Картка Rozetka

Відгуки покупців про Мікрофон для комп'ютера студійний ігровий для стріма для підкасту блогерів конференцій для ПК ноутбука запису музики конденсаторний на підставці з підсвічуванням RGB підсвітка технологія Plug&Play USB MU900 73763

Оцінка користувачів 4.96/5
  • Єгор Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: NexTrend. Колір: Чорний

Мікрофон сподобався, працює без зауважень, якість звуку вихідного сигналу хороша, розбірлива, підсвітка з регулюванням кольору створює затишну атмосферу на робочому місці

Переваги:
    Якість звуку, зручність
    • Продавець  NexTrend

Дякуємо за відгук і високу оцінку мікрофона. Раді, що якість звуку, робота без зауважень та зручність використання повністю відповідають вашим очікуванням, а підсвітка створює приємну атмосферу. Дякуємо за вибір товару й бажаємо приємного користування!

• Сергій К***

Все добре. Якіть гарна.

• Богдан
    Відгук від покупця. Продавець: NexTrend. Колір: Чорний

Для користувачів: перевіряти якість запису краще не стандартними програмами від Microsoft а відразу OBS чи чимось аналогічним, бо вбудовані програми Windows не відтворюють звук мікрофона такої якості як професійні програми.

Переваги:
    Дуже стильний та зручний, мікрофон якісний за свої кошти
    • Продавець  NexTrend

• Агата Л***

Сину подобається

• Анна Т***
    Відгук від покупця. Продавець: NexTrend. Колір: Чорний

Дуже хороший мікрофон,запис ідеальний,звучність супер.
    Рекомендую.Донці дуже сподобався.

• Соломія К***
    Відгук від покупця. Продавець: NexTrend. Колір: Чорний

Купувала племіннику на подарунок. Йому 12 і він любить геймити, тепер має класний мікрофон)

• Артем М***
    Відгук від покупця. Продавець: NexTrend. Колір: Чорний

Класний мікрофон, добре передає звук. Підсвітка подобається.

Переваги:
    Хороший мікрофон
    Недоліки:
    Не знайшов
    • Продавець  NexTrend

Дякуємо за вибір нашого магазину! Ми щасливі, що товар відповідає вашим очікуванням. Бажаємо приємного користування

• Лілія В***
    Відгук від покупця. Продавець: NexTrend. Колір: Чорний

Мікрофон добре передає голос, шумів майже нема. Plug&Play зручно, хоча підсвітка цікава. Загалом норм для стримів і конференцій.

• Елеонора Г***
    Відгук від покупця. Продавець: NexTrend. Колір: Чорний

Прикольний мікрофон, мені подобається. Головне що хороший зфук, мене добре чути, підсвітка красива. Для мене як жінки було зручно, що без драйверів.

Переваги:
    Хороший мікрофон
    Недоліки:
    Не виявила
    • Продавець  NexTrend

• Дмитро С***

Супер!

• Пушкарук А***

Мікрофон чудовий,звук супер

Переваги:
    звук супер
    Недоліки:
    Шкода що нема блютуз
    • Продавець  NexTrend

• Роман А***
    Відгук від покупця. Продавець: NexTrend. Колір: Чорний

Зручно, що без драйверів, підключив і одразу працює. Підсвітка подобається, звук без шумів.

• Александр Б***
    Відгук від покупця. Продавець: NexTrend. Колір: Чорний

Якість звуку приємно здивувала за свою ціну. Підсвітка теж виглядає круто.

Переваги:
    Крутий мікрофон

• Никита С***
    Відгук від покупця. Продавець: NexTrend. Колір: Чорний

Микрофон реально удобный звучит четко, шумы отсекает хорошо. Подсветка забавная, юзаю без заморочек.

Переваги:
    Все
    • Продавець  NexTrend

• Керпишен В***
    Відгук від покупця. Продавець: NexTrend. Колір: Чорний

Мікрофон справді забезпечує чіткий звук із мінімальним фоном. Підключається легко, без додаткових налаштувань. В цілому, зручний та практичний у використанні.

Переваги:
    Хороший мікрофон
    • Продавець  NexTrend

• Светлана Б***
    Відгук від покупця. Продавець: NexTrend. Колір: Чорний

Звучання чисте, підсвічування стильне, працює одразу без проблем. Похресник щасливий

• Дмитрий У***
    Відгук від покупця. Продавець: NexTrend. Колір: Чорний

Користуюсь мікрофоном для стримів і конференцій — звук чистий, без зайвих шумів. Підсвічування радує, ціна дуже ок.

Переваги:
    Якість звуку, ціна
    • Продавець  NexTrend

• Ольга Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: NexTrend. Колір: Чорний

Мікрофон класний, племіннику сподобався. Дякую за швидку відправку.

Переваги:
    Ціна, якість
    • Продавець  NexTrend

• Елизавета Н***
    Відгук від покупця. Продавець: NexTrend. Колір: Чорний

Звук чистий, підсвітка класно виглядає в темряві. Син задоволений подарунком.

Переваги:
    Ціна, якість, швидка доставка
    Недоліки:
    Не виявили
    • Продавець  NexTrend

• Максим Р***
    Відгук від покупця. Продавець: NexTrend. Колір: Чорний

Юзав цей мікрофон для стримів і подкастів звук реально чистий, без зайвого фону, що круто для неспішних вечорів із друзями онлайн. Підсвітка додає вайбу. Можу радити тим, хто хоче швидко і просто апгрейдити звук.

Переваги:
    Крутий, ціна дуже навіть ок
    • Продавець  NexTrend

• Петро К***
    Відгук від покупця. Продавець: NexTrend. Колір: Чорний

Звук чистий, мінімум шумів, підсвічування додає атмосфери в кімнаті. Підключив і почав працювати одразу дуже зручно для стрімів.

• Кристина П***
    Відгук від покупця. Продавець: NexTrend. Колір: Чорний

Прийшло вчасно,гарна якість та звук

• Вікторія Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: NexTrend. Колір: Чорний

Повністю задоволена пакуванням мікрофона, ще не повністю розібралась як прибрати эхо під час розмов в Discord з друзями, виглядає надійно.

• Ірина М***
    Відгук від покупця. Продавець: NexTrend. Колір: Чорний

Хороший мікрофон для підкастів. Звук однозначно кращий і якісніший. Підсвітка порадувала. Покупкою задоволена.

Переваги:
    Підсвітка, ціна, якість звуку
    Недоліки:
    Не знайшла
    • Продавець  NexTrend

• Аліна Л***
    Відгук від покупця. Продавець: NexTrend. Колір: Чорний

Брала на подарунок. Племінник 12 років був дуже радий подарунку. Мікрофон рекомендуємо. Звук пише чисто.

Переваги:
    відповідає опису
    Недоліки:
    не помітили
    • Продавець  NexTrend

• Ольга К***
    Відгук від покупця. Продавець: NexTrend. Колір: Чорний

Купила для сина, він дуже задоволений якістю звуку. Дякую за швидку відправку!

Переваги:
    хороший звук, ціна
    Недоліки:
    нема
    • Продавець  NexTrend