Сток. Розпродаж залишків до −60%

Відгуки покупців про Телевізор KIVI 32H740NB (32H740NB) Black

Оцінка користувачів 4.52/5
  • Юрий Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Чорний

• Людмила З***

Купили у грудні 2023 класний телевізор для спальні. Працює нормально, звуку для спальні вистачає.

Переваги:
    Красива картинка

Добрий день, Людмило!
      Дякуємо за відгук. Ми раді знати, що Ви залишилися задоволені покупкою.
      З повагою - компанія KIVI.

• Олександр М***

Хороший телевізор, швидко налаштували, як для своєї ціни - класний варіант
    Нам сподобався

Переваги:
    Якісна картинка
    Недоліки:
    Пульт без мікрофону

Добрий день, Олександре!

• Артур

Із категорії оптимальних продуктів за свою вартість. Із недоліків - якість зображення

Переваги:
    Ціна, комплектація, дизайн
    Недоліки:
    Якість зображення

Доброго дня, Артур.
      Дякуємо за відгук. Раді знати, що Вам сподобався телевізор.
      Чи пробували Ви змінювати режими зображення або підлаштовувати параметри вручну, обравши "Користувацький"? Також якість зображення залежить від джерела.
      Якщо у Вас залишилися питання про наш продукт, будь ласка, скористайтеся наступними каналами для зв'язку зі службою підтримки:

• Владимир Л***

за свою ціну працює відмінно

Переваги:
    ціна, андроїд, дизайн
    Недоліки:
    трошки повільний, зображення бюджетне

• Віктор К***

Телевізор чудовий, кольори насичені, керування з пульту без проблем.Загалом задоволений, рекомендую.

• Іван Р***

Достать не поганий телевізор за свої гроші. Чітка якісна картинка. Але є декілька мінусів 1.пластиковий звук 2. Проблеми з роботою із флешками (можливо тільки в мене)

Переваги:
    Ціна, картинка, андроїд-тв, досить зручне керування
    Недоліки:
    Звук, робота з флеш-носіями

Доброго дня, Іван!
      Дякуємо за відгук.
      Для перегляду вмісту USB-накопичувачів рекомендовано використовувати вбудований Media Player або завантажити сторонній з Google Play.
      В телевізорі використовується аудіосистема, розроблена спеціально для даної структури ТВ з урахуванням діагоналі. Ви пробували використовувати різні встановлені режими звучання або підлаштовувати звук в ручному режимі, обравши «Користувацький»? Також якість звуку залежить від джерела.

• Павловский Ю***

Гарний телевізор.
    В співідношенні ціна -якість взагалі супер.
    Телевізор, смарт - все добре працює.
    Єдине, що мажна зарахувати до недоліків, це при перемиканні в додатках трішки довго думає.
    Взагалі дуже приємне враження.

Переваги:
    Гарний телевізор, якісна картинка.
    Недоліки:
    Трішки довго думає.

Шановний, Юрій.
      Дякуємо за відгук.
      Для оптимізації роботи системи рекомендовано оновити системні додатки та перезавантажити ТВ.
      Для вирішення питання, будь ласка, скористайтеся наступними каналами для зв’язку зі службою технічної підтримки:
      Telegram: tg://resolve?domain=HelperKIVI_bot
      При зверненні вкажіть, будь ласка, модель телевізора, серійний номер і детально опишіть ситуацію. Технічні консультанти допоможуть налаштувати телевізор і дадуть відповіді на питання.

• Аркадий Л***

Телевізор чудовий за свою ціну саме те, буду замовляти ще один такий

Переваги:
    Недоліки:
    Бульт без блютуз
  • Сергій

Задоволені. Телевізор топ за свої кошти.

Переваги:
    Картинка

Добрий день, Сергій!

• Оля П***

Дуже задоволена

Переваги:
    Недоліки:
    Незнайшли

• Олександр

Купили декілька місяців тому, телевізор свою функцію виконує. Як на перший ТВ з андроїдом все відмінно.

Переваги:
    Гарна картинка, ютуб завжди "під рукою". За свої гроші справляється на відмінно.
    Подружився з PS4.
    Недоліки:
    Не виявлено.

Добрий день, Олександре!

• Аркадий Л***

Топ

Добрий день, Аркадій!

