- Галина Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Працює гарно, задоволена дуже, він мені зберіг багато часу і сил
- Представник бренду
Дякуємо за відгук! Раді, що ви обрали саме нас. Бажаємо легкої та продуктивної роботи з інструментом.
- Володимир К***Відгук від покупця. Продавець: PROтехника
Аккумуляторный секатор отличный. С работой справиться. Установил АКБ 4 А/ч. Бомба!
- Переваги:
- Простота. Сменные АКБ. Стоимость.
- Недоліки:
- Пока не обнаружил.
- Андрій Ж***Відгук від покупця. Продавець: PROтехника
Хочу додати. З акацією теж добре впорався. Сумісний з АКБ Titan 21V, хоча зарядні у них різні.
- Переваги:
- Сумісність з АКБ Titan 21V.
- Виталий Д***Відгук від покупця. Продавець: PROтехника
Ріже, сподобався, аккумулятора вистачає надовго
- Переваги:
- Регулювання різу
- Недоліки:
- Не знайшов
- Андрій Ж***Відгук від покупця. Продавець: PROтехника
Опису відповідає. Дві години обрізав зарості бузку і шипшини, акумулятор не розрядився.
- Переваги:
- Довго тримає заряд.
- Оксана К***Відгук від покупця. Продавець: PROтехника
Доброго дня. Не розумію як правильно вмикати. Треба нажимати багато разів, дуже рідко виходить після двох разів натискання на ручку. Це такий брак?
- Переваги:
- Поки немає
- Недоліки:
- Не
вмикається після двох нажимів на ручку
- Продавець PROтехника
Доброго дня!
Це не брак, а захист від випадкового увімкнення. Потрібно затиснути кнопку ввімкнення на корпусі до звукового сигналу, після чого швидко, але чітко натиснути 2 рази на курок — леза відкриються.
Якщо не вдається — напишіть нам, будь ласка, надішлемо відео з правильною інструкцією.
- Надежда Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудовий пристрій, значно полегшує догляд саду
- Олександр С***Відгук від покупця. Продавець: PROтехника
Хороший секатор за свої гроші. Відправили швидко. Працює справно.
- Переваги:
- Ціна, комплектація
- Недоліки:
- Все ж трішки потужності хотілось би додати
- Марина Н***Відгук від покупця. Продавець: PROтехника
Дуже сподобалося ним працювати
- Переваги:
- Не потрібно прикладати силу, щоб перерізати товсту гиляку
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: PROтехника
Хтось в коментарях писав, що кейс незрозумілий, для мене - як знахідка. Чітко лягли в нього ще два акумулятори МАХ по 4Аг
- Переваги:
- норм
- Недоліки:
- нема
- Віталій З***Відгук від покупця. Продавець: PROтехника
На перший погляд виготовлено якісно, без проблем ріже гілки на все розкривання леза.
- Переваги:
- Ціна, АКБ вистачає на довго
- Недоліки:
- Поки не виявив
- Кирилл Р***Відгук від покупця. Продавець: PROтехника
Це не перший інструмент Procraft , ціна _якість пряність влаштовує. Інструменти надійні для побутового використання, акумулятор підходить від Макітри.
- Переваги:
- Надійність, заміна акумуляторів від Макіти
- Недоліки:
- Мене все влаштовує
- Марина Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чоловік дуже задоволений подарунком. Значно полегшилась обрізка дерев. Хіба що важкувато для роботи витягнутою рукою, тож коли нарешті розряджається акумулятор - радий відпочинку.
- Представник бренду
- Вікторія С***Відгук від покупця. Продавець: PROтехника
Як по мені, крута штука. Секатор прекрасно справляється зі свіжими та сухими гілками . Окремий плюсик в карму продавцеві за швидку відправку
- Переваги:
- Швидка відправка/доставка, чудово справляється
- Любов К***Відгук від покупця. Продавець: PROтехника
Чудова річ, особливо коли багато обрізки різної товщини. Ріже все без зусиль, акамулятор цілий день працює. А от пляшечка для оливи пуста)
- Переваги:
- Легкість, зручність
- Світлана Д***Відгук від покупця. Продавець: PROтехника
Чудовий секатор
Шкода що пляшка з оливою та що в комплекті була порожня (
А так згідно опису
Чудовий інструмент)- Недоліки:
- Наталія К***Відгук від покупця. Продавець: PROтехника
Секатор не працює. Акамулятор заряджений, але самі ножиці не працюють
- Продавець PROтехника
Доброго дня!
Дякуємо за Ваш відгук.
