- Людмила С***Відгук від покупця. Продавець: promanics
Не сподобався. Хочу повернути
- Ольга Л***Відгук від покупця. Продавець: promanics
Вже випробували декілька разів.Сподобалось,що він складний.Можете брати його куди завгодно,місця багато не займає.Дуже зручний в експлуатації,рекомендую
- Продавець promanics
Щиро дякуємо за рекомендацію! Це мотивує нас тримати планку якості. Завжди раді бачити вас серед наших постійних покупців.
- Юлія М***Відгук від покупця. Продавець: promanics
Спеціально шукали мангал ,щоб був невеликий ,зручний та розкладався ,для того ,щоб брати з собою на природу .Дякую,залишились задоволені .Мангал зроблений якісно ,на невелику компанію підсмажити мʼясо та овочі вистачить з головою
- Продавець promanics
Дякуємо, що обрали нас! Нам важлива ваша думка та задоволення від покупки.
- Олена К***Відгук від покупця. Продавець: promanics
Відмінний варіант для відпочинку на природі.Вже змогли покористуватись,мангал міцний,збирається дуже швидко,для того , щоб брати з собою - просто супер!
- Переваги:
- Зручний, хороша якість
- Продавець promanics
Нам дуже приємно отримати ваш відгук! Дякуємо за те, що обрали наш товар. Бажаємо приємного користування та всього найкращого!
- Павло Ц***Відгук від покупця. Продавець: promanics
Мангал зручний,під час використання не хитався.Склали його доволі швидко,з цим проблем не було.Будемо брати на дачу
- Продавець promanics
Вдячні за ваш відгук і довіру! Завжди раді бути корисними для вас
- Ольга Т***Відгук від покупця. Продавець: promanics
Купувала мангал для виїздів на природу та дачі. Приємно здивувало, що складається буквально за кілька хвилин і не займає багато місця в багажнику. Метал міцний, конструкція стійка, шампури розміщуються зручно. Уже кілька разів готували шашлик на компанію — жар тримає добре, м'ясо просмажується рівномірно. За свою ціну дуже вдалий варіант для пікніків і відпочинку на природі.
- Переваги:
- Компактний, якісний.
- Недоліки:
- Не знайшла
- Продавець promanics
Дуже приємно отримувати такі відгуки! Дякуємо, що поділилися враженнями.