- Мищенко Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 400 г
Отличный корм ,гранулы маленькие ,моя мальтипушка ест нормально,аллергии нет ,брала его ,после того как пошла сильная аллергия на Роял для щенков.Еще рекомендую взять на пробу ,тоже для щенков,но рыбный , собаке именно он понравился.
Корм отличный ,гранулы маленькие ,пришлось резко переходить на него ,так как пошла аллергия на Роял ,этот корм зашёл хорошо .
- Переваги:
- Очень удобно что есть разный вес пачек , можно взять на пробу
- Недоліки:
- Липучка не держит через три раза использования ,пересыпала в контейнер.
Представник постачальникаДобрий день!
Дякуємо за довіру та вибір бренду Brit Care! Щиро раді, що Ви залишилися задоволені.
Бажаємо Вам гарного дня!
- Юлия П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Покупали для Чихуа. Переводили с натуралки на корм и в зоомагазине посоветовали этот ( супер премиум). Сначала щенок не очень хотела его есть, пришлось кормить с рук, но через 1,5 месяца все было ок. Не думаю что проблема была в корме, скорее всего котлеты натуральные были вкуснее.
- Переваги:
- Маленькие гранулы, что очень удобно для щенков мелких пород
Аллергии не вызвал
Представник постачальникаДобрий день!
Якщо Вам знадобиться невеличка порада, або консультація, будь ласка, звертайтеся!
Бажаємо Вам гарного дня!
- ЮлияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Купили для Шпица 7 месяцев. До этого ел 1st choice без удовольствия, а как услышал запах Brit начал сходить с ума) сейчас постепенно его переводим на этот корм
- Переваги:
- состав
Представитель поставщикаДобрий день!
Дякуємо за довіру та вибір бренду Brit Care Mini! Щиро раді, що Ви залишилися вдоволені.
Бажаємо Вам гарного дня!
- Марина Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 400 г
- Анастасия К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Якісь відмінна .Цуценя їсть із задоволенням)))
- Переваги:
- Швидка доставка
- Недоліки:
- Не має
- Ірина Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Найкращий корм!
- МаксимВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 7 кг
Годуємо цим кормом французького бульдога з народження. Собачка їсть, негативних ефектів не замічено, тому рекомендую.
- Денис К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 400 г
Гарний корм
- Переваги:
- Беззлаковий корм гарний для цуценят
- Недоліки:
- Светлана З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 400 г
Корм неплохой, собаке зашло . Не думала что с таким удовольствием будет его кушать .
- Переваги:
- Самый лучший считают
- Недоліки:
- Цена(
Представник постачальникаДобрий день!
Якщо у Вас виникнуть питання, будь ласка, звертайтеся!
- Руденко А***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 7 кг
Цвергпинчеру зашёл, по этому нам очень подошёл корм) ест прекрасно, шерсть блестит, стул нормальный, глаза не текут, аллергий не вызвал, запах с пасти нормальный
Брали по акции когда 2кг 2кг были, по срокам все хорошо, обе пачки- Переваги:
- Акция, состав, усвояемость
Бажаємо Вам гарного дня!
- Анастасия Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Отличный корм, Джек Рассел кушает с удовольствием
Бажаємо Вам гарного дня!
- КатПетВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 400 г
Взяла на пробу для 2-х місячного джек рассела, оскільки корм Роял не захотів їсти.
Цей сподобався! Навіть дуже, бо з'їв і ще просив.
Щодо алергії - буду спостерігати.- Переваги:
- Смачний та маленькі зерна (розмір як пів гороху), зручно.
- Недоліки:
- Поки немає
- Высота Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Спасибо. Хороший товар. Быстрая доставка
- Людмила К***Відгук від покупця. Продавець: Tamarin Zoo. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Цей корм гарний. Моя той пудель до 7 місяців росла на ньому. А потім відмовилася. Причини не знаю.
- ТЕТЯНА К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 400 г
Хороший корм. У меня йоркипу, ест с удовольствием.
- Переваги:
- Хороший
- Недоліки:
- Пока не вижу.
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: ЕКСПЕРТПЕТ. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 400 г
Перешли на цей корм с Farmina. Були проблеми з жкт з минулим кормом. Тут поки все добре. Пропонував ветеринар.
