- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 24
Сковорідка чудова. Смажила стейки з риби, млинці Нічого не пригорає. Млинці смажаться бистріше чим на звичайній млинцевій сковорідці. Рекомендую.
- Переваги:
- Якісна
- ....Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 24
Довго вагався чи замінювати тефлонову сковорідку на нержавійку та єдине про що жалію, це те, що не зробив цього раніше.
Треба повністю перевчатися готувати (в порівнянні с антипригарними) але воно однозначно того варте, страви виходять смачнішими ніж на тефлоні.
Не полініться пошукати інформацію про те, як правильно готувати на такому посуді й у вас ніколи нічого не буде пригорати використовуючи мінімальну кількість олії.- Переваги:
- Адекватна ціна, довговічність, сталь 18/10
- Недоліки:
- Із недоліків - це негативні відгуки людей, котрі намагаються готувати на такому посуді по старим звичкам з антиприграними сковорідками не враховуючи нюанси приготування їжі на посуді з нержавійки.
Щиро дякуємо за ваш чудовий відгук і за те, що ви поділилися своїми враженнями! Нам дуже приємно знати, що ви задоволені нашою продукцією.
- Віталій М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 20
хороша сковорідка, якісна.
сталь повністю замінити тефлон не можне, але якщо правильно готувати, то пригорати не буде. рекомендую подивитись короткі відео як готувати.- Переваги:
- якісна, утовщене дно, довго проживе
Ми безмежно вдячні за вашу покупку та високу оцінку!
- Віталіна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 24
Це моя друга сковорода. Якість відмінна. Продукти не пригоряють і легко очищаються після використання. Служить довго.
- Переваги:
- Хороше покриття
- Недоліки:
Дякуємо за чудовий відгук! Це дуже важливо для нас.
- Олена П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 24
Хороша сковорідка, головне дотримуватись інструкцій по експлуатації. Сталь хорошої якості. В цілому задоволена.
- Переваги:
- Вигляд, покриття, не пригорає
- Недоліки:
Дякуємо за чудовий відгук! Це дуже важливо для нас.
- Дмитро З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28
Смажу зазвичай з олією. Виходить все смачне, не підгорає, ручка не гріється. Після приготування просто витираю серветкою
- Переваги:
- Сталь якісна
- Недоліки:
- За таку вартість можна було укомплектувати кришкою
Ми безмежно вдячні за ваш відгук! Врахуємо ваші зауваження.
- Ковальчук Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 20
Рекомендую
- Переваги:
- Симпатична сковорідка, якісна, не пригорає їжа при готуванні. Головне гарно розігріти сковороду)
- Недоліки:
Дякуємо за високу оцінку. Ваш відгук цінний для нас.
- Петро Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 20
Сковорідка просто чудова.
- Переваги:
- Не гріється ручка. Легка в догляді, зрештою як і весь посуд з якісної неіржавкої сталі..
- Недоліки:
- Не має.
- Іван С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28
Сковорідка виправдала очікування. Рекомендую.
- Олександр Н***Продавець: Rozetka. Діаметр: 24
Я передивився купу відео, але яйця жарити так і не виходить. Якщо розігріваю добре - то яйце одразу пригорає знизу а зверху ще сире, якщо недогріти - дуже пристає все. Може то в мене руки криві, але я би хотів просто готувати без всяких проблем. За наклейку всередині відбив би руки! Довелося нову сковороду драїти а потім бензином сліди змивати
- Переваги:
- Легко мити, можна мити чим завгодно. Міцна, надійна
- Недоліки:
- Треба вчитися на ній готувати, наклейку вліпили всередину сковороди
Ваш відгук допоможе нам стати кращими. Ми будемо використовувати ваш відгук, щоб покращити наші продукти та послуги.
- ТарасПродавець: Rozetka. Діаметр: 28
В описі є обман: країна-виробник вказана як Німеччина, тоді як насправді виробником є Китай. Для мене це було важливо, не розумію навіщо обманювати покупців.
Вітаємо! В описі написано, країна реєстрації бренду Німеччина, а країна виробник Китай. Дякуємо за ваше звернення
- Руслан Б***
Шановний представник, подивіться будь ласка у опис товару. Виробник Німеччина.
- Руслан Б***
20 та 24 см Німеччина.