Відгуки покупців про Намет-трансформер туристичний саморозкладний автоматичний 190х190х125 см, Місткий намет автомат для кемпінгу, Чорний (3945578110)
- Ігор Г***Відгук від покупця. Продавець: Brands_Market7777. Колір: Сірий
Хороша палатка за свої гроші.
- Володимир С***Відгук від покупця. Продавець: Brands_Market7777. Колір: Сірий
За свої гроші топ. Трохи підтекає під дощем, але не критично.
- Продавець Brands_Market7777
Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір
- Олег Р***Відгук від покупця. Продавець: Brands_Market7777. Колір: Сірий
Чудовий намет для кемпінгу
- Переваги:
- Гарний матеріал
- Продавець Brands_Market7777
- Юрій Т***Відгук від покупця. Продавець: Brands_Market7777. Колір: Сірий
Користувася 2 рази. показала себе прекрасно) в теплу,не дощову погоду.
- Переваги:
- Ціна, легкість встановлення.
- Недоліки:
- нитки застрягають в бігунку блискавки)
- Продавець Brands_Market7777
- Ольга Д***Відгук від покупця. Продавець: Brands_Market7777. Колір: Сірий
Чудовий намет за свої гроші. Компактний і зручний коли складений і дуже легко розбирається. Є антимоскітна сітка для дверей і віконця. Чудовий вийшов подарунок підлітку, тепер в ньому спить і існує!
- Переваги:
- Співвідношення ціни і якості
- Продавець Brands_Market7777
- Рита Р***Відгук від покупця. Продавець: Brands_Market7777. Колір: Сірий
Дуже гарний намет, за свою ціну хороша якість, легко розкладається, дітям сподобалось, рекомендую
- Алексей С***Відгук від покупця. Продавець: Brands_Market7777. Колір: Сірий
Нормальная палатка. Только под дождём лучше накрыть плёнкой.
- Ігор Ф***Відгук від покупця. Продавець: Brands_Market7777. Колір: Сірий
Все супер
- Артем Ж***Відгук від покупця. Продавець: Brands_Market7777. Колір: Сірий
1-2 рази виходжу з ночівлею у палатці. Ця палатка задовольняє таку потребу
- Переваги:
- Ціна=якість. Зазначені характеристика відповідають дійсності
- Продавець Brands_Market7777
- Олександер К***Відгук від покупця. Продавець: Brands_Market7777. Колір: Сірий
За таку ціну намет бомба
- Тарас Б***Відгук від покупця. Продавець: Brands_Market7777. Колір: Сірий
Витримав рівно 2 експлуатації. Поламався після 2 нічлігу, добре, що після, а не перед ним. Дешева рибка - погана юшка, нічого не вдієш. Тканина благенька, промокає, пластмасові дуги ламаються.
- Недоліки:
- Зламався, слабенький
- Продавець Brands_Market7777
Вітаємо! Дякуємо за зворотний зв’язок. Нам прикро дізнатися про поломку каркаса, проте хочемо прояснити ситуацію та надати важливі факти щодо цього замовлення:
Ви отримали намет ще 30.05.2026. Протягом майже двох місяців з моменту покупки до нашої служби підтримки не надходило жодних нарікань на якість тканини чи дуг. Ми завжди оперативно реагуємо на проблеми, якщо клієнт повідомляє про них відразу після виявлення.
Наш менеджер неодноразово самостійно намагався зв’язатися з вами після покупки, щоб дізнатися, чи все гаразд та чи задоволені ви наметом. На жаль, ви не відповідали на наші дзвінки та повідомлення, що позбавило нас можливості проконсультувати вас або допомогти вчасно.
Міцність дуг та стійкість намету прямо залежать від умов використання та правильності монтажу. Бюджетні моделі чудово виконують свої функції за базових погодних умов, проте надмірне зусилля при збиранні, перетягування тканини або сильний шквальний вітер можуть призвести до пошкодження каркаса.
- МаринаВідгук від покупця. Продавець: Brands_Market7777. Колір: Сірий
Все добре, гарна за свої гроші, але не вистачає інструкції. Зламали як складали перший раз, довелось паяти.