• Іван Р***

Чудовий телевізор, коштує своїх грошей, тільки є один недолік це звук

Недоліки:
    Звук

Добрий день, Іван!
      Дякуємо за відгук. Ми раді знати, що Ви залишилися задоволені покупкою. Стосовно звуку в телевізорі є багато налаштувань і ви можете налаштувати звук під себе. Детальніше: E-mail: [email protected] FB: посилання

• Ирина Б***

Телевізор яскраві кольори,зручне керівництво на пульті

Переваги:
    Дуже гарний зручний телевізор.Дякую.
    Недоліки:
    Служба підтримки-бот,який відповідає з затримкою по часу.Потрібен для цього разрекламованого бренда живий голос по телефону.
    Виникли труднощі при підбиранні кронштейна до телевізора.Це дуже важливо!

Шановна Ірина!
      Дякуємо за відгук.
      Якщо у Вас виникають питання під час налаштування або експлуатації телевізору, будь ласка, скористайтеся наступними каналами для зв’язку зі службою технічної підтримки:
      0 800 606 600
      При зверненні вкажіть, будь ласка, модель телевізора, серійний номер і детально опишіть ситуацію. Консультанти допоможуть налаштувати телевізор і дадуть відповіді на питання.

• Наталія С***

Відсутня ніжка

Переваги:
    ...
    Недоліки:
    ....

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в техпідтримку.

• Ярослава

Зображення супер, сигнал Wi-Fi ловить супер, за свої кошти працює норм

Переваги:
    Хороша бюджетна модель
    Недоліки:
    Звук на трійку

• Борис

Телевізор гарний за свої гроші. Але він коли виключений то дуже піщить щось. Вночі дуже чутно. Може то конденсатор якісь але неприємно.

Переваги:
    Гарне зображення. Андроід ТВ
    Недоліки:
    Поганий звук, піщить коли вимкнений

Доброго дня, Борисе!

• Наталія Г***

Хороший телевізор

Доброго дня, Наталіє!

• Владимир Ш***

Телевізор просто супер! Той же смартфон у збільшеному розмірі.

Переваги:
    Легкість в керуванні, швидкість роботи
    Недоліки:
    Не виявив

Доброго дня, Володимире!

• Анатолий Л***

Все хорошо кроме пульта.

Переваги:
    Хорощ
    Недоліки:
    Пульт нет Bluetooth с tv

Добрий день, Анатолій!

• Анастасия Л***

Телевизор нормальный, но есть очень большая проблема. Несоответствие описанию. В описании указано, что есть функция голосового поиска. Она подключается через блютуз. На телевизоре блютуз есть. Пульт оснащен микрофоном, кнопкой голосового ввода, но…блютуза в пульте просто нет. И этой функцией воспользоваться не получается. Отдельно пульт стоит достаточно дорого. Это был неприятный сюрприз. В остальном телевизор хороший, легкий, хорошее качество изображения, встроенный ютуб, есть маркет плейс, но с ограниченными возможностями.

Переваги:
    Хорошее качество изображения, есть встроенные приложения, недорогой, легкий, много юсб и hdmi входов, есть отдельно вход под наушники или колонки.
    Недоліки:
    пульт без блютуза, нельзя пользоваться голосовым вводом, нельзя ставить сторонние приложения, только обходными путями, звук своеобразный, под каждый фильм нужно настраивать его, чтобы было комфортно,

Доброго дня, Анастасія!
      Виробник телевізорів не заявляє що в комплекті йде пульт с голосовим пошуком. З питання придання такого пульта та іншим питанням, будь ласка, скористайтеся наступними каналами для зв’язку зі службою підтримки:

• Андрей Я***

Приобрел данный телевизор исходя из положительных отзывов, но очень огорчился. Картинка нормальная, звук при стандартных настройках на уровне iPhone 11, поменял на звук «музыка» стал немного четче, но не сильно. Включается очень долго, порой кажется что не сработала кнопка или плохо нажал кнопку включения, нажимаешь еще раз и он отключается. Лучше рассматривать модель на 2-3 тысячи дороже по типу LG ( в спальне стоит и звук лучше и картинка ).

Переваги:
    Пока не нашел.
    Недоліки:
    Звук, долго включается.

Доброго дня, Андрій!
      Нам шкода, що у Вас виникли складнощі під час експлуатації телевізору. Для того щоб ми могли допомогти у вирішенні питання, будь ласка, скористайтеся наступними каналами для зв’язку зі службою підтримки:
      Viber: посилання
      При зверненні вкажіть, модель ТВ, серійний номер і детально опишіть ситуацію. Технічні консультанти дадуть відповіді на питання і допоможуть у їх вирішенні.

• Андрій Р***

Не працює блутуз,а саме голосове управління! Може щось не так настроїв? Підкажіть!!!

