- Олександр Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість відділень/кишень: 14
Хороші органайзери. "Живучі", порівняно з іншими брендами. Зручні в транспортуванні
- Переваги:
- Міцний. Можливість з'єднання декількох органайзерів.
Представник постачальникаВітаємо Олександр!
Дякуємо Вам, що обрали продукцію тм Stanley.
Бажаємо приємного користування.
- Владимир Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість відділень/кишень: 14
На четвірку
- Переваги:
- з'єднання між собою
- Недоліки:
- низька жорсткість кришки, інколи пересипається між відсіками
Представник постачальникаВітаємо Володимир!
Дякуємо за Ваш відгук та оцінку.
Приємно чути, що можливість з’єднання органайзерів стала для Вас корисною.
Шкода, що загальне враження вийшло не на найвищу оцінку — сподіваємось, органайзер і надалі буде зручним у щоденному використанні.
Ваш досвід важливий для інших покупців.
- Антон Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість відділень/кишень: 14
Вже не перший мій такий кейс, попередньому більше 7 років - нічого не зламалося. Зручно приєднуються один до одного
- Переваги:
- Ціна, швидка відправка
- Недоліки:
- Не знайшов
Представник постачальникаВітаємо Антон!
Дякуємо Вам, що обираєте продукцію тм Stanley.
- ЄвгенійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість відділень/кишень: 14
Брав для паяльника та різних аксесуарів. Результат сподобався.
- Переваги:
- Гарний органайзер.Змінні перегородки.
- Недоліки:
- Не виявив.
Представник постачальникаВітаємо Євгеній!
Дякуємо Вам, що обрали продукцію тм Stanley.
- Михайло К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість відділень/кишень: 14
Це мій вже другий такий органайзер
Але при отриманні перевіряйте наявність пластмасових перегородок. В моєму органайзері були зовсім відсутні (помітив це лише вдома)- Переваги:
- Міцний, надійний, можливість комбінувати внутрішніми відділеннями по своїй потребі
- Недоліки:
- Відсутність в моєму екземплярі внутрішніх пластмасових перегородок
- Константин В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість відділень/кишень: 14
Плохие защелки передние. Не рекомендую
Представник постачальникаВітаємо!
Нам дуже шкода, що вам не підійшли засувки та це погіршило Ваше враження щодо органайзера Stanley в цілому.
Будемо мати на увазі питання із засувками.
Гарного дня!
- Володимир Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість відділень/кишень: 14
як на мене це найкращий органайзер який бачив, в мене їх 6, чому вини подорожчали в 3 рази не зрозуміло. Представники стенлі, робіть знижку бо це не демократично!)
- Переваги:
- якісний, надійний
- Недоліки:
- ціна
- Вася П***
Тоже пользуюсь этими органайзерами уже лет 10. Долго выбирал какие взять, выбрал эти и ни разу не пожалел. По цене не дешевые, соглашусь.
Представник постачальникаДоброго дня!
Дякуємо за вибір торгівельної марки Stanley.
Приємного користування!
- Олександр Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість відділень/кишень: 14
Якісний органайзер. Маю ще таких два, експлуатую більше 2-х років, все чудово, нічого не зламалось.
- Переваги:
- Якісний
- Недоліки:
- Відсутні, як для мене.
- Кулинич О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість відділень/кишень: 14
Користуюсь 2 роки.
- Недоліки:
- Не має
- Галина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість відділень/кишень: 14
нормальный ящик.
- Виталий Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість відділень/кишень: 14
Рекомендую.
- Переваги:
- Якісний виріб.
- Недоліки:
- Тривала доставка
- Федя М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість відділень/кишень: 14
Просто и качественно.
- Переваги:
- Все.
- Недоліки:
- Нет.
- Захарчевний О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість відділень/кишень: 14
Придбав органайзер, і залишився дуже задоволений!
Якісна річ, це відчувається з першого дотику, те що буде якісна під час експлуатації сумнівів немаю!
Рекомендую- Переваги:
- Недоліки:
- Сергей И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість відділень/кишень: 14
10 из 10
- Дмитри Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість відділень/кишень: 14
В принципе как и все ящики Stanley выполнен из качественного пластика, а крышка сделана из более мягкого материала, что важно, так как более вероятно, что она не лопнет.
На вид и по тактильным ощущениям - реально качественная вещь.- Переваги:
- Качество пластика и продуманный дизайн.
- Недоліки:
- Нет.
