Відгуки покупців про Сіль кам’яна харчова Артемсіль 5 шт по 1 кг кухонна для їжі консервації огірків помідорів закруток на зиму поварена сіль натуральна без домішок без йоду без антизлежувача для засолювання овочів приготування страв українська кам’яна сіль Соледар
Є в наявності
- Ольга А***Відгук від покупця. Продавець: AcseGroup
Сіль класна, вже витритила дві пачки ніяких нюансів не було, добре розчиняється чиста
- Переваги:
- Рекомендую
- Юрий Б***Відгук від покупця. Продавець: AcseGroup
за виглядом і властивостями дуже нагадує Артемсіль, яку купували до до 22 року. обрали за рекомендацією куми
- Діана Б***Відгук від покупця. Продавець: AcseGroup
Купила для домашньої консервації, і залишилася задоволена. Огірочки та помідори з нею виходять як треба. Приємно, що зараз можна знайти саме такий варіант.
- Яна К***Відгук від покупця. Продавець: AcseGroup
Не купуйте, це підробка і шахрайство... як можна підробляти саму упаковку. Це звичайна турецька сіль
- Переваги:
- Сіль
- Недоліки:
- Підробка
- Світлана П***Відгук від покупця. Продавець: AcseGroup
Ніяка це не українська сіль. Це дуже брудна, дуже крупна румунська дешева сіль, запакована в коробки Артемсолі. Вартість такої солі в магазині близько 20 грн. Продавець просто обманює людей.
- Переваги:
- Недоліки:
- Брудна, дуже крупний помел, багато сторонніх нерозчинних домішок. Сіль натуральна, румунська. Тільки це не Артемсіль.
- Антонина Г***Відгук від покупця. Продавець: AcseGroup
Сіль яка була і раніше наша Артем сіль ! Дякую продавцям за те що в такий важкий час висилають нам товар який ми заказуємо.
- Оксана Е***Відгук від покупця. Продавець: AcseGroup
- Переваги:
- Соль
- Тетяна Т***Відгук від покупця. Продавець: AcseGroup
Сіль хороша
- Наталія К***Відгук від покупця. Продавець: AcseGroup
Велике дякую!
Все добре! - Анастасія С***Відгук від покупця. Продавець: AcseGroup
Замовлення отримала без проблем. Сіль відповідає опису, використовую для приготування їжі.
- Микола І***Відгук від покупця. Продавець: AcseGroup
якісна сіль, без стороннього запаху чи присмаку. Пачки зручного формату, все добре.
- Кабірова Н***Відгук від покупця. Продавець: AcseGroup
Сіль сподобалась, брала для дому. Зручно, що одразу 5 пачок, вистачить на весь сезон, швидка відправка
- Олександр О***Відгук від покупця. Продавець: AcseGroup
Сіль хороша, беру для щоденного використання. Додаю до різних страв, смак звичайний, без сторонніх присмаків. Зручно, що одразу 5 пачок по кілограму.
- Інна К***Відгук від покупця. Продавець: AcseGroup
Відмінна сіль. Для консервації, маринування, соління. Без антизлежувача й домішок.
- Переваги:
- Незамінна під час заготівлі запасів)
- Кабірова Н***Відгук від покупця. Продавець: AcseGroup
Гарна сіль. Трохи побралася комками, але то добре, значить без антизлежувачів
- Елена Г***Відгук від покупця. Продавець: AcseGroup
Натуральная каменная соль. Настоящая. Очень довольна покупкой. Спасибо.
- Переваги:
- Качество
- Уляна Н***Відгук від покупця. Продавець: AcseGroup
Купувала цю сіль для консервації огірків і помідорів. Якість відмінна чиста, без сторонніх домішок, добре розчиняється у воді. Немає зайвих добавок, тому ідеально підходить саме для заготовок. Уже зробила кілька банок - все на вищому рівні.
- Переваги:
- Підходить для консервації
Вдячні Вам за відгук!
Будемо раді бачити Вас знову. В разі чого можете звертатись до нас, вирішимо будь-які питання.
- Ніна Л***Відгук від покупця. Продавець: AcseGroup
Сіль справжня, та сама Артемсіль, як і раніше. Якість відмінна, без сторонніх домішок, задоволений покупкою, дата пакування 22.02.2022р
Вдячні Вам за відгук!
- Ахмедов В***Відгук від покупця. Продавець: AcseGroup
натуральна кам’яна сіль, як до війни. Використовую в основному для готування щодня, без грудок і стороннього запаху.
Добрий день!
Вдячні Вам за відгук! Також можете переглянути інші товари нашого магазину)
- Марія А***Продавець: AcseGroup
Дуже хороша сіль. Саме така, яку пам’ятаю ще до війни кам’яна, без зайвих домішок, нормального помелу та без зайвого запаху. Для приготування їжі та засолювання овочів підходить чудово. Рада, що вдалося знайти саме такий варіант.