Переваги:
    Недоліки:
    Не коректно працює!!!
      Представник бренду

Доброго дня, Андрій! Якщо мова йде про комплектний пульт, то він виключно інфрачервоний, функція bluetooth в ньому відсутня. Для цього потрібен окремий пульт с функцією bluetooth. Якщо у Вас залишилися питання, будь ласка, скористайтеся наступними каналами для зв’язку зі службою підтримки:

• В'ячеслав Н***

Придбав не що давно чомусь не працюють голосові команди

Переваги:
    Недоліки:
    Не працюють голосові команди

Шановний, В'ячеслав.
      Дякуємо за відгук.
      Для роботи голосового пошуку Ви можете підключити RC20, RC40, RC60 або скористатися додатком Google TV. В комплекті с ТВ ІЧ пульт.

• Ніла Д***

Швидко прийшов на розетка , вже більше тижня користуємось , задоволені.

Переваги:
    зображення і звук
    Недоліки:
    Трішки з затримкою перемикається між програмами

Доброго дня!

• Гензерский А***

Телевізор чудово підійшов на кухню, користуюсь уже 5 днів , нарікань ніяких немає. Дуже радує що за такі гроші гарна картинка та звук. Гарно працює смарт тв. Окремий лайк за швидку доставку.

Переваги:
    Ціна, функції, звук , графіка.
    Недоліки:
    Не виявлено і надіюсь не буде .

• Дмитро Т***

Сам телевізор гарний. Працює на 5. Купив дитині в кімнату. В залі телевізор на 43 дюйми. Були проблеми з голосовим пошуком(хоча в 43 проблем ніяких не було). Пульт що йде в комплекті,як виявилося без блютуза. Хоча з 43 вони з виду ідентичні. Зв'язався з службою підтримки та замовив пульт з підтримкою блютуза.

Переваги:
    За данні гроші гарний телевізор
    Недоліки:
    Рекомендую в комплект одразу класти пульт з підтримкою блютуза

Доброго дня, Дмитро!

• Вадим Б***

На дворе 23 год. Родной пульт без bluetooth... Вы серьезно?
      Почему у других фирм всё норм?

• Віталій К***

Працює два дні, поки що всим задоволений, п там час покаже.

• Гензерский А***

Чудовий телевізор за свої гроші .
    Поки що претензій не маю, рекомендую .

Переваги:
    Ціна, розмір , функції
    Недоліки:
    Відсутні

• Микола З***

Задоволений

Переваги:
    Смарт та wi-fi хороший

• Андрій П***

В цілому телевізор класний, але є сторонній звук писк. Надіюсь поміняють на інший оскільки тільки вчора придбав.

Переваги:
    Вартість, опціональність
    Недоліки:
    Наявний сторонній звук (писк)

Доброго дня, Андрій!
      Дякуємо за відгук. Раді дізнатися, що Вам сподобався телевізор.
      Для того зоб ми могли розібратися у питанні і допомогти у його вирішенні, будь ласка, скористайтеся наступними каналами для зв’язку зі службою технічної підтримки:

• Данил

И как телевизор сам по себе нормальный? а то отзывы есть в ютубе что он не совсем сок) думаю взять дорогой не хочется нужен для маленькой комнаты

• Андрій П***

Доповню відгук.

Перший телевізор через сторонній звук прийшлось повернути в замін отримав новий за декілька днів. Дану проблему можна було в рішити в один день, але розетка зі своїми протоколами явно не на стороні клієнта.

Сам телевізор рівно на свої гроші. Другий працює нормально, при роздачі інтернету з телефону працює нормально. Звук та швидко дія такі собі, якраз на його вартість.

З антеною зловив 55 цифрових канали (половина з яких мені не відомі).

Хто шукає собі модель як основний телевізор то радив би взяти, щось новіше, оскільки я маю ще один телевізор ківі з дорожчих моделей то такий реально на порядок кращий за цю модель.

• Маслаков С***

Картинка нормально, звук плохой ( сравниваю с Sharp) пульт не супер.

Переваги:
    Картинка нормально
    Недоліки:
    Звук паршивый

Доброго дня, Сергій!

• Александр

О, ещё забыл, пульт класс !

Шановний Олександр!

• Александр

Да хороший ТВ , всем понятный, инструкция kivi першочергова доступна. Надо сутки чтобы полностью все настройки пришли в себя. В общем берите, советую, не ошибётесь.

Переваги:
    Прост в эксплуатации картинка
    Недоліки:
    Как игрушечный.

Шановний Олександр!

• Марина Г***

Телевізор бомбезний,дууууже задоволена

Переваги:
    Легкий в налаштуванні