Відгуки покупців про Сковорода Kela Flavoria 20 см (10187)

Оцінка користувачів 5/5
  • Олена
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 24

Сковорідка чудова. Смажила стейки з риби, млинці Нічого не пригорає. Млинці смажаться бистріше чим на звичайній млинцевій сковорідці. Рекомендую.

Переваги:
    Якісна
  • ....
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 24

Довго вагався чи замінювати тефлонову сковорідку на нержавійку та єдине про що жалію, це те, що не зробив цього раніше.
    Треба повністю перевчатися готувати (в порівнянні с антипригарними) але воно однозначно того варте, страви виходять смачнішими ніж на тефлоні.

Не полініться пошукати інформацію про те, як правильно готувати на такому посуді й у вас ніколи нічого не буде пригорати використовуючи мінімальну кількість олії.

Переваги:
    Адекватна ціна, довговічність, сталь 18/10
    Недоліки:
    Із недоліків - це негативні відгуки людей, котрі намагаються готувати на такому посуді по старим звичкам з антиприграними сковорідками не враховуючи нюанси приготування їжі на посуді з нержавійки.

Щиро дякуємо за ваш чудовий відгук і за те, що ви поділилися своїми враженнями! Нам дуже приємно знати, що ви задоволені нашою продукцією.

• Віталій М***

хороша сковорідка, якісна.
    сталь повністю замінити тефлон не можне, але якщо правильно готувати, то пригорати не буде. рекомендую подивитись короткі відео як готувати.

Переваги:
    якісна, утовщене дно, довго проживе

Ми безмежно вдячні за вашу покупку та високу оцінку!

• Віталіна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 24

Це моя друга сковорода. Якість відмінна. Продукти не пригоряють і легко очищаються після використання. Служить довго.

Переваги:
    Хороше покриття
    Недоліки:

Дякуємо за чудовий відгук! Це дуже важливо для нас.

• Олена П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 24

Хороша сковорідка, головне дотримуватись інструкцій по експлуатації. Сталь хорошої якості. В цілому задоволена.

Переваги:
    Вигляд, покриття, не пригорає
    Недоліки:

Дякуємо за чудовий відгук! Це дуже важливо для нас.

• Дмитро З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28

Смажу зазвичай з олією. Виходить все смачне, не підгорає, ручка не гріється. Після приготування просто витираю серветкою

Переваги:
    Сталь якісна
    Недоліки:
    За таку вартість можна було укомплектувати кришкою

Ми безмежно вдячні за ваш відгук! Врахуємо ваші зауваження.

• Ковальчук Т***

Рекомендую

Переваги:
    Симпатична сковорідка, якісна, не пригорає їжа при готуванні. Головне гарно розігріти сковороду)
    Недоліки:
    Не має

Дякуємо за високу оцінку. Ваш відгук цінний для нас.

• Петро Ч***

Сковорідка просто чудова.

Переваги:
    Не гріється ручка. Легка в догляді, зрештою як і весь посуд з якісної неіржавкої сталі..
    Недоліки:
    Не має.
  • Іван С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28

Сковорідка виправдала очікування. Рекомендую.

• Олександр Н***
    Продавець: Rozetka. Діаметр: 24

Я передивився купу відео, але яйця жарити так і не виходить. Якщо розігріваю добре - то яйце одразу пригорає знизу а зверху ще сире, якщо недогріти - дуже пристає все. Може то в мене руки криві, але я би хотів просто готувати без всяких проблем. За наклейку всередині відбив би руки! Довелося нову сковороду драїти а потім бензином сліди змивати

Переваги:
    Легко мити, можна мити чим завгодно. Міцна, надійна
    Недоліки:
    Треба вчитися на ній готувати, наклейку вліпили всередину сковороди

Ваш відгук допоможе нам стати кращими. Ми будемо використовувати ваш відгук, щоб покращити наші продукти та послуги.

• Тарас
    Продавець: Rozetka. Діаметр: 28

В описі є обман: країна-виробник вказана як Німеччина, тоді як насправді виробником є Китай. Для мене це було важливо, не розумію навіщо обманювати покупців.

Вітаємо! В описі написано, країна реєстрації бренду Німеччина, а країна виробник Китай. Дякуємо за ваше звернення

• Руслан Б***

Шановний представник, подивіться будь ласка у опис товару. Виробник Німеччина.

• Руслан Б***

20 та 24 см Німеччина.