- Переваги:
- Невеликі гранули, якісний корм
- Продавець ЕКСПЕРТПЕТ
Дякуємо за замовлення та зворотній зв‘язок.
Ми раді, що Ви залишились задоволені покупкою в нашому зоомагазині.
Нехай Вашому хвостатому смакує.
До наступних зустрічей!
- ЕкатеринаВідгук від покупця. Продавець: Doggy Dog. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Швидка доставка, якісний товар
- СтаніславВідгук від покупця. Продавець: Tamarin Zoo. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Отличный корм и цена! Продавец отправил быстро, сроки хорошие, рекомендую!
- Зоряна А***Відгук від покупця. Продавець: ShopNemo. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Швидко зібрали і відправили
- Переваги:
- Все в наявності
- Катерина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Харчувались ним до 8ми місяців, потім цуцик відмовився від нього(
- Переваги:
- Ціна, якість
- Недоліки:
- Перестав їсти
- Руслана К***Відгук від покупця. Продавець: ЕКСПЕРТПЕТ. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 400 г
Корм супер ❤️ мій маленький песик дуже з апетитом вживає
- Переваги:
- Ситний,корисний для зерняток йоршиків
- Недоліки:
- Поки не бачу
- Евгений В***Відгук від покупця. Продавець: ShopNemo. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Гарний корм,рекомендували багато людей цього виробника ціна+якість. Перевели цуценя на нього після 4 лапи, яким годують мабуть всі завідники. Їсть із задоволенням, годуємо по таблиці по граммовкам.
- Недоліки:
- ТатьянаВідгук від покупця. Продавець: The plus. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Быстро и качественно
- Анна Л***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Щенка йорка переводили с Рояла на этот корм. В первый день открытия пачки кушал с удовольствием. Потом начал выделываться. Начались танцы с бубном и всё такое) Пёсик здоров, но вот такой вот привереда. Кушает, но меньше нормы.
- Переваги:
- Отличный состав
- Недоліки:
- Щенка еще нужно уговорить его поесть
- Віктор Н***Відгук від покупця. Продавець: Мугівара. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Дружині подарували міні йорка разом з невеликою кількістю саме цього корма. Змінювати корм до якого звик цуцик боязно ,тим більше що з ним все добре, він на ньому виріс до 2,5 місяців. Продавець відповідальний, на звязок виходить швидко,відправка на наступний день за умови замовлення у вихідний день.
- Переваги:
- Міні йорк почувається чудово.
- Недоліки:
- Напевне немає
- Продавець Мугівара
Дякую за відгук.
- ТетянаПродавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Найкращий корм для цуценяти. Перепрошували багато різних, але цей подобається собаці найбільше.
Немає метеоризму, рвоти. Стул в порядку.- Переваги:
- Недоліки:
- Светлана З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Корм шпицу очень понравился . Аллергии нет. Рекомендую
- Переваги:
- Лучшая фирма
- Недоліки:
- Цена(
Бажаємо Вам гарного дня!
- Ярослав І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Корм
- Лилия Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
- Валерия М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 7 кг
- Переваги:
- Отличный
Бажаємо Вам гарного дня!
- Людмила К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
- Антонина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 400 г
мои чихуашки едят без капризов
- Переваги:
- хороший состав, хороший размер
- Недоліки:
- пока не заметила
Бажаємо Вам гарного дня!
- НатальяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Французский бульдог 4 месяца ест хорошо. Брали 2 по цене одного. Сроки норм. до 19.01.23
- Переваги:
- Хороший состав, высокая колорийность.
Бажаємо Вам гарного дня!
- Анна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Моей 6месячной чихуашке по душе, кушает с большим аппетитом. Плавно перешли с корма фирмы Acana, каких-то негативных последствий не было замечено
- Переваги:
- Состав, цена
- Недоліки:
- Нет пока
- Людмила Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 400 г
На этот корм перевели щенка в 3месяца, корм хороший:мелкие гранулы,гипоалергенный,кушает с удовольствием,до этого корма нет претензий,рекомендую для щенков мелких пород - отличный корм
- Переваги:
- Гипоалергенный
Представник постачальникаДобрий день!
Дякуємо за довіру та вибір бренду Brit! Щиро раді, що Ви залишилися задоволені.