- Юлія С***Відгук від покупця. Продавець: Naturaliso
З густим йогуртом непогано, а от як це можна пити з водою - не зрозуміла. Не побачила якогось загущення, через нерозчинні частинки важко пити - все налипає на горлі. Залишила для чіа пудингів
- Екатерина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хорошая клетчатка
- ГаннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Додавала в йогурт. На вкус не впливає. Значного ефекту не виявлено. Споживаю з думкою про користь.
- Переваги:
- Ціна. Користь натуральної клітковини.
- Юрий С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличное качество. Свежий продукт. Рекомендую
- Переваги:
- Свежее
- МилаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличный товар. Свежий. Спасибо!
- Переваги:
- Работает))) Рекомендую!
- Н. К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Просто супер! Реально діє. У мене подіяло одразу, а у мами за пару днів. Жкт працює на ура
- Переваги:
- Натуральна та м'яка дія
- Олена Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Клітковина дуже мілкого помолу, що мені подобається. Вживаю з яблучним соком. Через тиждень прийому відчула легкість в жкт
- Ольга С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Це дійсно яблуко
- ИринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Первый опыт в использовании дополнительной клетчатки. Эффект действия был ощутим уже на следующий день после первого приема.
В целом продукт неплохой, но никто не предупредил, что на вкус это та еще гадость)) но, раз действует, то будем пить и дальше)- Переваги:
- Работает
- Недоліки:
- Вкус- то еще испытание
- Ирина
Дополню о вкусе из сегодняшнего опыта: если залить хорошо теплой водой, тщательно перемешать и дать постоять минуты 2, то становится значительно легче в восприятии)
- Людмила К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чистая, приятная клетчатка. Спасибо!
- Переваги:
- Вкус приятный
- Недоліки:
- Не нашла
- Розова Є***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Навіть не очікувала, що настільки мені зайде даний продукт. Тепер це буде мій must have.
- Переваги:
- Налагодив роботу мого шлунку на наступний день після вживання.
- Недоліки:
- Їх немає. Ну хіба що на смак не прямо як цукерка)
- Александр Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Мені сподобалась клітковина
- Переваги:
- Чиста
- Недоліки:
- Не знайшла
- Роман Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличное дополнение к рациону
- Переваги:
- Универсальность
- Яна Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже гарна клітковина! Мені довподоби. Приймаю щодня, мій ШКТ мені вдячний =)
- Переваги:
- Все
- Недоліки:
- Не знайшла
- Микола Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Всим задоволений Дякую!!!
- Переваги:
- Гарний товар якісний
- МаркВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Купив як замінник клітковини з овочів. Смак чудовий, в порівнянні з іншими. Змішую 10г на 100мл води, додаю 5-10г меду і виходить як яблучне п'юре, але потрібно запивати.
Питання: я можу вживати 20-30г клітковини в день, тому що 10г не достатньо? Якщо ні, то як це вплине?- Переваги:
- Смак, ціна, вміст клітковини на 100г.
- Недоліки:
- Не виявив
- Марина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Брала для прискорення метаболізму. Все чудово! Смаку немає, але добре чистить кішківник.
- Переваги:
- Підходить для здорового харчування.
- Недоліки:
- Не виявила. Чистий продукт.
- Виктория Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Швидко, відповідає опису.
- Олена А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Сподобалася- якісна та гарного помолу
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Що очікувала, те і отримала. Непоганий варіант за таку ціну
- Переваги:
- Сміття не має, легкий приємний смак чогось фруктового)
- Недоліки:
- Не має
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
В коментарях писали, що в клітковині попадається сміття. Я такого не виявила, навпаки - напрочуд чистий порошок, без жодних домішок. Жодного яблучного аромату і смаку немає, присутня ледь помітна кислинка. Разом з цим товаром придбала гарбузовий протеїн, так там чітко присутній запах і смак гарбузового насіння. Дякую Розетці!
- Переваги:
- Корисна річ для підтримки здоров"я.
- Недоліки:
- Ще не виявлено.