- Переваги:
- Якісно зроблена
- Недоліки:
- Немає інструкції
- Продавець Brands_Market7777
- Євгенія С***Відгук від покупця. Продавець: Brands_Market7777. Колір: Сірий
Дякую за швидку доставку. Палатка дуже зручна у використанні. Купили для походів у метро під час повітряних атак. Захищає від сильних поривів вітру, всередині тепло.
- Переваги:
- Зручна при встановленні, легка, тепла
- Недоліки:
- Не виявили
- Продавець Brands_Market7777
- ксьонз п***Відгук від покупця. Продавець: Brands_Market7777. Колір: Сірий
- Роман К***Відгук від покупця. Продавець: Brands_Market7777. Колір: Сірий
Намет абсолютне барахло.
- Недоліки:
- Барахло
- Продавець Brands_Market7777
Вітаємо! Нам щиро прикро, що покупка та досвід комунікації залишили у вас неприємні враження. Наша мета — допомагати клієнтам, а не виставляти когось у негарному світлі, і ми щиро цінуємо будь-який зворотний зв’язок.
Саме тому, прагнучи розібратися в ситуації, ми сьогодні самостійно зателефонували вам. Хочемо конструктивно прояснити кілька моментів:
Під час розмови ви повідомили, що намет не прослужив навіть однієї ночі. Проте з моменту покупки пройшов майже місяць, протягом якого товар перебував у вас, і жодних звернень щодо браку чи несправності до нашої служби підтримки не надходило до сьогоднішнього дня.
Ми завжди лояльні до своїх покупців і з радістю вирішуємо подібні питання. Якби ви звернулися до нас одразу після виявлення дефекту в межах гарантійного терміну, ми б без вагань оформили заміну або повернення коштів. Навіть якщо ви перебували далеко, це питання легко вирішується дистанційно через найближче поштове відділення.
Наші відповіді та роз’яснення під іншими відгуками мають суто технічний характер (наприклад, рекомендації щодо правильного встановлення, використання кілочків та розтяжок). Вони публікуються виключно для того, щоб допомогти іншим користувачам правильно експлуатувати товар, а не для того, щоб когось образити.
- Илья М***Відгук від покупця. Продавець: Brands_Market7777. Колір: Сірий
За свої гроші, дуже гарний вибір. Дешевше тільки спати під відкритим небом)
- Переваги:
- Вага
- Недоліки:
- При сильній зливі може протікати
- Продавець Brands_Market7777
- ВладВідгук від покупця. Продавець: Brands_Market7777. Колір: Чорний
Ткань на просвет, местами, ощущения, что дырки...
- Переваги:
- доставили быстро
- Недоліки:
- пока особо не выявил, швы вроде норм ...
- Продавець Brands_Market7777
- Марина М***Відгук від покупця. Продавець: Brands_Market7777. Колір: Сірий
Дякую продавцю за швидку відправку товару .
- Переваги:
- Дуже швидко розкладається і складається
- Недоліки:
- Не має
- Продавець Brands_Market7777
- Дарья А***Відгук від покупця. Продавець: Brands_Market7777. Колір: Сірий
Дуже швидко розкладається, всього пару хвилин
Збирається теж швидко
За свої кошти чудовий варіант- Переваги:
- Зручно та швидко
- Недоліки:
- Поки не виявлено
- Продавець Brands_Market7777
- сТАС Д***Відгук від покупця. Продавець: Brands_Market7777. Колір: Сірий
- КирилоВідгук від покупця. Продавець: Brands_Market7777. Колір: Сірий
рекомендую за своi грошi нормально
- Переваги:
- легко сбираеться
- Недоліки:
- нема, проста
- Продавець Brands_Market7777
- Фещенко М***Відгук від покупця. Продавець: Brands_Market7777. Колір: Сірий
Відповідає фото, опису та ціні
- Сергей К***Відгук від покупця. Продавець: Brands_Market7777. Колір: Сірий
Не що давно придбав , по якості відповідає своїй ціні, легко розгортається , нашій сімʼї сподобалася
- Павло М***Відгук від покупця. Продавець: Brands_Market7777. Колір: Сірий
Зручна у використанні просто складається і розкладається може впоратись навіть одна людина без допомоги. Не промокає .