Ми зв’язались з Вами та перевірили ситуацію — секатор є справним і працює коректно. Причина полягала у способі ввімкнення: для запуску необхідно затиснути кнопку на корпусі (а не просто коротко натискати). Після пояснення принципу роботи пристрій функціонує належним чином.
Будемо вдячні, якщо Ви зможете доповнити свій відгук та підтвердити, що пристрій працює справно після консультації.
Якщо виникатимуть додаткові питання — із задоволенням допоможемо.
- Наталія Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Секатор чудовий! Обрізали виноград та дерева. Навіть товсті гілля ( 3 см), обрізає легко. Заряду акумулятора вистачає надовго. Дуже зручно тримати в руці. Легкий та компактний.
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: PROтехника
Сектор супер,вже випробував.
- Переваги:
- Швидка доставка.
- АнтонінаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Працює гарно, те що треба щоб навесні почистити невеличкі дерева і кущі
- Представник бренду
- Верещак Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Працює добре,обрізає гарно.
- Олександр Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Товар хороший .
- Представник бренду
Дякуємо за відгук! Раді, що інструмент добре себе показав у роботі. Нехай і надалі служить надійно.
- Максим Р***Відгук від покупця. Продавець: pTp
Не було мастила, флакон пустий.
А так все відповідає фото, та якості, бо вже спробував, ріже файно.
Рекомендую!!! - Сергей С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже гарна штука!!!,
- Представник бренду
Добрий день! Дякуємо за відгук. Раді, що ви обрали саме наш інструмент. Бажаємо легкої та продуктивної роботи з новим інструментом.
- МиколаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Обирав між 25 та 28 моделлю. Найшов відеоогляд - в 25 моделі плата відкрита а в 28 залита компаудом. Також повідомили що нібито 25 модель не сумісна зі штангою. Заказав зі штангою ProCraft EP2.0R 180°, але штанга виявилася неробоча. Кейс виявився дивним - блок живлення просто бовтається...Таке собі. Доданий пластиковий пузирьок , але навіщо? в ньому нема оливи! Є 2 ключа. Додаткові леза відсутні.
- Переваги:
- Працює згідно з описом
- Недоліки:
- Кейс використаний можливо інший та неважна комплектація
- Представник бренду
Добрий день! Дякуємо за ваш відгук!
Раді, що сам секатор працює згідно з описом. Модель Es25Li сумісна зі штангою, для їх роботи потрібно закріпити секатор та акумулятор на подовжувач, увімкнути секатор та двічі натиснути кнопку саме на подовжувачі, після чого секатор працюватиме.
- Ольга К***Відгук від покупця. Продавець: ShopСom
Качественный секатор. Очень простой в управлении. Быстрая доставка и надёжный магазин. Спасибо большое! Будем пользоваться с большим удовольствием!
- Продавець ShopСom
Дякуємо за ваш відгук! Бажаємо приємного користування!
- Антоніна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудово
- Ігор С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Працює добре
- Переваги:
- Недоліки:
- Робота покаже, з малиною, виноградом справляється
- Представник бренду
- Виталий Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Користувався . Обрізав дерева , виноград та інше. Дуже сподобалося. Інструмент , пилка і сікатор, прийшли вчасно та в комплекті. Рекомендую.
- Переваги:
- Ціна. Якість.
- Недоліки:
- Не виявлено.
- Представник бренду
- Григорий К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороший сектор, працює нормально
- Юрій М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудовий секатор. Працює. Аккумулятор тримає добре. Я задоволений. Раджу всім.
- Переваги:
- Зручно працювати
- Недоліки:
- Поки немає
- Представник бренду
- Андрій М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Пожалуй лидер среди инструментов своего ценового диапазона в соотношении цена-качество
- Переваги:
- На свои деньги отличный инструмент
- Недоліки:
- Пока не обнаружил
- Представник бренду
- Сергій Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все добре товар чудовий
- Переваги:
- Лезо добре ріже гілки акумулятора хватає надовго
- Недоліки:
- Пока не виявив время покаже
- Олег М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Відмінний секатор, справляється навіть із сухими гілками
- Наталія В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Скористалась акцією і придбала секатор, трішки протестувала, все подобається, а навантаження буде весною.
- Олександр П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарний секатор мені дуже до вподоби прийшов швидко дякую користуйся кожен день окрім вихідних
- Переваги:
- Працює справно мені до вподоби
- Недоліки:
- У наборі немає ще кліпси на ремінь я брав для саду дерева великі потрібно поки лізеш на драбину потрібно його десь тримати