- Науменко С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Беріть все там качає . Маленький заводський брак по трубках .
Представник постачальникаШановний Станіславе,
Дякуємо, що обрали інструмент тм Sequoia та поділилися своїм досвідом.
Нагадаємо, що на даний продукт діє 2-річна гарантія, і наша сервісна підтримка завжди готова допомогти та вирішити будь-яке питання, навіть якщо виникли дрібні виробничі недоліки.
Ми цінуємо Вашу довіру та завжди на зв’язку, щоб Ви залишалися задоволені роботою інструменту.
- Олександр С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Не пройшло і трьох місяців а акумулятор здох.
На офіційному сайті секвой'я таких акумуляторів і в помині немає.
Завтра їм зателефоную і дізнаюсь чи дійсно це їх продукція, чи розетка продає підробки на український бренд.
Бо наклейки підозріло відпадають.
Сама пилка норм. Акумулятор непотріб. Але тепер все в сміття чи перепаковка.- Переваги:
- Пила добра
- Недоліки:
- Акумулятор непотріб
Представник постачальникаВітаємо Олександр!
Дякуємо за Ваш відгук та за те, що обрали продукцію тм Sequoia.
Хочемо запевнити Вас, що мініпила ланцюгова акумуляторна Sequoia SBC2006-UNI є оригінальним продуктом нашого бренду, який офіційно представлений у продажу на Rozetka.
Акумулятори для цієї моделі також є у продажу — доступні варіанти на 2 Аг та 4 Аг, які можна придбати за посиланням: посилання
Щодо Вашої ситуації з батареєю: причиною швидкого виходу з ладу акумулятора може бути кілька факторів, один з яких- температурний режим зберігання або використання.- Роман Г***
Не зрозуміло , що означає "здох"-не тримає , чи не заряджається ? І три місяці працював інтенсивно, чи просто лежав ?
- ВолодимирВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
1) дуже важко натискати на кнопку запобіжника, із за чого майже неможливо користуватися пристроєм із коробки. Тому піпетку подачі мастила потрібно відкручувати і викидати! там є штатна пружинка під кнопкою, тому функція захисту залишається 100%
2) довжина шини від корпусу 13.5 см. Замовив у китайців Noname шину 8" із цепком всього за 185 грн. Повністю підішла (накінечник переставляю з рідної)
3) планую цю піпетку поставити під ковпачок, і качати мастило натискаючи її вручну.
пилка конструктор. не для всіх. жінкам точно не підійде.- Переваги:
- ціна, якість матеріалів, міцний корпус
- Недоліки:
- про тугу кнопку захисту потрібно попереджати так як попередили про ручне мастило
Представник постачальникаВітаємо, Володимир!
Туге натискання кнопки запобіжника є наслідком переходу на ручне змащення ланцюга, тож це конструктивна особливість моделі, яка зумовила відповідне зниження її вартості.
Приємно чути, що пилка виявилася універсальною для Ваших особистих модернізацій.
Наш Сервісний центр завжди готовий допомогти та забезпечити максимально комфортне користування виробом: посилання- Роман Г***
Ідея поставити 8" має шанс на існування.
- Сергій Я***
Раджу замінити цепку на штіля. 200 грн.
- Дмитро К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
02:01:2026 зрізав чотири гілки діаметр 3 см. І немає зчеплення в редукторі!!! Двигун працює, а пилка стоїть!!! Перша робота пили!!!
Представник постачальникаВітаємо Дмитро!
Нам прикро що Вас спіткала така ситуація, для вирішення питання зверніться будь-ласка до Сервісного центру тм Sequoia: посилання
- Яворівський С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Може бути
Представник постачальникаВітаємо Степан!
- Діма Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороша толкова пилочка, відразу після покупки розібрав підібрав алюмінієві штуцерки зігнув їх щоб розмістити в корпусі, заводські обрізав на місці перелому вставив алюмінієві штуцерки зігнуті, і чудово працює ця напівавтоматична подача, аж занадто сказав би.
А гарантія то таке сам весь інструмент ремонтую, бо немає часу на сервіси відправляти- Переваги:
- Толкова
- Недоліки:
- Пероломані шланги смащування
Представник постачальникаВітаємо Дмитро!
- юрий с***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
кнопка с фиксацией
- Переваги:
- цена
Представник постачальникаВітаємо Юрій!
- юрий с***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
толковая
- Переваги:
- цена
- Недоліки:
- неудобная кнопка предохранителя
Представник постачальникаВітаємо Юрій!
Дякуємо Вам, що обрали продукцію тм Sequoia.
Якщо ж кнопка працює надмірно жорстко або викликає дискомфорт, радимо звернутися до Сервісного центру для перевірки: посилання
- Сергій Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Сміявся. Ще ніколи не ремонтував абсолютно новий інструмент. Систему смазки я вашу починив. Кожух скинув запобіжник з кнопки убрав. Пробач гарантія). Побачу, якщо лопне та піпетка викину.
- Переваги:
- Недоліки:
- Якість.
- Надія
Вибачте, яка піпетка? І що плануєте викинути? Пилу?
- Сергій Я***
Там де перемикач (типу реверса) тут він виконує роль запобіжника. Щоб увімкнути пилу треба його нажати. Так він всередині давить на приймемо(піпетка). На практиці треба частенько дати на нього щоб накачати масло. Продавець пише нема системи смазки бо там все зроблено погано.
- Сергій Я***
А взагалі дуже хороший інструмент. Не саме цей а в принципі. Не розцінюйте його як вєточки пиляти. Розцінюйте як заміну ножовки по дереву. Так само як болгарка є заміною ножовки по металу. Дуже красивий різ.
- Роман Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Пила - подарунок , по такій ціні. Виглядає дорого, ріже вправно. Польові випробування пройшла.
Представник постачальникаВітаємо Роман!
- Анатолий Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороший інструмент для невеликого саду. Ріже добре, на м1 батареї. Ще й на акції. Попрацюю більше напишу ще.
- Переваги:
- Ціна-якість.
- Недоліки:
- Нема кейсу. Але за 1к це не біда.
Представник постачальникаВітаємо Анатолій!
Дякуємо Вам, що обрали продукцію тм Sequoia.- Олег
масло в емність у пильці заливали?
Представник постачальникаВітаємо Олег!
У цій модифікації бак для мастила є, проте змащення ланцюга передбачено вручну, без заливання мастила в бак.