- Переваги:
- Ціна компактнісь.
- Недоліки:
- Надто великі дірки в москітній сітці ,комари залітають навіть крізь них .
- Продавець Brands_Market7777
- Наталія Л***Відгук від покупця. Продавець: Brands_Market7777. Колір: Сірий
Дуже задоволені наметом. Розкладається на раз два. Складається на раз два три. Легкий при носінні. Двомісний , але три людини розміщаються дуже комфортно Брали для ночівлі в метро під час тривог і вже не раз скористалися. Я думаю що і на природі себе добре покаже.
- Ольга Б***Відгук від покупця. Продавець: Brands_Market7777. Колір: Сірий
Даний намет брали для відпочинку в лісі, на риболовлю. Перевершив наші очікування.Рекомендую.
- Переваги:
- Намет досить вмісткий, може розташуватись 4 особи, швидко встановлюється, легкий. Сподіваюсь що може бути ще й стійким в дощову погоду.
- Недоліки:
- Сподіваюсь,що не буде.
- Продавець Brands_Market7777
- Анастасія К***Відгук від покупця. Продавець: Brands_Market7777. Колір: Сірий
Хороший намет, швидко розкладається та складається!
- Юлія Ц***Відгук від покупця. Продавець: Brands_Market7777. Колір: Сірий
Чудова палатка, швидко розкладається, в склвденому стані займає мало місця. Для варіанту в метро під час тривоги чудова.
- Юрій Г***Відгук від покупця. Продавець: Brands_Market7777. Колір: Сірий
Товар відповідає опису
ціна відповідає якість
Не розумію людней які надіяця за ці копійкі купити якісний намент
Корисувався поки раз, не порвався хоч і дуже тонкий, механізми теж в ціліли
Легко розкладаеця легко складаеця
Не займая багато місця дуже легкий- Переваги:
- Ціна, простота у використанні
- Недоліки:
- Мезанізмі хлипенькі матеріал тонкий
На пару раз на літо вистачить (ТІЛЬКІ НА СУХУ ТЕПЛУ ПОГОДУ) в інших умовах думаю він не витримає
- Продавець Brands_Market7777
- Людмила К***Відгук від покупця. Продавець: Brands_Market7777. Колір: Сірий
Легко складається та розкладається. Займає небагато місця, коли в чохлі. Зручний. Мені сподобався
- Олег У***Відгук від покупця. Продавець: Brands_Market7777. Колір: Сірий
Дитині погратись і не більше. Якість тканини жахлива, схожа на марлю. Три рази розклав і почала розслабитись не тільки по швах. На вологостійкість навіть не розраховуйте. Розмір малий, всередині 170х170 см., жоден матрац не влазить, а людина тільки по діагоналі. Мовчу про відсутність козирка, який має бути.
- Продавець Brands_Market7777
Вітаємо! Дякуємо за зворотний зв’язок. Нам прикро, що намет не виправдав ваших очікувань, проте хочемо надати конструктивне роз’яснення щодо цієї ситуації для захисту репутації нашого магазину:
Цей намет належить до бюджетного літнього сегмента й призначений для відпочинку в суху погоду.
Хронологія та відсутність звернень: Ви отримали товар ще 31 травня 2026 року. Протягом місяця ви жодного разу не зверталися до нашої служби підтримки, не повідомляли про проблеми й не просили про обмін. Намет увесь цей час активно експлуатувався. Пошкодження тканини та швів після неодноразового розкладання найчастіше виникають через надмірний натяг при встановленні або механічні навантаження, а не через фабричний дефект.
Гарантійний статус: На сьогодні встановлений гарантійний термін повністю вичерпано. Якби ви зафіксували фабричний брак під час первинного огляду чи першого встановлення й одразу звернулися до нас — ми б без жодних вагань здійснили обмін або повернення коштів згідно із законом.
Ми завжди відкриті до конструктивного діалогу в межах встановлених правил та законодавства України.
