Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Штора NOX блекаут матова 150×240 см 1шт, приглушено-бежева №6

Оцінка користувачів 5/5

Неймовірно задоволена результатом і щиро рекомендую майстрів своєї справи!

​Хочу висловити величезну подяку виробнику за моє замовлення. З першої хвилини спілкування відчувається найвищий рівень професіоналізму: менеджери миттєво відреагували на запит, проявили неймовірну ввічливість та надали детальну, високопрофесійну консультацію.

​Швидкість роботи просто вражає — усе виготовили в найкоротший термін і надіслали чітко в обумовлений строк. Штори вийшли надзвичайно гарними! Тканина — розкішна, виняткової якості, а саме пошиття виконане бездоганно, з увагою до найменших деталей.

​Величезна подяка всій команді за вашу майстерність, бездоганний сервіс та таке тепле ставлення до клієнта. З вами було надзвичайно приємно мати справу! Бажаю вам процвітання та від щирого серця рекомендую всім, хто цінує першокласну якість!

Переваги:
    Неймовірно задоволена результатом і щиро рекомендую майстрів своєї справи!

Неймовірно задоволена результатом і щиро рекомендую майстрів своєї справи!

Переваги:
    Найкращий виробник якісних штор
    Відгук від покупця. Продавець: ArtTextura. Кількість: 1. Колір: Пудровий

Неймовірно задоволена результатом і щиро рекомендую майстрів своєї справи з великої літери!
    ​Швидкість виконання вражає — усе виготовили в найкоротший термін і надіслали чітко в строк. Штори вийшли надзвичайно гарними! Тканина — розкішна, виняткової якості, а сама робота виконана бездоганно: кожен шов і кожна деталь зроблені ідеально.
    ​Величезна подяка всій команді за вашу майстерність, першокласний сервіс та тепле ставлення до клієнта. З вами було надзвичайно приємно мати справу, рекомендую від щирого серця!

Переваги:
    Висока якість тканини та високопрофесійне виготовлення штор
  • Александр
    Відгук від покупця. Продавець: ArtTextura. Кількість: 2. Колір: Темно-бежевий

Отличные шторы, качественный материал, плотные, хорошо пошиты. Продавец перезванивал, уточнял параметры. Быстрая отправка, хорошо упакованы. Рекомендую!

Переваги:
    Качественный материал, плотные, хорошо пошиты.
  • Ольга С***
    Відгук від покупця. Продавець: ArtTextura. Кількість: 1. Колір: Пудровий

Чудові штори, дійсно добре відсіюють світло, привітний і чемний продавець, пошили і доставили дуже швидко і колір матовий та красивий))) Дуже дякуємо!
    Додаю фото з різним освітленням.

Переваги:
    Все на вищому рівні
  • Ксенія
    Відгук від покупця. Продавець: ArtTextura. Кількість: 2. Колір: Пудровий

Цей колір- це любов. Дуже вишуканий колір.
    Вічливий продавець, відповість на будь які Ваші які Ваші запитання, навіть якщо їх багато. Надзвичайно гарно,охайно пошиті та упаковані. Відправка оперативна. Я задоволена сервісом. Щиро дякую.

Переваги:
    Колір та сервіс