Відгуки покупців про Сухий корм для цуценят усіх порід Half&Half із яловичиною 12 кг (20710)

Оцінка користувачів 4.58/5
  • Константин Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 12 кг

Моему песелю корм не зашел, от слова совсем. Чтобы песель его ел нужно размешивать его с кошачьим фрискес в пропорции 3х2 ((((( И это просто ужасно пес где то спит за домом, а соседские коты жрут его корм!!! Для частного дома не советую покупать его !!!

Дякуємо, що поділилися досвідом! Смакові вподобання у хвостатих справді можуть бути дуже індивідуальними, і інколи потрібен час на адаптацію до нового раціону. Схоже, ваш гавчик просто надто гостинний і вирішив пригостити всіх сусідських нявчиків смачненьким.

• Ірина К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг

Сам корм не поганий.Але моєму гавчику він не зайшов.Їсти не хоче взагалі.Віддала знайомим то їх собака їсть з задоволенням.

Переваги:
    Ціна . Вага.
    Недоліки:
    Запах.

Дякуємо, що поділилися досвідом! Вподобання у гавчиків, як і в двоногих, бувають дуже різні. Шкода, що вашому хвостику корм не зайшов, зате раді, що інший гавчик смакував із задоволенням.

• Людмила С***

Корм свіжий, собаці сподобався.

Дякуємо за фідбек! Хай кожна порція Half&Half дарує гавчику гарний апетит і настрій.

• Валентин Г***

Кормлю свого цуценя вже пів року, все подобається

Переваги:
    склад

Дякуємо за довіру! Збалансований склад із яловичиною, суперфудами та вітамінами створений для того, щоб гавчики росли щасливими, активними і здоровими. Бажаємо ще більше смачних моментів попереду разом з Half&Half!

• Дарина О***

Яловичина гарне рішення для основи раціону. Гранули невеликі, не надто тверді. Корм смачний, Зося їсть охоче.

Переваги:
    якісний склад, зручні гранули

Дякуємо, що обираєте Half&Half, що смакує на всі сто гав! Яловичина – це чудовий вибір для тих, хто росте, рухається і завжди готовий до нових хвостатих витівок.

• Інна О***

У складі яловичина, тому обрали саме цей корм. Беру для цуцика такси, тому малим породам підходить.

• Евгенія Г***

Корм повнораціонний, склад гарний, на ньому спокійно ростимо малюків. Підходить і для дрібних, і для середніх порід. Бо щенята, як і малі діти, як їдять так і ростуть. Апетит хороший, всі активні. Надійний варіант, беру регулярно для свого мінірозплідника. Доставка завжди швидка і все ціле та свіже, дякую!

Переваги:
    якісний продукт, гарна ціна

Здоровий апетит і ситі животики – це те, що надихає нас створювати ще більше смачного та корисного корму Half&Half. Дякуємо, що довіряєте нам турботу про ваших петів!

• Сергей К***

Кішка іноді хрумкає це печиво. Собака його не любить, розмішую з вологим кормом іншого виробника і тоді якось з'їдає, хоча не весь, вибирає ретельно і залишає більшу частину. Більше купляти не буду.

Переваги:

Шкода, що корм Half&Half не припав до смаку вашому гавчику. Зазначимо, що цей корм спеціально розроблений саме для цуценят – як за смаком, так і за складом. Через це він може не надто приваблювати дорослих песиків або ж нявчиків. Бажаємо вашому хвостику знайти свій ідеальний смак – той, від якого захочеться виляти хвостиком і просити добавки! Дякуємо за відгук!

• Яна К***

даю з 3 місяців, прекрасно підходить як базовий щоденний корм

Переваги:
    гарний по складу, по ціні та смаку для щеняти

Дякуємо, що обираєте Half&Half з малечку! Це не лише смачний, а й корисний раціон з поживною яловичиною, оптимальним балансом мінералів та підтримкою травлення з перших місяців життя. Нехай ваш гавчик росте здоровим, активним і щасливим!

• Ольга Ш***

Коли ми забирали нашу маленьку Ніку з притулку, вона була худенька і не знаю чим її там годували, але ми перейшли на Half&Half для цуценя. Вже через пару тижнів вона набралася сил, весело махає хвостиком біля тарілки і нетерпляче чекає свою порцію. Видно, що їй смакує! Дякую!

Ох, яка чудова історія! Ми щасливі знати, що у Ніки тепер є любляча сім'я, яка піклується про неї. Нехай кожна порція Half&Half додає їй сил, здоров’я та багато енергії для хвостатих пригод!

• Вікторія К***

корм чудовий

Дякуємо за відгук! Нехай ваше цуценятко росте здоровим та щасливим!

• Олена К***
    Відгук від покупця. Продавець: Лапозавр

Ідеальний корм для мого француза, давно шукала корм з яловичини, але для цуценят чомусь майже всі з курятини, у песика нарешті налагодились проблеми із ШКТ та немає алергії!

Переваги:
    Із яловичини, ціна
  • Яна В***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 12 кг

Через два тижні відмовилася від даного корму, дуже сухий, не жирний)))

• Вікторія Д***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг

Обрали телятину для малого і не пожалкували. Їсть добре, даю по інструкціії. Підростає гарним псом, шерсть блищить. Живот жодного разу не ткрбував.

Переваги:
    смачний корм
    Недоліки:
    жодних