- ТарасВідгук від покупця. Продавець: Brands_Market7777. Колір: Сірий
Дуже гарно Ви влаштували свою продажу наметів, відправляєте браковані
- Переваги:
- Недоліки:
- недоліки в тому, що немає переваг
- Нікіта Б***Відгук від покупця. Продавець: Brands_Market7777. Колір: Сірий
Намет дуже зручний компактний та легко розкладається та складається
- Продавець Brands_Market7777
- Артем М***Відгук від покупця. Продавець: Brands_Market7777. Колір: Сірий
Гарна палатка. Легко розкладається та збирається. Двоє дорослих та двоє дітей доволі зручно себе почували.
- Анна Ч***Відгук від покупця. Продавець: Brands_Market7777. Колір: Сірий
Намет надіслали зламаний в двох місцях. На дзвінки не відповідають. Якість тканини також жахлива, купа затяжок.
- Переваги:
- Недоліки:
- Зламаний намет
- Продавець Brands_Market7777
Вітаємо! Дякуємо за зворотний зв'язок. Нам щиро прикро, що ви зіткнулися з такою проблемою, адже ми зацікавлені в тому, щоб кожен покупець отримував якісний товар у бездоганному стані.
Хочемо надати конструктивне роз'яснення та запропонувати рішення:
Пошкодження та якість: Усі намети проходять обов'язковий візуальний огляд перед відправленням. Оскільки зламані елементи каркаса та дефекти тканини найчастіше є наслідком прикрого форс-мажору або необережного транспортування логістичною службою, ми завжди просимо оглядати замовлення при отриманні на пошті. Це дозволяє зафіксувати пошкодження та миттєво вирішити питання.
Зв'язок із магазином: Ми принципово не ігноруємо дзвінки покупців. Менеджери обробляють усі звернення в порядку черги в робочий час. Якщо лінія була перевантажена або ви телефонували у позаробочі години, ми обов'язково зв'язуємося з клієнтом у найкоротші терміни.
Оскільки товар не був в експлуатації, ви маєте повне законне право на його обмін або повернення протягом 14 днів.
Наш менеджер зв’яжеться з вами найближчим часом, щоб оперативно вирішити цю проблему, узгодити заміну намету на новий або оформити повернення коштів.
Бажаємо гарного дня! - Анна Ч***
То може ви напишете куди відправляти? Мої питання про реквізити НП і дзвінки ви ігноруєте. Я намагаюсь другий день з'ясувати куди відправляти повернення.
- Продавець Brands_Market7777
Вітаємо! Хочемо надати фактологічне роз’яснення та хронологію нашої комунікації, щоб розвіяти непорозуміння щодо швидкості відповідей:
Ваш коментар із запитанням про реквізити Нової Пошти та відсутність дзвінків був залишений у неробочий час менеджерів підтримки магазину. Наші менеджери чисто технічно не могли опрацювати запит ввечері, оскільки служба підтримки вже завершила зміну. Проте вже наступного ранку, з початком робочого дня, менеджер оперативно зв'язався з вами та надіслав усі дані Нової Пошти.
Первинно ми надіслали інструкцію для повернення через точку видачі Rozetka, оскільки для покупців маркетплейсу це стандартний, безкоштовний та найпопулярніший спосіб. Щойно ви повідомили, що цей варіант у вашому випадку не спрацював, ми миттєво надали альтернативу з Новою Поштою.
Домовленість та лояльність: Наразі ситуація між нами повністю врегульована. Оскільки ви зазначили, що перебуваєте у від'їзді й зможете відправити товар лише через місяць, наш магазин повністю пішов вам назустріч. Ми зафіксували цю домовленість і чекатимемо на посилку після вашого повернення. Також, як і обіцяли, доставка цього повернення буде повністю за рахунок нашого магазину.
Ми завжди відкриті до діалогу і намагаємося зробити сервіс максимально комфортним у межах робочого графіка підтримки.
- Артем Т***Відгук від покупця. Продавець: Brands_Market7777. Колір: Сірий
Ціна якість відмінна!
- Переваги:
- Великий розмір
- Недоліки:
- Суттєвих ще не знайшов
- Продавець Brands_Market7777