выбором.
Хотелось бы, конечно, иметь возможность докупить дополнительную батарею для кресла, чтобы при необходимости её можно было быстро заменить. Пока в продаже у нас её не нашёл.
А, ну и ещё один момент: на кресле была небольшая потёртость на ручке. Это оказалось самым большим негативом от покупки, хотя сам дефект незначительный. Но я покупал кресло не для красоты, да и, учитывая, что ручка пластиковая, со временем она всё равно будет затираться. Поэтому оформлять возврат я не стал.
В целом всё нравится. Посмотрим, сколько всё это дело прослужит, ведь продукт новый, а отзывов после длительного использования пока практически нет.
Всем, кто дочитал до конца, надеюсь, мой отзыв хоть немного помог определиться с выбором.
P.S. Кресло - топ!- Антон Б***
Вітаю!
Підкажіть, будь ласка, щодо підтримки попереку в цьому кріслі. Бачив у відеооглядах, що при висуванні нижньої частини спинки вперед верхня частина досить сильно відхиляється назад. Через це виникли сумніви, наскільки комфортною та ефективною буде така підтримка для низу спини в реальному використанні.
Також розглядаю як альтернативу Anda Seat Kaiser 4 Size L, оскільки там реалізована вбудована регульована підтримка попереку, яка на перший погляд виглядає більш продуманою.
Хотів би почути вашу думку: чи справді це крісло настільки добре підтримує поперек, щоб виправдати свою вищу ціну, чи Anda Seat Kaiser 4 Size L також є хорошим варіантом і не поступається суттєво в комфорті та ергономіці?
Буду вдячний за рекомендацію та порівняння цих моделей. - Демьяненко В***
Антон, по поводу вашего вопроса. Очень приятно, что вы обратились — значит, отзыв был написан не зря.
Смотрите, я не буду говорить конкретно про Kaiser, но, на мой взгляд, все игровые кресла ковшевидной формы по своему определению не могут обеспечить анатомически правильную посадку. Дело в том, что сама концепция таких кресел пришла из автомобильных сидений, которые создавались не для длительной комфортной работы за компьютером, а для езды в автомобиле.
Поэтому рекомендую посмотреть на YouTube видео о ковшевидной форме кресел и уже на основе этой информации сделать собственные выводы.
Недавно мой товарищ приобрёл себе Kaiser, и его отзыв о кресле положительный. Но если вопрос бюджета не стоит критично, то лично я бы всё же склонялся к LiberNovo.
Возможно, у вас получится найти место, где можно посидеть на каждом из этих кресел — тогда определиться будет гораздо проще.
Что касается поддержки поясницы, то лично мне удалось настроить удобное положение, и никаких проблем с этим у меня не возникало.
- Богдана Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Навіть не знаю чи можна його з чимось порівняти, бо це крісло суттєво на іншому рівні від тих, що в мене були. Працюю по 8-10 годин і вперше завершила робочий день без болю у спині. Легко підігнала під свій зріст і робочий стіл. Особливо подобається підтримка попереку і те що можна відкинутись назад для відпочинку, кут нахилу досить великий, тому це комфортно. Збірка якісна, нічого не люфтить і не скрипить. Поки що покупкою дуже задоволена.
- Переваги:
- кількість налаштувань, правильна підтримка спини, швидка доставка
- Недоліки:
- поки не бачу
- Наталія С***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Це 10/10, не бюджетне, але дійсно кайфове крісло, маю бінго - проблеми зі спиною і сидячу роботу (графічний дизайнер) інколи сиджу по 12 годин, зазвичай спина не болить тільки коли лежу, тому я зацінила наскільки класно відхиляється спинка й дозволяє розтягнутися, щоб розслабитися.
- Переваги:
- Якісне, хороша збірка, тримає правильну поставу, функція масажу
- Недоліки:
- жодних