- Дарина
Чому тоді така низька оцінка? :(
- Скала Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Не подошла: дует живот.
- Виктория И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
приємно вживати, смачна, додаю також в різні салати чи десерти - надає стравам легкої кислинки і насичений яблучний смак, супер, мені подобається! А коли ще згадуєш, що це корисно - взагалі!)))
- Переваги:
- дуже смачна
- Наталия С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Не знаю, зачем люди пишут про мусор, которого там нет и в помине??? Может конкуренты, не знаю… Клетчатка отличная, мелкая, однородная, без мусора, приятная на вкус. Буду заказывать ещё)
- Переваги:
- Без мусора, приятная на вкус
- Недоліки:
- Их нет
- Татьяна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все превосходно, продукт полезный - со своим предназначением справляется
- Переваги:
- Польза 100%
- Анна Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Попадается много мусора, типа ниток или... волосин... надо перед употреблением просеивать...
На вкус не противный... как бюджетный вариант клетчатки - пойдёт- Переваги:
- Дёшево
- Недоліки:
- Много мусора
- Роман Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Акция походу пожизненная, сколько не захожу после покупки, всегда акция. Сравнивать не с чем, но какой то мусор попадается. В следующий раз попробую американский от now foods, как изначально хотел…
- Переваги:
- Бесплатная доставка
- Недоліки:
- Наличие мусора
- Євген Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороша якість та смак за таку ціну.
Рекомендую- Переваги:
- Ціна, смак, якість
- Недоліки:
- Не виявив
- Богдана В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Принимаю яблочную клетчатку уже 2 недели, по 2 чайные ложки за 30 мин до еды утром и вечером. Очень хорошо размешивается в горячей или теплой воде. Ощущения приятные. Утром притупляет ощущение голода.
Нормализовалась работа ЖКТ. Продукт приятный на вкус.- Переваги:
- Приятный вкус.
- Виктория Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Ну по эффекту ничего не могу сказать, потому что скажем так, после таких находок, принимать этот продукт вообще не хочется, и учитывая в какое время мы живём, боюсь представить что происходит там на производстве, этого продукта
- Переваги:
- Название
- Недоліки:
- Клетчатка состоит из мусора
- Ігор
Клетчатка понижает гликемический индекс потребляемых продуктов. Что бы что-то заметить нужно ПРАВЕЛЬНО ПИТАТЬСЯ. С ЖКТ в разы лучше все станет, не растворимые и растворимые углеводы(клетчатка) нужны нашим бактериям в кишечнике. Также дает насыщение и много макро- и микро-нутриентов, витаминов и минералов.
- АлёнаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличная, покупала не тут. Развожу 1 чл с теплой водой или добавляю в кефир, йогурт, кашу. Для жкт супер просто! И вкус очень приятный, как печеное яблоко. Еще закажу обязательно, когда закончится. Очень хорошее качество.
- Переваги:
- Вкус, цена
- Ковалёва И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Вау! Классная клетчатка, приятная на вкус, не то что жмых от выдавленного масла. Работает супер! Один раз покупала яблочную клетчатку NOW Foods, так вот это тоже самое, только в три раза дешевле!!! Всем рекомендую!
- Переваги:
- Качество
- Альона М***Продавець: Rozetka
Брала не тут але напишу, дуже смачна
- Раиса М***Продавець: Rozetka
Клетчатка очень понравилась. Раньше покупали клетчатку из пшеницы и прочих круп и те были невкусные. А эта очень вкусная, немножко даже сладенькая. Чтобы получить ту же дозы клетчатки нужно съесть очень много яблок, что не полезно из-за обилия природной фруктозы.
Ещё плюс в мелком помоле порошка и без комочков.- Переваги:
- Очень вкусная, мелкий помол, без комочков, цена
- Недоліки:
- Не обнаружила
- Людмила К***Продавець: Rozetka
Очень хорошая клетчатка. подходит для перекуса, добавлять ыв салаты, йогурты, каши. Очень полезно и вкусно! спасибо!