- Микола М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість відділень/кишень: 14
Контейнер классный всем рекомендую цена качество
- ЕвгенийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість відділень/кишень: 14
Проверяйте наличие пластмассовых перегородок, из трех заказанных органайзеров в одном их не было. Еще один заказ надо делать..
- Переваги:
- Удобно сделан, хорошее качество за эту цену
- Недоліки:
- Непростая задача - положить четыре пластмасски.
- Лариса Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість відділень/кишень: 14
Отличный органайзер. Поместился в рюкзак мужа, что было очень важно) Пластик крепкий, сделан качественно. Вместельный.
- Переваги:
- Качество
- Недоліки:
- Андрей Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість відділень/кишень: 14
Органайзера Stanley Sort Master Junior это лучший органайзер который у меня только был, качество просто на высоте. Спасибо Розетке за качественную упаковку, оперативную доставку. Записал видео с #мояраспаковка, где всё прекрасно видно и в лучшем качестве. Своих денег стоит, так я попал ещё на акцию, грех было не купить))
- Переваги:
- Отличный органайзер от лучшего производителя. Качество на высшем уровне.
- Андрей Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість відділень/кишень: 14
Стоит всех своих денег
- Переваги:
- Перепробовав всякие органайзеры остановился на этом. Довольно прочный, часто выезжаю на монтаж мебели, очень удобно что можно сцепить несколько друг с другом.
- Недоліки:
- Хотелось бы более мощное ребро жесткости посередине крышки
- Максим Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість відділень/кишень: 14
Гарна якість, зручний у використанні, незамінна річ вдома, щоб поскладати дрібнички в одному місці!
- Переваги:
- Класний кейс
- Недоліки:
- пока не помітив
- Павло М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість відділень/кишень: 14
Замовив один органайзер, замітив що можна їх обєднувати, тепер думаю над покупкою ще двох. Сподобалося розташування перегородок, їх багато і можна комбінувати.
#моєрозпакування- Переваги:
- Міцний пластик
- Недоліки:
- Недостатків не виявив.
- Наталія М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість відділень/кишень: 14
Органайзер виявився зручним у користуванні, багато відділень, куди помістились різні види цвяхів, шурупів, і т.ін.
- Переваги:
- Чудовий органайзер, зручний у користуванні
- Виктор Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість відділень/кишень: 14
Отличный органайзер. Качество у ящиков stanley как всегда супер.
- Переваги:
- Качество пластика.
- Сергей В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість відділень/кишень: 14
очень понравился
- ВиталийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість відділень/кишень: 14
Отличный органайзер. Ранее купил три таких же, но маленьких. И тут почти случайно заказал этот, чтоб дополнить сумму покупки до 500 грн и бесплатной доставки. И он оказался в два раза больше маленьких, но по той же цене! Я маленькими был доволен. А этим теперь вдвойне ))
В результате купил ещё пару. Теперь полный порядок с разного рода мелочью.- Переваги:
- Крепкий, удобный. Выглядит прилично.
- Недоліки:
- Евсюнина О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість відділень/кишень: 14
Положили не все перегородки. Заказывали 2 раза, в первый раз были все. Проверяйте при покупке.
- Переваги:
- Удобный вместительный
- Недоліки:
- Положили не все перегородки.
- Егор
Так Вы сразу проверили и вернули?
- Александр Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість відділень/кишень: 14
Всё устраивает кроме.
Защёлки пластиковые на крышке не прилегают плотно к корпусу. На пару мм точно.- Переваги:
- Крепкий. Стильный. Комбинированный.
- Недоліки:
- Не достаточно плотно закрывается по отдельности. В связке держатся крышки за счёт корпуса прилегающего к нему органайзера.
- Игорь Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість відділень/кишень: 14
Удобный органайзер.
- Переваги:
- Качественный, удобный, симпатичный.
- Недоліки:
- Виталий Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість відділень/кишень: 14
Якісний товар, особливо радує ціна по промокоду.
- Юрий К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість відділень/кишень: 14
- Володимир Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість відділень/кишень: 14
Якісний пластик, всі зазори сходяться, рекомендую!
- Переваги:
- Вигляд солідний
- Недоліки:
- Павел М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість відділень/кишень: 14
Уже 2-ой такой органайзер. Скрепляются вместе,носить удобно. Качество stanley всегда супер!
- Александр У***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість відділень/кишень: 14
отличный рекомендую.
- Дмитрий Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість відділень/кишень: 14
Дуже корисна річ. Брав три, все під рукою і компактно. Рекомендую.
- Переваги:
- Практичність. Ціна.