Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Відгуки покупців про Передавач DJI Mic Mini Transmitter

Є в наявності

3.9/5
Оцінка користувачів 3.9/5
  • Григорій С***
    Відгук від покупця. Продавець: HK Shipment

Замовляв одне (1 к-т приймач-передавач і зарядний кейс), прийшло зовсім інше (2 передавача і 1 приймач без кейсу). Подивився те що прийшло прийшло дешевше ніж те що замовляв. Чекав десь - 3 тижні.

• Олександра М***

Дуже поганий звук

Переваги:
    Недоліки:
    Поганий звук
    • Продавець  AMXStore

Вітаю, Ви не розібрались як працювати з мікрофоном. Той звук, що Ви записали - це звук вбудованого у телефон мікрофона. Наш менеджер зв'язався з Вами та пояснив як правильно користуватись мікрофоном.

• Оксана Х***

Мій відгук про DJI Mic Mini Transmitter Infinity Black**
    Мікрофоном дуже задоволена! Замовлення продавець прийняв і **вже того ж дня відправив** — за це окрема подяка. До продавця взагалі жодних питань: усе швидко, чітко й акуратно.

Особливо хочу відзначити **кейс для мікрофона** — це просто чудо! Компактний, зручний і дуже продуманий. Окрім самого мікрофона, у нього, як виявилося, можна покласти ще й невелику екшн-камеру. Для мене це величезний плюс, адже все необхідне можна зберігати разом.
    Єдине розчарування — доставка Новою Поштою. З Хмельницького до Житомира посилка йшла близько 4 днів. Тому продавця рекомендую, а от перевізника, можливо, краще обрати іншого.
    Сам мікрофон поки що повністю протестувати не можу, оскільки ще чекаю на свою екшн-камеру, до якої його придбала. Камера вже п'ятий день у дорозі. Як тільки все отримаю, обов'язково перевірю якість звуку і, можливо, доповню свій відгук.

Продавцю — велике дякую! Мікрофон відправлений швидко, упаковка та комплектація сподобалися. А от із доставкою цього разу, на жаль, не склалося.

Недоліки:
    Не виявила
  • Катерина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Missis Sleep. Колір: Сірий

Купила цей мікрофон для зйомки відео, на айфон 17 про не підійшло, він просто не підключається через блютуз, а якщо і підключається то лише через репортер і звук просто жахливий!

Я написала у службу підтримки вони порадили завантажити додаток (типу альтернатива камери), але це теж не вирішило проблему тому я вирішила повернути товар, вони його не прийняли бо не було якогось одного пакету, інструкція трохи зімʼяти і за їх словами сліди використання на самому мікрофоні, яких я не знайшла!

Вони повернули назад я знову оплатила доставку, запропонували мені взяти спеціальний приймач мікрофону за 1500 грн, на що я попросила щоб вони мені прислали відео або аудіо підтвердження що приймач буде працювати з мікрофоном, але мені сказали що вони не можуть протестувати

Товар та підтримка 0/10, все просто жахливо, я дуже засмучена

Вказуйте в описі, що це не мобільна версія мікрофону і він не підходить під айфон усіх моделей!!!!!!!

• Руслан С***
    Відгук від покупця. Продавець: AnXin market. Колір: Чорний

Дуже класний звук, продавець відправив в день замовлення. Рекомендую!

• Продавець  AnXin market

Дякуємо за Ваш відгук ! Дуже цінуємо це )

• Захар С***
    Відгук від покупця. Продавець: AnXin market. Колір: Чорний

Дуже сподобалось

• Продавець  AnXin market

Дякуємо за відгук ! Гарного користування )

• Олександр Р***

• Андрій О***
    Відгук від покупця. Продавець: AMXStore. Колір: Чорний

Придбав на подарунок але не було приймача самого тому продавець пішов на зустріч та порадив обміняти на комплект з різницею. Все супер працює! Раджу продався! Респект!

• Запорожець Н***

Доброго дня, підскажіть будь ласка, до цього мікрофону треба приймач ще?
      Бо купила його, але запис ніякий.